Aynenn Zeynepp ordada mı öylee bnde az önce duydumm konvoy yapıyorlarrr
Evet öyleymiş meğer....Ucum bucağım o oldu....
Sabah annemleri yolcu ederken asker geçiriyorlardı, ben de kötü oldum, daha taze diye...
Tickerde 2 ay yazısınıı görmeme cok az bir zaman kaldıııııııııı
İyi akşamlar kızlarr, nasılsınız?
Bugün annemle babam gitti, eşim askere gitti gideli ilk defa yalnız kalıyorum evde, ev çok sessiz ve ben eşimi çoooook özledim... Ve daha çoooook var Allah kahretsin.....
Asker yol ediyolar ya asker eğlenceleri var.geçen seneki bu zamanlarım geldi aklıma ne zor ne zor bu zamanlar
İyi akşamlar kızlarr, nasılsınız?
he yaaa herkes eğleniyor gırgır şamata ohhhh ben ağlamaklı ne konuştuğumu anlıyorum ne duyduğumu biliyorum offf çok zor zamanlar bunlar yaaaa
İyiyim canım sağol.Napalım valla gün geçiriyoruz .Sınavda çok yaklaştı .Bu hafta sonuda düğün var valla elim ayağıma dolaşmış bi şekilde.İyi akşamlar bacım,iyi olma çabalkarı.sen nasılsın bakalım
Zor zor.hele bitime yakın varya sabrın çekiliyor sanki herşeye herkese bi tepkili oluyorsun.şafak sıkıştırması derlerdide inanmazdım
Hoşbuldum tertip,nasılsın?hosgeldin tertip
Zor zor.hele bitime yakın varya sabrın çekiliyor sanki herşeye herkese bi tepkili oluyorsun.şafak sıkıştırması derlerdide inanmazdım
.
Hoşbuldum tertip,nasılsın?
İyiyim canım sağol.Napalım valla gün geçiriyoruz .Sınavda çok yaklaştı .Bu hafta sonuda düğün var valla elim ayağıma dolaşmış bi şekilde.
Buraya da geliyom gidiyom kimse yok.Herhalde sınav yaklaştı ya ondan.
Hoşbuldum tertip,nasılsın?
aslında nasıl bişe biliyomusunuz çokca bunalım özellikle ilk 3 4 ay bir günde 5 kez çizelge hesapladıgım zamanlar oldu böyle cıldırmak üzere oldugum anlar .. zor gercekten.. ama şimdi yine çok kötü olyorum özlemin demini yaşıyorum artık ama bazen bir bakıyorum 5 gün geçmiş ben hiç saymamışım..yani an geliyor bunalımın dibindesin an geliyor enterasan bir güçle bitecek buna yenilmem diyorsun ..bende böyle yani ama genelde hüzünnnn
bilirim bilirim o dengesilik hallerini.Ama oyle oyle bitiyor bu askerlikte kimi zaman kızıyosun hüzünleniyosun salıyosun herşeye isyan ediyosun.sonra bi bakmışsın zaman geçmiş ve umutlanıyorsun
Sağol canım iyiyim bende.Senin askerin nerdeydi canım?teşekkür ederim sen nasılsın canım
Valla canım sorma yaa.Allahın izniyle olsa da şu düğün nefes alsak.Kuzum senın düğnün nişanın hiç bitmiyor
Bilmiyorum yaa bi durgunluk evresine girdi.Eski kıızlar gitti ecem ara sıra uğruyoır buseyi göremedim bayadır.Pınar gezmelerdeceyda bi bulsam onu ben daha sayamadığım kaldı ise nerde olduklarını bilmiyorum nerde o eski muhabbetler yaa cevap vermeye yetişemiyodum vay anasınıu ne hallere düştük
Sağol canım iyiyim bende.Senin askerin nerdeydi canım?
balıkesir / erdek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?