Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm

Eki Görüntüle 413035

merhabaaa kızlarr haftaya pazar günüüü sözüm olucak ve ben çok kararsızımm sizce bu elbise nasıl renk başkada olabilirr acil yorum bekliyorummm

Ben beğendim üzerine de çok yakışacaktır eminim.. Farklı renklerine de bakabilirsin
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.. Allah tamamına erdirsinn..

Ben beğendim üzerine de çok yakışacaktır eminim.. Farklı renklerine de bakabilirsin
Şimdiden hayırlı olsun diyeyim.. Allah tamamına erdirsinn..

sağo lcanım gözlerim yeşil beyaz tenliyim birde zümrüt yeşilini düşünüyorummm nasıl olur sence gece yeşili gibii

sağo lcanım gözlerim yeşil beyaz tenliyim birde zümrüt yeşilini düşünüyorummm nasıl olur sence gece yeşili gibii

A bak gözleri renkll olana göz renginde elbiseleri hep çok yakıştırmışımdır daha çok çıkartıyor ortaya.. Bence ikisini de üzerinde dene ve gör eminim biri daha çok hoşuna gidecektir.. Öyle seç

diktiricğeim canım üzerime göre bulamıyorum boyum uzun hep daha kısa geliyorr

11/05/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:...deryaW =ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
:123:...cadikazani23 = 03 AFYON 'a selam yola devam :123:
:123:…saykopat=05 AMASYA’ya selam yola devam :123:
:123:...buseh = 05 AMASYA’ya selam yola devam :123:
:123:…N&A = 06 ANKARA’ya selam yola devam :123:
:123:...beggy = 08 ARTVİN'e selam yola devam :123:
:123:...benzen = 08 ARTVİN'e selam yola devam :123:
:123:...yarimm1 = 09 AYDIN'a selam yola devam :123:
:123:...yudum2602 = 09 AYDIN'a selam yola devam :123:
:123:...AYSIZGoKYuZu=10 BİALIKESİR’e selam yola devam :123:
:123:…tuba_34 = 43 KÜTAHYA’ya yaselam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 79 KİLİS’e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Ümüşümmmm Seninn mankenn gibii fiziğinnn varrr çok daha güzel elbiselerde bulabilirsin üzerine.Buda güzel gerçi ama rengini başka al:26:

kuzumm yaa zeynomm çok teşekkür ederimm üst 36 alt kırk annemm öyle güzelde değil fiziğimde bak şimdi evde olucak ya söz çok abartılı olmuyum dioyrum bu modele zümrüt yeşilii nasıl olur dersinn koyu yeşil falann yada ne renk olur senceeee

Evett zümrüt yeşili hoş olur bak hem gözlerinin renginide ortaya çıkarır.

hoş bir elbise abartısız ama güzel zümrüt yeşili harika olur yeşil gözlerine beyaz tenine tatlım hem bu yaz yeşil çok moda olacak tebrikler şimdiden hayırlı ugurlu olsun darısı da bana olsunnn

Şu tipp bii konbinn süper olur mesela tabi elbisenin boyu ve üst tarfı ile biraz oynanması gerekiyor :),drapeli modeller sana yakışır.

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrr
Ümrannnnnn kuzum ay çok sevindim hayırlısı olsun darısı başımıza inşallah
Bak zeynebin gösterdiği kombin süper o tarz bişey de düşünebilirsin

Evett zümrüt yeşili hoş olur bak hem gözlerinin renginide ortaya çıkarır.

canımmm benimm çok teşekkür ederim ilgilendiğinn içinn valla kafam öyle karısık kiiiii hazır elbise baktım hiç olmadı ya kısa ya pot sinirlerim bozulmuştu diktirmeye karar verdim ondada model sıkıtınsı yaşıyordum bu model hoşuma gittii işte yeşili güzell olur gerçektenn diye düşünüyorumm siyah topuklu saçlarımıda dağınık topuz yatırcam offf nasıl olcak acabaa ne sıkınıtlı işlerimşş ya yıldırım nikahını tek geçermmm

hoş bir elbise abartısız ama güzel zümrüt yeşili harika olur yeşil gözlerine beyaz tenine tatlım hem bu yaz yeşil çok moda olacak tebrikler şimdiden hayırlı ugurlu olsun darısı da bana olsunnn

çokk sağol canım benim yaa inşallah sizde tez zamanda kavuşur başlarsınız sıkıntı çekmeye güzel sıkıntılar tabii :))) özeniyorum erkeklere çek bir takımm hoppp hazır

Merhaba kızlarrr

canım benim çok açık olmaması lazımm hem rahat edemem hem ailede laf ederler o yüzdenn gösterdiğim model hoşuma gitti kapalı yaa

Merhaba kızlarrr

bu aradaaa merhabaa ecemtoşmm inşallahh darısı tüm isteyenlerin başınaaa :)

canım benim çok açık olmaması lazımm hem rahat edemem hem ailede laf ederler o yüzdenn gösterdiğim model hoşuma gitti kapalı yaa

Anladım tatlımmm senin gösterdiğin modelde çok güzel eminim yakışır sana siyah olmasında her rengi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…