Umutsuzluğa kapılma canım.
Bende ilk günlerde zaman geçer diyenlere içten içe kızardım ama hakikatten geçiyor biz iyi kötü 6 ayı devirdik
Hakikatten ya çekilir dert değill..
Geçen gün eşimin ordan bi arkadaşı facede şey yazmış" arkadaşlar size tavsiyem askere giderken sevgililerinizde ayrılın"
yarıldım gülmekten yaa
evet yaaa bu reklamlar hiç iyi olmadı her tarafta kadın kalçası mübarek
ben 285 i gördüysem sen de görürsün tatlım bitecek inan ben de hiç inanmıyordum hala da bunalım oluyorum ara ara ama düşüyor yahuuu
aynen bnde öyle canım çok fazla öyle her gün birlikte olamıyorduk o yüzden evli olmaktan cok cok iyi bizim halimiz onlara daha kötü gecer cocuk falan ayyyyyy yazık valla
E ne güzel işte bak gider gider merak etme sen hem bak istediğin zaman görebilme imkanın var senin biz ne yapalım
atarsa matarsa yok artıkkk
şafak doğan güneşşşşşş
geliyorsun aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben de tam diğer topikte sana yazmıştım, yarın mı geliyor sevdiceğin, oh ne ala yaaa muhteşem bir haber....
evett canııııııııııııımmmm çıldırcam burda yaaa
sana sözüm yok tatlım maşallah diyorum şafağına
sağol tatlımDeryaaa, gözün aydın canım yaa, artık ağlasan da gülsen de sorun değil, sevdiceğin yanında, bütün duyguları yaşamak serbest sana... Bu arada evlilik de yakın galiba?
Dert etme kuzum yaa bana da görünüyor, sağım solum kadın resmi
ha gayret, az daha sık dişini tatlım, plakalara gelince rahatlarsın96.. sıkılmaya başladım artık :26:
maalesef, sayılı gün elbet geçiyor bitiyor canım.. hatta yeri geliyor ömürler bitiyor ki, askerlik nasıl bitmesinbitmese olmaz mıgerçi çıktığı gün güzel bi gün olacak. tüm gün gezip, akşama bize yemeğe davetli.ailemle vedalaşıp öyle gidecek.ama sonuçta işte gidişi çok üzüyo beni. ama ama bide o gittikten 1 hafta 10 gün sonra iade-i ziyarete gidicez istanbula evlerine her şey iyi gider umarım :18:
vayy vayyy vayyyyy çok geçmiş olsun canım, gözün aydın, Allah bir daha ayırmasın seni sevdiğinden...atarsa matarsa yok artıkkk
şafak doğan güneşşşşşş
geliyorsun aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vayyyy maşallahhhhŞafak 3 :) Sözün bittiği yer Artık mutluluk konuşsun
günaydııınnngünaydınnnn kızlarrrr şafak 255
merhaba kızlar.epeydir giremiyorum foruma çok özledim hepinizi.izmirde askerimin yanındayım 15 gündür.ablamlarda kalıyorum:) askerimi sık sık görüyorum çok mutluyummmdaha 15-20 gün burdayım
aramıza yeni yarenler katılmış.hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun
hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?