Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esracım gün geçtikçe iyice sabırsızlaşıp sıkılıyorsun gerçekten..
Hakikatten ya çekilir dert değill..
Geçen gün eşimin ordan bi arkadaşı facede şey yazmış" arkadaşlar size tavsiyem askere giderken sevgililerinizde ayrılın"
yarıldım gülmekten yaa

Hakikatten ya çekilir dert değill..
Geçen gün eşimin ordan bi arkadaşı facede şey yazmış" arkadaşlar size tavsiyem askere giderken sevgililerinizde ayrılın"
yarıldım gülmekten yaa

Gerçekten zor bir süreçmiş işin içine girmeden fark edemiyorsun.
Beklemek ve bekletmek çok zor..

[

Dert etme kuzum yaa bana da görünüyor, sağım solum kadın resmi [/QUOTE]

evet yaaa bu reklamlar hiç iyi olmadı her tarafta kadın kalçası mübarek

öylede daha mı kötü ne :26:
biz hiç evlenemedik, burda da olsa belirli zamanlarda görüşebilecektik zaten biraz daha teselli oluyorum böyle

.

aynen bnde öyle canım çok fazla öyle her gün birlikte olamıyorduk o yüzden evli olmaktan cok cok iyi bizim halimiz onlara daha kötü gecer cocuk falan ayyyyyy yazık valla

üzülme, inan korktuğun gibi olmayacak

bitmese olmaz mı gerçi çıktığı gün güzel bi gün olacak. tüm gün gezip, akşama bize yemeğe davetli.ailemle vedalaşıp öyle gidecek.ama sonuçta işte gidişi çok üzüyo beni. ama ama bide o gittikten 1 hafta 10 gün sonra iade-i ziyarete gidicez istanbula evlerine her şey iyi gider umarım :18:

E ne güzel işte bak gider gider merak etme sen hem bak istediğin zaman görebilme imkanın var senin biz ne yapalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…