Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet gercekten zor bir meslek ve onunla yaşayacak olana da zor bakalım ne yapacaz mülakat 24 mayıs perşembe canım ankarada

burda sanırım buse eksik dogan güneş degil mi onun şafagı ben mi karıstırıyorum acaba

Tickerde 2 ay yazısınıı görmeme cok az bir zaman kaldıııııııııı

Bugün annemle babam gitti, eşim askere gitti gideli ilk defa yalnız kalıyorum evde, ev çok sessiz ve ben eşimi çoooook özledim... Ve daha çoooook var Allah kahretsin.....

Bugün annemle babam gitti, eşim askere gitti gideli ilk defa yalnız kalıyorum evde, ev çok sessiz ve ben eşimi çoooook özledim... Ve daha çoooook var Allah kahretsin.....

Üzülme canımm neredeydi askerin

Zor vallahi evli olup eş beklemesi daha zor olsa gerek Allah kolaylık versin

Evet çok zor, evlenmeden önce bunun olacağını biliyordum ama bana bu kadar koyacağını tahmin etmiyordum, en azından erteletiriz de kısa dönem yapar diyordum, ama olmadı. Nişanlıyken de ayrıydık, yalnız yaşadım ama bu başka bir şey, tarifi yok, kendime mi üzüleyim, onun bulunduğu duruma mı endişeleneyim bilemedim. Kendimi oyalamaya çalışıyorum....

Evet birbirimizi en iyi biz anlarız
Asker beklerken ayrı kalmak hiçbir türlü ayrılıga benzemiyor
Bambaska bir dünya

Son düzenleme:
Asker yol ediyolar ya asker eğlenceleri var.geçen seneki bu zamanlarım geldi aklıma ne zor ne zor bu zamanlar

Evet birbirimizi en iyi biz anlarız
Asker beklerken ayrı kalmak hiçbir türlü ayrılıga benzemiyor
Bambaska bir dünya

Evet öyleymiş meğer....Ucum bucağım o oldu....

Asker yol ediyolar ya asker eğlenceleri var.geçen seneki bu zamanlarım geldi aklıma ne zor ne zor bu zamanlar

Sabah annemleri yolcu ederken asker geçiriyorlardı, ben de kötü oldum, daha taze diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…