Hahah demek aklından geçtimmmhahahaa dahaa dünn başladımmmm.bugundee çarşımm varrr oylee kitaplar bi yanda ben net başındaa kaldımmm.hatta çalışırken sen geldin aklımaadedim Kübra gibi 80 90 larım olaydı yüzüne bile bakömazdım çalışkan hatunsun vesselam
maşaAllah şafağına
.
Hahah demek aklından geçtimmm
Bende bugün cümle bilgisi calısıcam kolay diye aksama bıraktım onu yarım gün tatil ilan ettim kendime
Sende kolay bi derse calıs aksam
8o ler 9olar var ama bn hala korkuyorum calısmaya devamm
Sagol canım seninkinede masallahh
Nerde yasıyorsun sen
Hahah demek aklından geçtimmm
Bende bugün cümle bilgisi calısıcam kolay diye aksama bıraktım onu yarım gün tatil ilan ettim kendime
Sende kolay bi derse calıs aksam
8o ler 9olar var ama bn hala korkuyorum calısmaya devamm
Sagol canım seninkinede masallahh
Nerde yasıyorsun sen
Teşekkür ederim
Hızla Peşinizden Geliyoruz İşte
İstanbul'da yaşıyorum sen?
.
Sende korkuyosan anacımm ben oturup hüngür hüngürr ağlıyayımmnide sayısallar varkii arasındaaa
amaa benn inanıyorumm biz geçcezz 3. sınıff olcazzz ohh misss
Kuzum sizdede formasyon kalktımı :26:
Gecicez tabikidee
Formasyon kalktı ama yeni kayıt olacaklara
Yani bizi kapsamıyor
Biz kayıt olurken formasyon vardı o yüzden bizim için geçerli degil o
Pek birsey yok aramızda zatenn
A ne güzell
Bendee İstanbulll
Ondan sonra bir acıklama daha yaptılar işte yeni kayıtlar icin geçerli oldugunu söyledilerYa onu biliyorumda şey muhabbetide vardı o yüzden sordum mezun durumdakileride kapsıyodu.Öğrenciler baya kızgındı örgünde okuyanlarda biz buna güvenerek kayıt olduk şimdi kaldırılıyor felan o öyle bişe söz konusu değil dimi
evet pek bişey yok bi türkiye turu var sayılır hemen hemen
istanbulun neresindensin
.
Ondan sonra bir acıklama daha yaptılar işte yeni kayıtlar icin geçerli oldugunu söylediler
Artık ondan sonra ne oldu ne bittti bende bilmiyorumm
Bağcılar sen
Yanii bende cok üzülmüştümm inşallah bizi kapsamadıgı dogrudurİnş öyledir canım ya çünü kocaman bi haksızlık bunu hemen uygulamaya sokmaları sen formasyon alacağım diye kayıt yaptırıyosun.Artık yeni kayır olacaklar bunu göze alıp kayıt olsunlar
Ben geldimmm
sağol canım benimBöyle Şafağ Can Kurban Ya
.
kesinlikle canım, başlamak bitirmenin yarısıymış derler ya, aynen öyleEvet canım, askerliğe 1 adım attı mı öyle böyle bitiyor, öncesi daha büyük yükmüş meğer, ay gidecek de, gitmeyecek de, daha askerlik var fln derken bitti bile işte
olur mu kuzum beğenmemek ne kelime. sadece eskiden çok kalabalık olurdu, mesajlara yetişemezdik, aşağıda en az 10-15 kişi konuyu okurdu.Kızlaarrrrrr ben size küstümmmmmeski kıslarr topic ıssızlastı diyosunus amaa biz yeni yarenlerı begenmıyo musunuz yoksam aslında anlıyorum sizi.bende diger gebelik topıcıne senelerımı verdım,hala da verıyorum.eskiler ugramayınca kızıyoruz üzülüyoruz bazen:)amaaa gôzünüz bize de alışsın çünkü daha 378 gün burdayım:)
ben de geldimmmBen geldimmm
sağol canım benim
kesinlikle canım, başlamak bitirmenin yarısıymış derler ya, aynen öyle
olur mu kuzum beğenmemek ne kelime. sadece eskiden çok kalabalık olurdu, mesajlara yetişemezdik, aşağıda en az 10-15 kişi konuyu okurdu.
sabah 9 dedinmi herkes damlardı, burda hep beraber sabah kahveleri içerdik fln.. o yüzden ıssızlaştı dedik canım, yanlış anlama
ben de geldimmm
Hoşbulduk canımmm nasılsınn gözükmüyorsunn ?Yanii bende cok üzülmüştümm inşallah bizi kapsamadıgı dogrudur
ooo ecemm hosgeldinn canımmm
sağol canım benim
kesinlikle canım, başlamak bitirmenin yarısıymış derler ya, aynen öyle
olur mu kuzum beğenmemek ne kelime. sadece eskiden çok kalabalık olurdu, mesajlara yetişemezdik, aşağıda en az 10-15 kişi konuyu okurdu.
sabah 9 dedinmi herkes damlardı, burda hep beraber sabah kahveleri içerdik fln.. o yüzden ıssızlaştı dedik canım, yanlış anlama
ben de geldimmm
Hoşbulduk canımmm nasılsınn gözükmüyorsunn ?
Hoşgeldin tatlımmm hürgenaral adayıı
sağol tatlım naber nasılsın?Sendee hosgeldinnnnn
canııııııııııımmmm napıosunnnHoşbulduk canımmm nasılsınn gözükmüyorsunn ?
Hoşgeldin tatlımmm hürgenaral adayıı
İyiyim canımm,sen nasılsınnn
sınav telaşı askerlik stresi biraz uzak kalmıstım buralardann
sağol tatlım naber nasılsın?
canııııııııııımmmm napıosunnn
hoşbuldumayy walla deme öyle, heyecandan yemek yiyemiyorum, midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?