Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii dielim ii olsun cnm..Allaha sıgınıorum Allahım yardımcım olsun inşallah..

Kuzuuuuu sen nerelerdesin ya.. sen hiç şafak saymayı kaçırmazdın. Bide 7 olmuş hala yoksun ortalarda neler oluyor benim bişeyden haberim yok.. Arada gel yokla bi Özledimmmm seniii

Yawrummm dağınıkk topuzz yapmaa bence ya güzel bir at kuyruğu yap yada balerin model dedikleri tppuzdan yap çok zarif olur senin yüzünede gider

Yawrummm dağınıkk topuzz yapmaa bence ya güzel bir at kuyruğu yap yada balerin model dedikleri tppuzdan yap çok zarif olur senin yüzünede gider

Ümrancım öncelikle hayırlı olsun canım benim çok yaşışıyorsunuz maşallah.. Rabbim o günleri bizede göstersin

Elbisen söz için şık ve sade bence. Gözlerin renkli oldugu içinde türbe yeşili kullanabilirsin çok hoş olur.

Atarsa 42 Memleketim Konyada'yımm

bizimde 4 günümüz kaldıııııııııııııııııııııııııııı:26:

inan aynı şeyleri bende çok yazdım sağlıklı olana geçiyor zaman bir şekilde. Allah sağlık versin bütün askerlerimize...

Muhakkak ki geçecektir, Allah sağlık versin de gerisi teferruat, ama biraz önce eşimle konuştum, 1 buçuk gündür orada daha sanki bir yıl gibi geldi diyor, bu 15 ay nasıl geçecek, yemek de yiyemiyormuş, aklım onda, offf ki ne offf

Özeniyorum sizlere.... Biz de görecek miyiz bu günleri? Çok beğendim şafağını maşallah....

canım ya geçecek inanki,
geçmek zorunda..

simdi senin yazdıklarını okuyunca eski günlerim geldi aklıma,
benim şafak çok iyi durumda değil ama inanki bu günlere gelebilmek bir hayaldi ve şuan hala kendimi sanki o ilk geldiğim günlerdeki gibi hissediyorum,
400leri bitirdiğime inanamıyorum hala 300'lerde gibi hissediyorum kendimi ama bugün;

192 Battı..

rabbime çok şükür,
zaman bir şekilde geçiyor yeterki arkadaşın da dediği gibi sağlık olsun,

Rabbim dayanma gücü versin..

.

Teşekkür ediyorum canım, elbette unutacağız bugünleri de belki nasıl geçti anlamayacağız bile, zaten insanoğlundaki unutma yetisi olmasa nasıl dayanırdı bir ömür bilinmez, sağlık olduğu sürece bugünler de geçecek unutulacak, neler neler geçmiyor ki, bir de aklım kalmasa onda.... İşte bu imkansız.... Napalım, başa gelen çekilir.... Sana da allah sabır ve dayanma gücü versin, hayırlı teskereler inşallah hepimize....

Çabucak atlatırsınız Bugünleri askerin de Rahat Eder İnşaAllah..

Senin Askerin Nerde? sen Nerde Yaşıyorsun :)
Tanışalım :)

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…