Evet bende farkediyorum ki buralar bayagıdır sessiz, müdavimleri pek takılmıor..
ahhhh bir sona gelsekk kavga dövüş düşürüyoruz askerliği
Dimi ama ya.saat 23.30 oldumu herkes gelmeye başlardıı.Evet bende farkediyorum ki buralar bayagıdır sessiz, müdavimleri pek takılmıor..
ahhhh bir sona gelsekk kavga dövüş düşürüyoruz askerliği
Sağol canım iyiyim bende.Senin askerin nerdeydi canım?
Valla canım sorma yaa.Allahın izniyle olsa da şu düğün nefes alsak.
Gece 3e 4e kadar çene çalıp sabah kalkmak bilmiyodum valla özledim muhabbetlerimizii.
Ceyda nerelerde o uğrardı ama?
Sağol canım iyiyim bende.Senin askerin nerdeydi canım?
balıkesir / erdek
Hadi yaa.Annemlerin yazlığı var erdekte.Askeriyede süper ya orda tam iskelenin yanında.Valla güzel yerdeymiş canım askerin.
Gelirler elbet tertip
Öyle aynen ben son zamanlarda dediğini uyguluyorum
Gelirler elbet tertip
Öyle aynen ben son zamanlarda dediğini uyguluyorum
Hadi yaa.Annemlerin yazlığı var erdekte.Askeriyede süper ya orda tam iskelenin yanında.Valla güzel yerdeymiş canım askerin.
orda bide cezaevi bitişikmiş askeriyeye nöbetten ayıkamıyor çocuklar yazıkpeki merak ediyorum büyük mü askeriye acaba
Ceyda arada sırada olsun uğrardı hep kesti.İş için dicem ama bilemiyorum canım sorunu olmasında gelir elbet.
Vallaha ne eğlenirdik zamanda hemen de geçerdi
173 şafak geçer mi ya off ıyıce bunaldım ya
çok alıngan oldu askerlik yaramadı bize durmadan didişiyoruz yaaa ama hep onun yüzünden
Evet tertip belkide herkesin yogun oldugu zamanlara denk gelmiştir atarlar kendilerini buaya buradan kacıs yk
Ya tertip ben 91mi olcam 90mı :44::44::44:
Sen ne bilcen dimi karıstırdım
Aynen ya sorun olmasın iyi olsunlar da.
Yaa valla ne güzeldi.İnşallah şu sınavlardan sonra herkes döner.
Dimi ne nutellalar ne modlar
Kavgasız olur mu hiç yaa
orda bide cezaevi bitişikmiş askeriyeye nöbetten ayıkamıyor çocuklar yazıkpeki merak ediyorum büyük mü askeriye acaba
aaa ben cezaevi falan görmedim .Benim dediğim çok büyük değil iskelenin yanında hemen askerlik şubesi olabilir o zaman orası.
Zaten cezaevini hayatta en güzel yerine koymazlarriç taraflardadır herhalde
aaa ben cezaevi falan görmedim .Benim dediğim çok büyük değil iskelenin yanında hemen askerlik şubesi olabilir o zaman orası.
Zaten cezaevini hayatta en güzel yerine koymazlarriç taraflardadır herhalde
yok öyle büyük degil canım 30 kişilik bir küçük cezaeviymiş hafif suclular kalıyormus erdek ilçe jandarma komutanlığı bewnim dediğim
Didişiyoruz vallaya amannn yedi bu askerlik bizi bitsede kurtulsak
Tertip banamı soruyosun kendi şafağımı zor tutuyorumbiliyorun aram yok benım rakamlarla
ahahahah can damarımdann vurdun favorii konularımızzz tekrarr gündeme getirir toptan kaynarırızz
Pınarlan Ceyda bi hayata geri dönsünler dee.Pınarda o mutluluk modundan çıkıp pınar moduna döndüğünde kaynatırız canıımmDidişiyoruz vallaya amannn yedi bu askerlik bizi bitsede kurtulsak
Tertip banamı soruyosun kendi şafağımı zor tutuyorumbiliyorun aram yok benım rakamlarla
ahahahah can damarımdann vurdun favorii konularımızzz tekrarr gündeme getirir toptan kaynarırızz
aaa canım hiç yalnız olur musuun.yalnız degilmişiz neysekisadece biz mi kavga ediyoruz diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?