ii dielim ii olsun cnm..Allaha sıgınıorum Allahım yardımcım olsun inşallah..
kızlar hepiniz adına mutlu oldum..bi yandanda hüzünlendim 99 81 dediğim günler geldi aklıma..şimdi ise şafak olmuş 7..ama olsa ne yazar..
içim almıo bu aralar bişey..
Allahım beni aydınlıklara çıkar nolur..
canımmm benimm çok teşekkür ederim ilgilendiğinn içinn valla kafam öyle karısık kiiiii hazır elbise baktım hiç olmadı ya kısa ya pot sinirlerim bozulmuştu diktirmeye karar verdim ondada model sıkıtınsı yaşıyordum bu model hoşuma gittii işte yeşili güzell olur gerçektenn diye düşünüyorumm siyah topuklu saçlarımıda dağınık topuz yatırcam offf nasıl olcak acabaa ne sıkınıtlı işlerimşş ya yıldırım nikahını tek geçermmm
canımmm benimm çok teşekkür ederim ilgilendiğinn içinn valla kafam öyle karısık kiiiii hazır elbise baktım hiç olmadı ya kısa ya pot sinirlerim bozulmuştu diktirmeye karar verdim ondada model sıkıtınsı yaşıyordum bu model hoşuma gittii işte yeşili güzell olur gerçektenn diye düşünüyorumm siyah topuklu saçlarımıda dağınık topuz yatırcam offf nasıl olcak acabaa ne sıkınıtlı işlerimşş ya yıldırım nikahını tek geçermmm
Exx tertoo plakalarıı yerr bitirrisinn maşallahh
çokk sağol canım benim yaa inşallah sizde tez zamanda kavuşur başlarsınız sıkıntı çekmeye güzel sıkıntılar tabii :))) özeniyorum erkeklere çek bir takımm hoppp hazır[/QUO amin canım inşallah o da olacak sırayla bakalım işte sabır aşamasındayız biz hala erkeklerinkinden basit ne var çek bedenine göre siyah füme her neyse takımı ohhh ne ala
çokk sağol canım benim yaa inşallah sizde tez zamanda kavuşur başlarsınız sıkıntı çekmeye güzel sıkıntılar tabii :))) özeniyorum erkeklere çek bir takımm hoppp hazır[/QUO amin canım inşallah o da olacak sırayla bakalım işte sabır aşamasındayız biz hala erkeklerinkinden basit ne var çek bedenine göre siyah füme her neyse takımı ohhh ne ala
Evet ex tertom bitiyo çok şükür ya. Sen neler yapıyoun özledim senide balım
Şafak james Bond :))
ne coco cola ne fanta işte kaldı YEDİ GÜNNNNNNNNNNNNNNN
Özeniyorum sizlere.... Biz de görecek miyiz bu günleri? Çok beğendim şafağını maşallah....
inan aynı şeyleri bende çok yazdım sağlıklı olana geçiyor zaman bir şekilde. Allah sağlık versin bütün askerlerimize...
inan aynı şeyleri bende çok yazdım sağlıklı olana geçiyor zaman bir şekilde. Allah sağlık versin bütün askerlerimize...
Özeniyorum sizlere.... Biz de görecek miyiz bu günleri? Çok beğendim şafağını maşallah....
Muhakkak ki geçecektir, Allah sağlık versin de gerisi teferruat, ama biraz önce eşimle konuştum, 1 buçuk gündür orada daha sanki bir yıl gibi geldi diyor, bu 15 ay nasıl geçecek, yemek de yiyemiyormuş, aklım onda, offf ki ne offf
canım ya geçecek inanki,
geçmek zorunda..
simdi senin yazdıklarını okuyunca eski günlerim geldi aklıma,
benim şafak çok iyi durumda değil ama inanki bu günlere gelebilmek bir hayaldi ve şuan hala kendimi sanki o ilk geldiğim günlerdeki gibi hissediyorum,
400leri bitirdiğime inanamıyorum hala 300'lerde gibi hissediyorum kendimi ama bugün;
192 Battı..
rabbime çok şükür,
zaman bir şekilde geçiyor yeterki arkadaşın da dediği gibi sağlık olsun,
Rabbim dayanma gücü versin..
.
Teşekkür ediyorum canım, elbette unutacağız bugünleri de belki nasıl geçti anlamayacağız bile, zaten insanoğlundaki unutma yetisi olmasa nasıl dayanırdı bir ömür bilinmez, sağlık olduğu sürece bugünler de geçecek unutulacak, neler neler geçmiyor ki, bir de aklım kalmasa onda.... İşte bu imkansız.... Napalım, başa gelen çekilir.... Sana da allah sabır ve dayanma gücü versin, hayırlı teskereler inşallah hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?