Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çabucak atlatırsınız Bugünleri askerin de Rahat Eder İnşaAllah..

Senin Askerin Nerde? sen Nerde Yaşıyorsun :)
Tanışalım :)

.

İnşallah.....

Ben Ankara merkezde yaşıyorum, öğretmenim, eşim de İzmir Gaziemir e gitti... 28 gün sonra dağıtımı yapılacak, sabırla onu bekliyorum, belki buraya gelir diye.... Sen nerdensin canım?

İnşallah.....

Ben Ankara merkezde yaşıyorum, öğretmenim, eşim de İzmir Gaziemir e gitti... 28 gün sonra dağıtımı yapılacak, sabırla onu bekliyorum, belki buraya gelir diye.... Sen nerdensin canım?

Bende İstanbul'da Yaşıyorum,
Sevgilim, Önce İzmir'e Gitti, Ordan Çanakkeleye..
inşaAllah Gelir yakınına,
ben çok istedim yalova'ya falan gelmesini ama nasip işte olmadı

.

Bende İstanbul'da Yaşıyorum,
Sevgilim, Önce İzmir'e Gitti, Ordan Çanakkeleye..
inşaAllah Gelir yakınına,
ben çok istedim yalova'ya falan gelmesini ama nasip işte olmadı

.

İyi, en azından yakın sayılırsınız... İnşallah benim eşim gelir buraya, zaten İzmir de kalırsa ben tayin isteyip taşınacağım valla oraya...

benim cok sevdiğim bi arkadasım asker.bende onla birlikte şafak sayıyorum
şafak 481
şuan kaydırma birilik olarak sakaryada

İyi, en azından yakın sayılırsınız... İnşallah benim eşim gelir buraya, zaten İzmir de kalırsa ben tayin isteyip taşınacağım valla oraya...

hehe
imkanın varsa taşın tabi
ama eğer yapabilirsen cuma gününden gidersin cumartesi evciye çıkarırsın pazar günü geri gidersin, öylede yapabilirsin, 15 ay hemencecik geçecek takta gör :)

hehe
imkanın varsa taşın tabi
ama eğer yapabilirsen cuma gününden gidersin cumartesi evciye çıkarırsın pazar günü geri gidersin, öylede yapabilirsin, 15 ay hemencecik geçecek takta gör :)

Ay yüzümü güldürdün yaa, tak diye geçecek tabiii

Sadece İzmir de kalırsa taşınırım benim annem İzmir li zaten oraya taşınmayı planlıyorduk önceleri, temelli olarak yani, yoksa her yere taşınma imkanım yok tabii ki, ama dediğini zaten yapıcam, arada bir hafta sonları gidicem, napalım, üniversiteli gençler gibi buluşuruz artık

ay ben bakta gör demek istemiştim
takta gör olmuşş

anladım canım, gönlünüze göre olur inşaallah orda kalma ihtimali varmı ki? :44:

.

ay ben bakta gör demek istemiştim
takta gör olmuşş

anladım canım, gönlünüze göre olur inşaallah orda kalma ihtimali varmı ki? :44:

.

Benim eşim devre kaybı olarak gitti ya, devre kayıplarının bir kısmı orada kalıyormuş, yarısı Ankara ya gelmiş, bir kaç tanesi dağılmış diğer illere... Ama devre kaybı olmayıp da İzmir Bornova ya düşen de çokmuş orada, bakalım bizim kısmetimize neresi düşecek, hayırlısı diyelim hayırlısı olsun, çok da ümitlenmek istemiyorum, doğu filan çıkarsa dumur olurum, psikolojim bozulur valla, gidip gelemem de... Allah hayırlısını versin, ne diyeyim...

hım anladım canım, bende merakla bekleyeceğim inşaAllah gönlünüze göre en hayırlı neresiyse orası olur..

.

hım anladım canım, bende merakla bekleyeceğim inşaAllah gönlünüze göre en hayırlı neresiyse orası olur..

.

Teşekkürler canım, günler çabucak geçsin de hepimizin askeri çabucak gelsin inşallah, bol bol dua edelim....

nasıl gitsin işte
çok şükür bugünleride gördüğüme inanamıyorum hala ama yinede işte özlem hasret zorluyor ya ...

.
Zorlar canım zorlamaz mı.. Ama bak tickerin yaklaşmış artık.. Çok zaman yok kavuşmaya
İyiyiz ne olsun zaman geçirmeye çalışıyoruz işte... Sen nasılsın?

Bende iyiyim teşekkür ederim.. Askerlik sürecine hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…