Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahah bitti walla büşümm
nerlerdesin sen yaa, gelmiosun hiiç

ahaha görüşmeyeli köprünün altından çoook sular geçti ecoşum

üzülme, inan korktuğun gibi olmayacak

Pşştt kaçakkk naberrr

kuzular ballar canlar ne diyim karıştı birazcık benim durumlarım buraya girince aklıma geliyor eskiler deliriyorum ama istediğimden değil çok soğudum onun adı artık hiç bi yerde geçsin istemiyorum.. Sizin askerlik nasıl gidiyor hür general kimler oldu bakıyım anlatın dedikodular sizde

hahahah bitti walla büşümm
nerlerdesin sen yaa, gelmiosun hiiç

ahaha görüşmeyeli köprünün altından çoook sular geçti ecoşum

üzülme, inan korktuğun gibi olmayacak

Hee 2 saat falan geçti kızım büyük olay

haklısın tatlım, hiç sormuyorum zaten canını sıkmamak için... en son ben ve sedoş oldu, sedoşunki de dün gelcekti, kavuşmuş onlar da nihayettt

Hee 2 saat falan geçti kızım büyük olay
di mi ama

En son bildiğim bitmişti sizin ilişki bir değişiklik yok anlaşılan:44:
Canımm bizim bu ay sonu ikinci ayımız olucak teskereyi alalıı

haklısın tatlım, hiç sormuyorum zaten canını sıkmamak için... en son ben ve sedoş oldu, sedoşunki de dün gelcekti, kavuşmuş onlar da nihayettt

di mi ama

ayyy kıyamam ben size ya darısı tüm bekleyenlerin başına inş... Zaman su gibi akıp gitsin herkeşşşşccikkler kavuşsun sevdiceğine :)))

En son bildiğim bitmişti sizin ilişki bir değişiklik yok anlaşılan:44:
Canımm bizim bu ay sonu ikinci ayımız olucak teskereyi alalıı

oyy oyyy oyyy maşallah yaaa kıyamam kavuştunuz evet bizimki bitti ve beni çok soğuttu kendinden sıkıldım yani hala arıyor barışmak için hattımı değiştirdim ulaşmasın bana diye AMAN BENİ BIRAK SİZE BİŞEY OLMASIN..

Sağolasın canım aminn.
Sende kafanı dinle bak keyfine ozaman hayat kısa kuzum ya sen herşeyden daha önemlisin

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy kıyamam ben size ya darısı tüm bekleyenlerin başına inş... Zaman su gibi akıp gitsin herkeşşşşccikkler kavuşsun sevdiceğine :)))
Aminnn inşallah, herkescikler kavuşsun ee sen neler yapıosun bakiyim? hayat nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…