sağol tatlım naber nasılsın?
canııııııııııımmmm napıosunnn
hoşbuldumayy walla deme öyle, heyecandan yemek yiyemiyorum, midem bulanıyor
iyidir canım yaaa walla acaip bişey, acaip bi heyecanİyiyimm,Asıl senden naberrr safagı bitirmenin mutlulugu nasıllll
bitti bitti walla, acayip heyecanlıyım süperimEe doğruları söylüyoruz deryacımm bitirdiniz artık sizde
Ben iyiyim eski hayatımıza döndük işte kübrayada dediğim gibi iş arıyorum sen nasılsın dicem ama bellii süpersin
iyidir canım yaaa walla acaip bişey, acaip bi heyecanİyiyimm,Asıl senden naberrr safagı bitirmenin mutlulugu nasıllll
bitti bitti walla, acayip heyecanlıyım süperimEe doğruları söylüyoruz deryacımm bitirdiniz artık sizde
Ben iyiyim eski hayatımıza döndük işte kübrayada dediğim gibi iş arıyorum sen nasılsın dicem ama bellii süpersin
iyidir canım yaaa walla acaip bişey, acaip bi heyecan
bitti bitti walla, acayip heyecanlıyım süperimiş güç nasıl, inşallah gönlüne göre bulursun
ayy gel beraber heyecanlanalımŞimdi bende seninle heyecanlandım ya
Canım hep homeoffice olan yerler arıyor bende öyle istemiyorum inşallah bulurum istediğim gibi
ayy gel beraber heyecanlanalım
nie istemiyorsun canım home office?
hımm anladım canım, hakkında hayırlısı olsun, vardır elbet senin de bir yerde bi kısmetinYa o tarz yerlerde ne uzarım ne kısalırım canım birde rahat olamam ben çekinirim öyle yerlerden
cerencim 10 dakika kuralı var die cvp atamıorum msn varsa ordan konuşalım..
bence de ahh ecemcim ahh :26: nerde benim eski topiğim. Son 15 aydır nerdeyse hayatımın tümü oldu bu topikama son aylarda ıssızlaştı
busecim canım tertibim, olayın ne olduğunu bilmiyorum ama anlatmak istediğinde dinler, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. umarım herşey düzelir. dualarım seninle. ağlama canım benim
Allah kavuştursun
Kuzum benim gelince herşey çok güzel olacak, üzme tatlı canını... son günler psikoloji daha bi bozuluyor sanki. oranın sıkıntısından kurtulunca herşey düzelecek, içini ferah tut
oyy maşallah, plakalara son gün
Evet canım, askerliğe 1 adım attı mı öyle böyle bitiyor, öncesi daha büyük yükmüş meğer, ay gidecek de, gitmeyecek de, daha askerlik var fln derken bitti bile işte
günaydın esracım, maşallah şafağına
Bu arada CEYDACIM yeni işin hayırlı olsun
slm kızlar benim şafakta 9 oldu ama durum pek ii değil malesef..
Canım yurtta net çok yavaş sana mesaj atıp çıktım hemen.şimdi de mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmiyo mesajım.msn adresm cerenyilmaz92@hotmail.com canm
canım çok üzüldüm yapabileceğimiz bir şey varsa çekinme lütfen sağlıkla ilgili bir problem değildir umarım burda biz kardeş gibi olduk anlatmak istersen dinleriz seve seve inan çok üzüldüm bu şafağa yakışmamış bu durum
Herkes aynı moddabitsede gitsek
size yine yol göründü ama biz epey daha buralardayızzz
.
yok Allaha şükür sağlıkla ilgili bi durum değil..
tşk ederim cnm ilgin için..inşallah düzelir herşey..
konu her neyse umarım en kısa sürede yoluna girer eğer aşılamıcak bir şeyse de üzme kendini paralama lütfen her şeyin hayırlısını versin rabbim ama o kadar bekleyiş o kadar hayaller boşa çıkmamalı umarım her şey gönlünce olur çok çok üzüldüm taaaa yüreğimden inan
Kızlaarrrrrr ben size küstümmmmmeski kıslarr topic ıssızlastı diyosunus amaa biz yeni yarenlerı begenmıyo musunuz yoksam aslında anlıyorum sizi.bende diger gebelik topıcıne senelerımı verdım,hala da verıyorum.eskiler ugramayınca kızıyoruz üzülüyoruz bazen:)amaaa gôzünüz bize de alışsın çünkü daha 378 gün burdayım:)
diiimi yaaa bizde eskıden öyleydık,cok guzel oluyor.1gun grmıyeyım gecmisı okucam dıye anam aglardısağol canım benim
kesinlikle canım, başlamak bitirmenin yarısıymış derler ya, aynen öyle
olur mu kuzum beğenmemek ne kelime. sadece eskiden çok kalabalık olurdu, mesajlara yetişemezdik, aşağıda en az 10-15 kişi konuyu okurdu.
sabah 9 dedinmi herkes damlardı, burda hep beraber sabah kahveleri içerdik fln.. o yüzden ıssızlaştı dedik canım, yanlış anlama
ben de geldimmm
cerencim,açıktan msn vermek yasak tatlım bilgin olsun.Canım yurtta net çok yavaş sana mesaj atıp çıktım hemen.şimdi de mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmiyo mesajım.msn adresm cerenyilmaz92@hotmail.com canm
canım yaaAllah tez zamanda sağ salim kavuştursun inşallah.
offfff kıyamam yaaa.kendimi gördum sanki.guclu olmaya calıs canım.şöyle düsün hayatınızda karabulut gibi dolasan askerlige 1adım atıldı gerısıde su gıbı gececek ve derin bi ohh cekeceksınız. ALLAH kavuştursun.
Allah kavuştursun
Kızlaarrrrrr ben size küstümmmmmeski kıslarr topic ıssızlastı diyosunus amaa biz yeni yarenlerı begenmıyo musunuz yoksam aslında anlıyorum sizi.bende diger gebelik topıcıne senelerımı verdım,hala da verıyorum.eskiler ugramayınca kızıyoruz üzülüyoruz bazen:)amaaa gôzünüz bize de alışsın çünkü daha 378 gün burdayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?