ahahah ne güldüm yaa, miss misss diye içişini düşününcehahahaa oda iyimişşşş kuzumm ben kahve dağıtırken abisi sordu osmanınki çikolatalımı diye bende evet bol demiştim osmanın surat değişmiştiii ama biriçişi vardı mis mis diye diyee kurban olurumm ona ben yaaaaaa
ooo abinin düğünü geldi çattı demek hee, hadi bakalım darısı başınayok kuzum daha sınava başlamadım abimin haftasonu düğünü var onun telaşındayız:)görüşelim ya sınavdan sonra yavrum
iyiyim kuuzm çalışıyorum sen napıyorsun:)
burası çok büyük destek gerçektenevet haklısın, zaten burdasizleride tanımasam napardım kim bilir
büyük bi sabırla dayanmaya çalışıyorum..
.
bak yaa çok pişmanım şimdi tuzu basmadığıma... zaten koysaydın da içmezdim ki dio benimki yaa, gıcıkkkızlarrrr basın tuzu çk zewkli oluo onunda tadı bşka anı kalıo:)))))
sağoll kuzummm, darısı başınaDeryaaaaam kuzum sende hürgeneral olmussun oldugun günler ben buralarda değildim netim yoktu şimdi tebrik ediyorum seni arkadasım allahım bir daha ayrılmasın sizi emi
Kız resmen kurtuldun he askerlikten
Nasıl güzel bişi dimi
Aminnn canımm aminnn, Allah sevenleri hiç ayrı bırakmasın, çok zor....Saol canım benim ya darısı basımıza insallah..
Allahım bir daha ayrılık göstermesin bizlere
Aminnn canımm aminnn, Allah sevenleri hiç ayrı bırakmasın, çok zor....
sen napıosun, nasıl gidio? plakalara az kalmış
ewet yaa çok tuhaf duygular cidden.. plakalara gelince de nasıl bittiğine inanamayacaksın, gör bakNapim tatlım aynı bildiğin gibi devam 460 dediğim günü bilirsin bak 90 oldum :)
Plakalarada çok az kaldı inanamıyorum deryam ya çok tuhaf 1 sene oldu olacak eyyy zaman diyorum yani
ay Ümran askerini almışta sözlenmiş yerim seni kuzum ya burada ki bekleyişlerini haykırışlarını biliyorum, seninde benim tickerdaki kadar vardı ne az kalmış diyordum sana...
allahım çok mutlu etsin hiç ayırmasın ellerinizi bir daha ..
gelinliklede görmeyi çok istiyorum seni canım benim
yasmintoşummmm yaaa evet sormaa askerliği yedik yüzüğüde taktık artık resmennn birbirimizin olduğumuzu ilan ettik ya çok güzel bir duygu gerçektenn Allah isteyen herkese nasip etsinn önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık amaa bizim yolumuz epey uzun gibii Allah sonumuzu hayır etsinn :)
ewet yaa çok tuhaf duygular cidden.. plakalara gelince de nasıl bittiğine inanamayacaksın, gör baksadece son 1 hafta fln zor geçiyor biraz, o da zaten tuzu biberi, sonunda kavuşmak var
yasmintoşummmm yaaa evet sormaa askerliği yedik yüzüğüde taktık artık resmennn birbirimizin olduğumuzu ilan ettik ya çok güzel bir duygu gerçektenn Allah isteyen herkese nasip etsinn önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık amaa bizim yolumuz epey uzun gibii Allah sonumuzu hayır etsinn :)
Allah tamamına erdirsin ümrannn
Resimler harikaydıı
Olsun canım benim siz sevin bi şekil kavusursunuz bak bize 7 yıl olacak hala evlenemedük
Anca sıra geliyor yaokul iş askerlik derken
Merhabaaa canlarımmmm sözlendimde geldimmmmm :) çookk mutluyumm ama bu işler ne zormuş canlarım yaa stres heyecann insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor ama çok şükür atlattıkkk :) söze başlamadan önce ağladımmm saçlarım makyajım yetişmediii son anda stres panik oldummNeyse geldiler el öpme hoşgeldiniz faslı iki kere istendimm :) tuzlu kahvemi içirdim hersene için bir kaşık tuz 3 kaşık tuz attımm yüzükler takıldı foto çekin onu öp bun öp derkennn bir baktık sözlenmişizzz Biz aramızda yüüzk takmıştık zaten ama bu yüzük bir başka geldi gözümüzee inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur sizler içinde askerleriniz hayırlısıyla çabucak gelirr herkes kaldıı yerden devam eder sizlerii çok seivyorummmmm iyiki varsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?