Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umutsuzluğa kapılma canım.
Bende ilk günlerde zaman geçer diyenlere içten içe kızardım ama hakikatten geçiyor biz iyi kötü 6 ayı devirdik

Elbette ki geçecek zaman, ama ne bileyim daha yeni ya çok koyuyor bana; neye baksam, nereye gitsem, hatta hangi sesi duysam O geliyor aklıma.... Tıkanacak gibi oluyorum.

Hakikatten ya çekilir dert değill..
Geçen gün eşimin ordan bi arkadaşı facede şey yazmış" arkadaşlar size tavsiyem askere giderken sevgililerinizde ayrılın"
yarıldım gülmekten yaa

Eeee sevgilileri ayırdık diyelim, evli olanlar ne yapacak, onlar da boşansın mı

evet yaaa bu reklamlar hiç iyi olmadı her tarafta kadın kalçası mübarek

He yaaa bari güzel bişey olsa hıh Görüntü girliliği

ben 285 i gördüysem sen de görürsün tatlım bitecek inan ben de hiç inanmıyordum hala da bunalım oluyorum ara ara ama düşüyor yahuuu

aynen bnde öyle canım çok fazla öyle her gün birlikte olamıyorduk o yüzden evli olmaktan cok cok iyi bizim halimiz onlara daha kötü gecer cocuk falan ayyyyyy yazık valla

Çabuk düşsün ama

Evlenmeden önce gitmeleri elbet daha iyi, sonra çok daha rahat edeceksiniz inanın. Biz evliyiz, bir de eşim apar topar gitti, şu an bütün düzenim bozuk, her şey alt üst oldu, maddi manevi çöktüm resmen, boşa koysan dolmaz, doluya koysan almaz, elim kolum bağlı bekleyeceğim 450 gün, gel de katlan...

E ne güzel işte bak gider gider merak etme sen hem bak istediğin zaman görebilme imkanın var senin biz ne yapalım

sizler gibi olmadığım için sizlere daha çok üzülüyorum tabi.takip ediyorum bişiler yazmasam bile :)
bu da geçecek hemen farkındayım biliyorum.benim asıl şafağım o gittikten sonra başlayacak sanırım kavuşacağımız güne kadar Allah kerim o da ne zaman olursa bi 460 daha gider artık

atarsa matarsa yok artıkkk

şafak doğan güneşşşşşş

geliyorsun aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şafak doğan güneşşşşşş

Ben de tam diğer topikte sana yazmıştım, yarın mı geliyor sevdiceğin, oh ne ala yaaa muhteşem bir haber....

sağol tatlım Düğün 15-16 eylül'de İnşallahh:123:

96.. sıkılmaya başladım artık :26:
ha gayret, az daha sık dişini tatlım, plakalara gelince rahatlarsın

maalesef, sayılı gün elbet geçiyor bitiyor canım.. hatta yeri geliyor ömürler bitiyor ki, askerlik nasıl bitmesin
bak ne güzel bir vedalaşma olacak sizin için, özel bir gün... arkadan 10 gün sonra daha da özel bir görüşme, sonra aileler de tanışıp kaynaşınca daha sık gidip gelirsiniz birbirinize. bi den gidersin bi o gelir, sıkma tatlı canını, diyorum ya gün doğmadan neler doğar...

şafak doğan güneşşşşşş

vayy vayyy vayyyyy çok geçmiş olsun canım, gözün aydın, Allah bir daha ayırmasın seni sevdiğinden...

Şafak 3 :) Sözün bittiği yer Artık mutluluk konuşsun
vayyyy maşallahhhh

Plakalara geçince canım sevgilimin yaptığı çizelgeyi unutacak değilim ya
Bir de çizelgemle attırayım şafağımı
-75-

Son düzenleme:
merhaba kızlar.epeydir giremiyorum foruma çok özledim hepinizi.izmirde askerimin yanındayım 15 gündür.ablamlarda kalıyorum:) askerimi sık sık görüyorum çok mutluyummm daha 15-20 gün burdayım

aramıza yeni yarenler katılmış.hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun

hepinizi kocaman öpüyorum

yok askerlik düşecekmiş yok anneler gününde açıklanırmış yok görüşülüyormuş pehh... hayal bedava ...

Pınarr yaa bizde çok özledik senii..
Ohh bol bol mutluluk depola kızz yoksa geldiğinde modundan çıkaramyızz seniii.
Askerinle güzel güzel vakit geçir canımm

Ayy hastalıktan ölüyorumm grip salgını var sanırım ortalıkta:2::2:
Kendinize dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…