Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ümranımm inanamıyorummm ya tebrikler kuzum çok güzel molmuşsun allah tamamını erdirsin canım benim..artık çeyiz alışverişine çıkarsın benide çağırr :))))))

ağlıycam yaaa

bizde görürmüyüz o günleri
bizde bitirirmiyiz şu iğrenç askerliği

(((((

.

tabii kızımmm askerlikk neki bakkk 15 ay geçti üzerine 3 ay daha geçtiiii sözlendikkk yavrumm yaa 5 ay kalmışşşş seninnn hiç birşey değilll geçen 10 ayı ne çabuk unuttunnnn :) sabırr esramm sabırrr

ümranımm inanamıyorummm ya tebrikler kuzum çok güzel molmuşsun allah tamamını erdirsin canım benim..artık çeyiz alışverişine çıkarsın benide çağırr :))))))

burcumm sen yine sınav telaşsındasın galibaa :) sınavlar bitseedee görüşsekk kuzucann yaaaaa amin inşallahhh Rabbim ağzımızın tadınııı bozmasınn nazarlardan korusunnnnn

evet çok zor bi dönem,
azda değil ya
bu kadar adaletsizlik ya artık dayanamıyorum gerçekten!

.
biliyorum tatlım, çok iyi anlıyorum seni... insan bazen tükenmişlik sendromuna giriyor...
ama dayanmak zorundasın.. bak bana, ümrana, daha bi çok kısçeye.... neler çektik, ne çok ağladık buralarda... ama şimdi birimiz sözlendi, birimiz evlenio, kimimiz evlendi bile...
yani sabrın sonu selamet tatlım... sonunda çok büyük mükafat var, böyle düşün, kendini fazla sıkmamaya çalış... söylemesi kolay, yapması zor ama gerçek bu

ahahaha afiyet olsunnn, yarasın osman enişteyeee
ben tuz koymamıştım, kıyamamıştım... ama benimki zaten tuzlu sanıp korkmuştu içememişti ilk başta... o korku bile yetti ona

hahahaa oda iyimişşşş kuzumm ben kahve dağıtırken abisi sordu osmanınki çikolatalımı diye bende evet bol demiştim osmanın surat değişmiştiii ama biriçişi vardı mis mis diye diyee kurban olurumm ona ben yaaaaaa

canım benim ya vallahi ne diyim ya,
hiç bitmeyecek gibi, o günleri biz hiç göremeyecekmişiz gibi geliyor,
dua et ümran senin duaların kabul olur

.

burcumm sen yine sınav telaşsındasın galibaa :) sınavlar bitseedee görüşsekk kuzucann yaaaaa amin inşallahhh rabbim ağzımızın tadınııı bozmasınn nazarlardan korusunnnnn

yok kuzum daha sınava başlamadım abimin haftasonu düğünü var onun telaşındayız:)görüşelim ya sınavdan sonra yavrum

buuucuuummm Kuzum napıosunn?

iyiyim kuuzm çalışıyorum sen napıyorsun:)

evet haklısın, zaten burdasizleride tanımasam napardım kim bilir

büyük bi sabırla dayanmaya çalışıyorum..

.

Son düzenleme:

oh ne güzel
bende her sene için bi kaşık tüz atsam mı acaba, ama bizim o zamana kadar tam 7 sene olucak
çocuk zehirlenebilirrrr

.

canım benim ya vallahi ne diyim ya,
hiç bitmeyecek gibi, o günleri biz hiç göremeyecekmişiz gibi geliyor,
dua et ümran senin duaların kabul olur

.

dua etmemmii kuzumm benimm Çabucakkk kavuşmayı nasip etsin Rabbimm hasret zor ama güzel be canımm

yok kuzum daha sınava başlamadım abimin haftasonu düğünü var onun telaşındayız:)görüşelim ya sınavdan sonra yavrum

iyiyim kuuzm çalışıyorum sen napıyorsun:)

aaa abini everiyonuzz yani hadi hayırlısı kuzumm sevindimm Allahhh kazasız belasız atlatmayı nasip etsinnn

oh ne güzel
bende her sene için bi kaşık tüz atsam mı acaba, ama bizim o zamana kadar tam 7 sene olucak
çocuk zehirlenebilirrrr

.

ahahahaa hiç gülcemm yoktuuu kızzzz 7 kaşıkkkkk hee benimki hala boğazım yanıyor diyorr seninkini düşüneimoyrumm

kızlarrrr basın tuzu çk zewkli oluo onunda tadı bşka anı kalıo:)))))

aynennn katılıyorummmmm çok zevkli oluyorr yaa birde bizim fotograflar yanlışlıkla siilinndi ben çok üzldümmm aşkımdaa gerekirse yine içerim tuzlu kahveyi sne yeterki üzülme dediiii yaa ama sonra fotoğrafları kurtardıkk çok şükürr

aaa abini everiyonuzz yani hadi hayırlısı kuzumm sevindimm Allahhh kazasız belasız atlatmayı nasip etsinnn

evet yavrum:)kazasız belasız inş.atlatırız:)

bende öyle bişey olduğunda basıcam tuzu hahah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…