Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol tatlım naber nasılsın?

canııııııııııımmmm napıosunnn
hoşbuldum ayy walla deme öyle, heyecandan yemek yiyemiyorum, midem bulanıyor

Ee doğruları söylüyoruz deryacımm bitirdiniz artık sizde
Ben iyiyim eski hayatımıza döndük işte kübrayada dediğim gibi iş arıyorum sen nasılsın dicem ama bellii süpersin

İyiyimm,Asıl senden naberrr safagı bitirmenin mutlulugu nasıllll
iyidir canım yaaa walla acaip bişey, acaip bi heyecan

Ben iyiyim eski hayatımıza döndük işte kübrayada dediğim gibi iş arıyorum sen nasılsın dicem ama bellii süpersin
bitti bitti walla, acayip heyecanlıyım süperim iş güç nasıl, inşallah gönlüne göre bulursun

bitti bitti walla, acayip heyecanlıyım süperim iş güç nasıl, inşallah gönlüne göre bulursun

Şimdi bende seninle heyecanlandım ya
Canım hep homeoffice olan yerler arıyor bende öyle istemiyorum inşallah bulurum istediğim gibi

Şimdi bende seninle heyecanlandım ya
Canım hep homeoffice olan yerler arıyor bende öyle istemiyorum inşallah bulurum istediğim gibi
ayy gel beraber heyecanlanalım
nie istemiyorsun canım home office?

cnm çok tşk ederim inşalah düzelir herşey ama umudum yok..

maşallah şafağına

slm kızlar benim şafakta 9 oldu ama durum pek ii değil malesef..

canım çok üzüldüm yapabileceğimiz bir şey varsa çekinme lütfen sağlıkla ilgili bir problem değildir umarım burda biz kardeş gibi olduk anlatmak istersen dinleriz seve seve inan çok üzüldüm bu şafağa yakışmamış bu durum

yok Allaha şükür sağlıkla ilgili bi durum değil..

tşk ederim cnm ilgin için..inşallah düzelir herşey..

Herkes aynı modda bitsede gitsek

size yine yol göründü ama biz epey daha buralardayızzz

.

aynen yaa ben daha 288 gün sayacam say say bitmiyorrrrr 100den şikayet etmeyin kızlar yaaaaa biz ağzımız açık kalıyoruz öyle güzel ki şafaklarınızzzzz ahhh ahh

yok Allaha şükür sağlıkla ilgili bi durum değil..

tşk ederim cnm ilgin için..inşallah düzelir herşey..

konu her neyse umarım en kısa sürede yoluna girer eğer aşılamıcak bir şeyse de üzme kendini paralama lütfen her şeyin hayırlısını versin rabbim ama o kadar bekleyiş o kadar hayaller boşa çıkmamalı umarım her şey gönlünce olur çok çok üzüldüm taaaa yüreğimden inan

amin saolasın cnm..inşallah boşa çıkmaz hiçbişey..

aynen öyle canım yolumuz uzun tertolar bu topic artık bizim hahahaahaçok mu gıcık oldum neee

diiimi yaaa bizde eskıden öyleydık,cok guzel oluyor.1gun grmıyeyım gecmisı okucam dıye anam aglardıcok ıyı anlıyorum sizi. Ve zaten ilk arkadaslıklarn yerı genelde ayrı oluyor.ben şakasına ddm öyle cnm.
Canım yurtta net çok yavaş sana mesaj atıp çıktım hemen.şimdi de mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için gitmiyo mesajım.msn adresm cerenyilmaz92@hotmail.com canm
cerencim,açıktan msn vermek yasak tatlım bilgin olsun.

canım yaa Allah tez zamanda sağ salim kavuştursun inşallah.

Allah kavuştursun

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, eşim dün gece gitti ama yarından itibaren şafak başlayacakmış, bugün de ona canım sıkıldı ama eşimle bol bol konuştuk telefonda moralim biraz düzeldi, alışma evrem biraz zor olacak ama dediğiniz gibi ilk adımı atmak önemli gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah...

Evet daha çok uzun bir süre buradayız, en azından ben, o yüzden bize alışsanız iyi olacak Bugün de atarsa şafak 460:) Bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…