kuzum benimm valla ben bir ara bayılcam sanmıştımm duygu yüklü günlerrsiz daha güzelleri olun inşalah tatlımmmm
ağlıycam yaaa
bizde görürmüyüz o günleri
bizde bitirirmiyiz şu iğrenç askerliği
(((((
.
ümranımm inanamıyorummm ya tebrikler kuzum çok güzel molmuşsun allah tamamını erdirsin canım benim..artık çeyiz alışverişine çıkarsın benide çağırr :))))))
biliyorum tatlım, çok iyi anlıyorum seni... insan bazen tükenmişlik sendromuna giriyor...evet çok zor bi dönem,
azda değil ya
bu kadar adaletsizlik ya artık dayanamıyorum gerçekten!
.
ahahaha afiyet olsunnn, yarasın osman enişteyeeesağol canımmmyok kız kıyamadımmmm hele annemm tuz atmama bile kızdı baştan yap çocun kahvesiniii diye azarladı tuz koyma dediiii ama bir güzel içti birde fincanın üzerine :)SORRY:) yazmıştımmmm gördü gülme aldııı telvesine kadar hepsini içtii
buuucuuummmümranımm inanamıyorummm ya tebrikler kuzum çok güzel molmuşsun allah tamamını erdirsin canım benim..artık çeyiz alışverişine çıkarsın benide çağırr :))))))
biliyorum tatlım, çok iyi anlıyorum seni... Insan bazen tükenmişlik sendromuna giriyor...
Ama dayanmak zorundasın.. Bak bana, ümrana, daha bi çok kısçeye.... Neler çektik, ne çok ağladık buralarda... Ama şimdi birimiz sözlendi, birimiz evlenio, kimimiz evlendi bile...
Yani sabrın sonu selamet tatlım... Sonunda çok büyük mükafat var, böyle düşün, kendini fazla sıkmamaya çalış... Söylemesi kolay, yapması zor ama gerçek bu
Ahahaha afiyet olsunnn, yarasın osman enişteyeee
Ben tuz koymamıştım, kıyamamıştım... Ama benimki zaten tuzlu sanıp korkmuştu içememişti ilk başta... O korku bile yetti ona
tabii kızımmm askerlikk neki bakkk 15 ay geçti üzerine 3 ay daha geçtiiii sözlendikkk yavrumm yaa 5 ay kalmışşşş seninnn hiç birşey değilll geçen 10 ayı ne çabuk unuttunnnn :) sabırr esramm sabırrr
burcumm sen yine sınav telaşsındasın galibaa :) sınavlar bitseedee görüşsekk kuzucann yaaaaa amin inşallahhh rabbim ağzımızın tadınııı bozmasınn nazarlardan korusunnnnn
buuucuuummmKuzum napıosunn?
biliyorum tatlım, çok iyi anlıyorum seni... insan bazen tükenmişlik sendromuna giriyor...
ama dayanmak zorundasın.. bak bana, ümrana, daha bi çok kısçeye.... neler çektik, ne çok ağladık buralarda... ama şimdi birimiz sözlendi, birimiz evlenio, kimimiz evlendi bile...
yani sabrın sonu selamet tatlım... sonunda çok büyük mükafat var, böyle düşün, kendini fazla sıkmamaya çalış... söylemesi kolay, yapması zor ama gerçek bu
ahahaha afiyet olsunnn, yarasın osman enişteyeee
ben tuz koymamıştım, kıyamamıştım... ama benimki zaten tuzlu sanıp korkmuştu içememişti ilk başta... o korku bile yetti ona
hahahaa oda iyimişşşş kuzumm ben kahve dağıtırken abisi sordu osmanınki çikolatalımı diye bende evet bol demiştim osmanın surat değişmiştiii ama biriçişi vardı mis mis diye diyee kurban olurumm ona ben yaaaaaa
canım benim ya vallahi ne diyim ya,
hiç bitmeyecek gibi, o günleri biz hiç göremeyecekmişiz gibi geliyor,
dua et ümran senin duaların kabul olur
.
yok kuzum daha sınava başlamadım abimin haftasonu düğünü var onun telaşındayız:)görüşelim ya sınavdan sonra yavrum
iyiyim kuuzm çalışıyorum sen napıyorsun:)
oh ne güzel
bende her sene için bi kaşık tüz atsam mı acaba, ama bizim o zamana kadar tam 7 sene olucak
çocuk zehirlenebilirrrr
.
ahahahaa hiç gülcemm yoktuuu kızzzz 7 kaşıkkkkk hee benimki hala boğazım yanıyor diyorr seninkini düşüneimoyrumm
Rabbim o günleri göstersin de hayırlısıyla kıyamam ben ona zaten bi iki kaşık atarım o kadar
.
kızlarrrr basın tuzu çk zewkli oluo onunda tadı bşka anı kalıo:)))))
aaa abini everiyonuzz yani hadi hayırlısı kuzumm sevindimm Allahhh kazasız belasız atlatmayı nasip etsinnn
evet yavrum:)kazasız belasız inş.atlatırız:)
bende öyle bişey olduğunda basıcam tuzu hahah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?