Çok sıkıldımm artıkkkkkkkkkkk,bunaldımmmmm
Kübracım çok geçmiş olsunn
Az kaldı canım ya bak çiftlere de düştünüz
biraz daha sabırrr
ben geldiğimde neden kimsecikler olmuyor yavururum sizi ama
merhaba kızlar.epeydir giremiyorum foruma çok özledim hepinizi.izmirde askerimin yanındayım 15 gündür.ablamlarda kalıyorum:) askerimi sık sık görüyorum çok mutluyummmdaha 15-20 gün burdayım
aramıza yeni yarenler katılmış.hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun
hepinizi kocaman öpüyorum
Valla benim çok düzelmez de senin ki benden iyi yine de iyi olur sanaGerçi bi gün azaldığını görünce bile mutlu oluyoruz ya o da ayrı
bana cevap verdigin yere yazınca bana dedın sandım canım kusura bakma yanlış anlamışım
Pınarr yaa bizde çok özledik senii..
Ohh bol bol mutluluk depola kızz yoksa geldiğinde modundan çıkaramyızz seniii.
Askerinle güzel güzel vakit geçir canımm
OOoooOo Pınarımm sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle,askerinle görüşüyorsunuzoh maaşalhhh ben olsamm orda gelmesdim de askerlik bitene akdar kalırdım oralara
sen faceden dürt ben gelirim büşümben geldiğimde neden kimsecikler olmuyor yavururum sizi ama
ohhhhh pınarrrrrr walla hayat sana güzel canım yaa, maşallahh, tadını çıkart walla. hatta askerlik bitene kadar dönme sen oradanmerhaba kızlar.epeydir giremiyorum foruma çok özledim hepinizi.izmirde askerimin yanındayım 15 gündür.ablamlarda kalıyorum:) askerimi sık sık görüyorum çok mutluyummmdaha 15-20 gün burdayım
aramıza yeni yarenler katılmış.hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun
hepinizi kocaman öpüyorum
geçmiş olsun kübracım, dikkat et kendineAyy hastalıktan ölüyorumm grip salgını var sanırım ortalıkta:2::2:
Kendinize dikkat edin kızlar
tatlım benimmmmmm inan hep aklımdasınız.ayy cok özlemişim aşkımcığımı hasret bitmiyo yanımdayken bile
şirinem benimm şükür görüşme imkanım oluyor askerimle.ama tatlım işte nede olsa eniştem olunca uzun süre kalamıyorum.sağolsun kapıları hep acık ama insan evindeki gibi rahat edemiyo.eniştem seyirde şimdi.haziranın başında geliyo bende o gelince dönerim evime artık.daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?