Eki Görüntüle 413035
merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm
Ben beğendim üzerine de çok yakışacaktır eminim.. Farklı renklerine de bakabilirsin
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.. Allah tamamına erdirsinn..
sağo lcanım gözlerim yeşil beyaz tenliyim birde zümrüt yeşilini düşünüyorummm nasıl olur sence gece yeşili gibii
A bak gözleri renkll olana göz renginde elbiseleri hep çok yakıştırmışımdır daha çok çıkartıyor ortaya.. Bence ikisini de üzerinde dene ve gör eminim biri daha çok hoşuna gidecektir.. Öyle seç
Eki Görüntüle 413035
merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm
Ümüşümmmm Seninn mankenn gibii fiziğinnn varrr çok daha güzel elbiselerde bulabilirsin üzerine.Buda güzel gerçi ama rengini başka al:26:
kuzumm yaa zeynomm çok teşekkür ederimm üst 36 alt kırk annemmöyle güzelde değil fiziğimde bak şimdi evde olucak ya söz çok abartılı olmuyum dioyrum bu modele zümrüt yeşilii nasıl olur dersinn koyu yeşil falann yada ne renk olur senceeee
Evett zümrüt yeşili hoş olur bak hem gözlerinin renginide ortaya çıkarır.
hoş bir elbise abartısız ama güzel zümrüt yeşili harika olur yeşil gözlerine beyaz tenine tatlım hem bu yaz yeşil çok moda olacaktebrikler şimdiden hayırlı ugurlu olsun darısı da bana olsunnn
Merhaba kızlarrr
Ümrannnnnn kuzum ay çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah
Bak zeynebin gösterdiği kombin süper o tarz bişey de düşünebilirsin
Merhaba kızlarrr
Ümrannnnnn kuzum ay çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah
Bak zeynebin gösterdiği kombin süper o tarz bişey de düşünebilirsin
canım benim çok açık olmaması lazımm hem rahat edemem hem ailede laf ederler o yüzdenn gösterdiğim model hoşuma gitti kapalıyaa
bu aradaaa merhabaa ecemtoşmm inşallahh darısı tüm isteyenlerin başınaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?