Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynenn Zeynepp ordada mı öylee bnde az önce duydumm konvoy yapıyorlarrr

evet canım ya Konvoy felan yapıyolar.anneminde aklına gelmiş sende geçen sene bu zamanlar yolladın dimi diyor

Evet öyleymiş meğer....Ucum bucağım o oldu....

Sabah annemleri yolcu ederken asker geçiriyorlardı, ben de kötü oldum, daha taze diye...

Olmamak eldemi aynı huzunler aynı belleyişler ne zor bu zamanlar

Dinleyin arkadaşlar.... Şafak bekleyenlere gelsin....

[video=youtube;m5tcXA-b7O8]http://www.youtube.com/watch?v=m5tcXA-b7O8[/video]

Bugün annemle babam gitti, eşim askere gitti gideli ilk defa yalnız kalıyorum evde, ev çok sessiz ve ben eşimi çoooook özledim... Ve daha çoooook var Allah kahretsin.....

ahhh canım yaaa geçecek bugünler sabır tatlım benim sabır bitecek elbettt

Asker yol ediyolar ya asker eğlenceleri var.geçen seneki bu zamanlarım geldi aklıma ne zor ne zor bu zamanlar

he yaaa herkes eğleniyor gırgır şamata ohhhh ben ağlamaklı ne konuştuğumu anlıyorum ne duyduğumu biliyorum offf çok zor zamanlar bunlar yaaaa

İyi akşamlar kızlarr, nasılsınız?

İyi akşamlar bacım,iyi olma çabalkarı.sen nasılsın bakalım

he yaaa herkes eğleniyor gırgır şamata ohhhh ben ağlamaklı ne konuştuğumu anlıyorum ne duyduğumu biliyorum offf çok zor zamanlar bunlar yaaaa

Zor zor.hele bitime yakın varya sabrın çekiliyor sanki herşeye herkese bi tepkili oluyorsun.şafak sıkıştırması derlerdide inanmazdım

İyiyim canım sağol.Napalım valla gün geçiriyoruz .Sınavda çok yaklaştı .Bu hafta sonuda düğün var valla elim ayağıma dolaşmış bi şekilde.
Buraya da geliyom gidiyom kimse yok.Herhalde sınav yaklaştı ya ondan.

hosgeldin tertip

Hoşbuldum tertip,nasılsın?

Zor zor.hele bitime yakın varya sabrın çekiliyor sanki herşeye herkese bi tepkili oluyorsun.şafak sıkıştırması derlerdide inanmazdım

aslında nasıl bişe biliyomusunuz çokca bunalım özellikle ilk 3 4 ay bir günde 5 kez çizelge hesapladıgım zamanlar oldu böyle cıldırmak üzere oldugum anlar .. zor gercekten.. ama şimdi yine çok kötü olyorum özlemin demini yaşıyorum artık ama bazen bir bakıyorum 5 gün geçmiş ben hiç saymamışım..yani an geliyor bunalımın dibindesin an geliyor enterasan bir güçle bitecek buna yenilmem diyorsun ..bende böyle yani ama genelde hüzünnnn

Kuzum senın düğnün nişanın hiç bitmiyor

Bilmiyorum yaa bi durgunluk evresine girdi.Eski kıızlar gitti ecem ara sıra uğruyoır buseyi göremedim bayadır.Pınar gezmelerde ceyda bi bulsam onu ben daha sayamadığım kaldı ise nerde olduklarını bilmiyorum nerde o eski muhabbetler yaa cevap vermeye yetişemiyodum vay anasınıu ne hallere düştük

bilirim bilirim o dengesilik hallerini.Ama oyle oyle bitiyor bu askerlikte kimi zaman kızıyosun hüzünleniyosun salıyosun herşeye isyan ediyosun.sonra bi bakmışsın zaman geçmiş ve umutlanıyorsun

Son düzenleme:
Evet bende farkediyorum ki buralar bayagıdır sessiz, müdavimleri pek takılmıor..

bilirim bilirim o dengesilik hallerini.Ama oyle oyle bitiyor bu askerlikte kimi zaman kızıyosun hüzünleniyosun salıyosun herşeye isyan ediyosun.sonra bi bakmışsın zaman geçmiş ve umutlanıyorsun

ahhhh bir sona gelsekk kavga dövüş düşürüyoruz askerliği

teşekkür ederim sen nasılsın canım
Sağol canım iyiyim bende.Senin askerin nerdeydi canım?
Valla canım sorma yaa.Allahın izniyle olsa da şu düğün nefes alsak.

Gece 3e 4e kadar çene çalıp sabah kalkmak bilmiyodum valla özledim muhabbetlerimizii.
Ceyda nerelerde o uğrardı ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…