Amin ecemcım,inş gececek cnm..
Kızlar ben musadenızle cıkıyorum.görusmek uzere...öptüm hepinizi.
Amin ecemcım,inş gececek cnm..
Kızlar ben musadenızle cıkıyorum.görusmek uzere...öptüm hepinizi.
Evet grafikerim teşekkür ederim canım.
Haklısın canım sağlığın söz konusu tabi başka işler baksan bir yandan da belki daha iyi bir iş bulursun
yasimiinimmmAtarsa 909 Lara veda
oyy maşallahhh kübracımmmTickerimmmmmmmm2 month diyorrrrrrr
oooo maşallahh yarılamışsınız siz deşafakk 250
canım maşallah, yarılayınca gerisi kolay, insan acayip hafifliyor yarılayınca... dün şafak kartımı buldum da, 230lardan sonra çizmemişim bile, düşün artık yanihaa bide şafağımı yarılamaya koşuyorumliste olsa onun içinde olurdum heral
tatlım yeni işin hayırlı uğurlu olsunHerkese selamlar kızlar...geçmişe göz atıyordum bende.bayadır gelemedim,kontur yeni aldım da...ayrıca işe başladım 4gun oldu.herkese hayırlı tezkereler...bugun de biterse şafagımız son 364
ecoşummmmHoşbulduk canımm nasılsın ne zamandır konuşamadıkk.
Ya valla bende şaşırdım o alıntılamaya
Hoşbulduk canım iyiyim sağol sen nasılsın ?
Olabildiğince çok vakit geçirmeye çalışıyoruz ama ilk geldiği gibi olmuyor tabi o çalışıyor bende başlıcam işte ama yinede çok şükür
ümoşun sözü çok güzel geçmiş, ve de her zamanki gibi çok güzel olmuşşş ümoşumuzöyleymiş canım valla ya.
İnşallah canım Allah gönlüne göre verir,ayrılmamak üzere kavuşursunuz.
Bu pazar ümranın da sözü vardı noldu acaba gelmedi daha anlatmaya
çok da başı sayılmaz esracım, bi solukta bitirirsin inşallah...Şafak : 181 ..
Sabırla 100'lerin Bitmesini Beklemekteyim, Her Ne Kadar Daha Başında Olsam da
.
çok da başı sayılmaz esracım, bi solukta bitirirsin inşallah...
haklısın tatlım, bazen insan sabrının son raddesine geliyor, herşey dayanılmaz oluyor, hasret insanı resmen boğuyor... vs.İnşaAllah Deryacım Ya
Artık midem bulanıyor yani resmen şafak saymaktan, en sevecen haliyle, büyük sabrımla bekliyoruz,
askerlimle zor günler geçiriyoruz, hasret çok zor
uzakta olmak çok zor,
yani herey sinir ediyor artık ya
.
ümoşummmmMerhabaaa canlarımmmm sözlendimde geldimmmmm :) çookk mutluyumm ama bu işler ne zormuş canlarım yaa stres heyecann insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor ama çok şükür atlattıkkk :) söze başlamadan önce ağladımmm saçlarım makyajım yetişmediii son anda stres panik oldummNeyse geldiler el öpme hoşgeldiniz faslı iki kere istendimm :) tuzlu kahvemi içirdim hersene için bir kaşık tuz 3 kaşık tuz attımm yüzükler takıldı foto çekin onu öp bun öp derkennn bir baktık sözlenmişizzz Biz aramızda yüüzk takmıştık zaten ama bu yüzük bir başka geldi gözümüzee inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur sizler içinde askerleriniz hayırlısıyla çabucak gelirr herkes kaldıı yerden devam eder sizlerii çok seivyorummmmm iyiki varsınızzz Eki Görüntüle 424642 Eki Görüntüle 424645
haklısın tatlım, bazen insan sabrının son raddesine geliyor, herşey dayanılmaz oluyor, hasret insanı resmen boğuyor... vs.
İnsan ömrünün en zor dönemlerinden biri bu askerlik... bir çok kişi başarıyla atlatamıyor bile bu dönemi..
Tek çare, çatlarcasına sabretmek tatlım... zor zamanlarda alttan almak, sevgini her zamankinden daha çok göstermek, belki de söylemek... Yani hep destek tam destek esracım
Merhabaaa canlarımmmm sözlendimde geldimmmmm :) çookk mutluyumm ama bu işler ne zormuş canlarım yaa stres heyecann insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor ama çok şükür atlattıkkk :) söze başlamadan önce ağladımmm saçlarım makyajım yetişmediii son anda stres panik oldummNeyse geldiler el öpme hoşgeldiniz faslı iki kere istendimm :) tuzlu kahvemi içirdim hersene için bir kaşık tuz 3 kaşık tuz attımm yüzükler takıldı foto çekin onu öp bun öp derkennn bir baktık sözlenmişizzz Biz aramızda yüüzk takmıştık zaten ama bu yüzük bir başka geldi gözümüzee inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur sizler içinde askerleriniz hayırlısıyla çabucak gelirr herkes kaldıı yerden devam eder sizlerii çok seivyorummmmm iyiki varsınızzz Eki Görüntüle 424642 Eki Görüntüle 424645
ümoşummmmdiceğimi dedim zaten sana ama bidaha kocaman bi maşallahhhh diyeyim
ee karabiber pulbiber koymadın mııı kızzzz
kızz ümrannn
nasıll duygulandımm yaaaaa ....
ayy canım benim çok güzel olmuşsunuzzzz..
Rabbim tamamına Erdirsinn
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?