bennnn geldim senin askerlik bitmişşşşş..
bugünde sedanın şafağı doğuyor inş.
kızz büşş, nerelerdesinn sennn
.
hahahah bitti walla büşümmbennnn geldim senin askerlik bitmişşşşş..
bugünde sedanın şafağı doğuyor inş.
ahaha görüşmeyeli köprünün altından çoook sular geçti ecoşumHoşbulduk tatlım görüşmeyeli nasılsın
üzülme, inan korktuğun gibi olmayacak17.05.2012 :18:
geldimm kuzummm sen napıyorsn şafaklar azalmış gördüğüm kadarıyla
geldimm kuzummm sen napıyorsn şafaklar azalmış gördüğüm kadarıyla
hahahah bitti walla büşümm
nerlerdesin sen yaa, gelmiosun hiiç
ahaha görüşmeyeli köprünün altından çoook sular geçti ecoşum
üzülme, inan korktuğun gibi olmayacak
Pşştt kaçakkk naberrr
hahahah bitti walla büşümm
nerlerdesin sen yaa, gelmiosun hiiç
ahaha görüşmeyeli köprünün altından çoook sular geçti ecoşum
üzülme, inan korktuğun gibi olmayacak
selam canımm
haklısın tatlım, hiç sormuyorum zaten canını sıkmamak için... en son ben ve sedoş oldu, sedoşunki de dün gelcekti, kavuşmuş onlar da nihayetttkuzular ballar canlar ne diyim karıştı birazcık benim durumlarım buraya girince aklıma geliyor eskiler deliriyorum ama istediğimden değil çok soğudum onun adı artık hiç bi yerde geçsin istemiyorum.. Sizin askerlik nasıl gidiyor hür general kimler oldu bakıyım anlatın dedikodular sizde
di mi amaHee 2 saat falan geçti kızım büyük olay
kuzular ballar canlar ne diyim karıştı birazcık benim durumlarım buraya girince aklıma geliyor eskiler deliriyorum ama istediğimden değil çok soğudum onun adı artık hiç bi yerde geçsin istemiyorum.. Sizin askerlik nasıl gidiyor hür general kimler oldu bakıyım anlatın dedikodular sizde
haklısın tatlım, hiç sormuyorum zaten canını sıkmamak için... en son ben ve sedoş oldu, sedoşunki de dün gelcekti, kavuşmuş onlar da nihayettt
di mi ama
En son bildiğim bitmişti sizin ilişki bir değişiklik yok anlaşılan:44:
Canımm bizim bu ay sonu ikinci ayımız olucak teskereyi alalıı
oyy oyyy oyyy maşallah yaaa kıyamam kavuştunuzevet bizimki bitti ve beni çok soğuttu kendinden sıkıldım yani hala arıyor barışmak için hattımı değiştirdim ulaşmasın bana diye AMAN BENİ BIRAK SİZE BİŞEY OLMASIN..
sağolasın canım aminn.
Sende kafanı dinle bak keyfine ozaman hayat kısa kuzum ya sen herşeyden daha önemlisin
Aminnn inşallah, herkescikler kavuşsunayyy kıyamam ben size ya darısı tüm bekleyenlerin başına inş... Zaman su gibi akıp gitsin herkeşşşşccikkler kavuşsun sevdiceğine :)))
hepimiz öyleyiz hepimiz daha önemliyiz önce can sonra canan :d bize bişey olmasın be
KIzlarrr kahve içelim miiii? eski günlerdeki gibi
ben de aldım geldim tatlım, büşşş alamadın mı sen dahaaaaAhh ah o eski günlerrben nescafemi alayım hemennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?