Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay Ümran askerini almışta sözlenmiş yerim seni kuzum ya burada ki bekleyişlerini haykırışlarını biliyorum, seninde benim tickerdaki kadar vardı ne az kalmış diyordum sana...
allahım çok mutlu etsin hiç ayırmasın ellerinizi bir daha ..
gelinliklede görmeyi çok istiyorum seni canım benim

ahahah ne güldüm yaa, miss misss diye içişini düşününce

yok kuzum daha sınava başlamadım abimin haftasonu düğünü var onun telaşındayız:)görüşelim ya sınavdan sonra yavrum

iyiyim kuuzm çalışıyorum sen napıyorsun:)
ooo abinin düğünü geldi çattı demek hee, hadi bakalım darısı başına
ben de işyerindeyim, çalışıyorum kuzum napiyim yaa, aynen devam işte...

evet haklısın, zaten burdasizleride tanımasam napardım kim bilir

büyük bi sabırla dayanmaya çalışıyorum..

.
burası çok büyük destek gerçekten

kızlarrrr basın tuzu çk zewkli oluo onunda tadı bşka anı kalıo:)))))
bak yaa çok pişmanım şimdi tuzu basmadığıma... zaten koysaydın da içmezdim ki dio benimki yaa, gıcıkk

Deryaaaaam kuzum sende hürgeneral olmussun oldugun günler ben buralarda değildim netim yoktu şimdi tebrik ediyorum seni arkadasım allahım bir daha ayrılmasın sizi emi

Kız resmen kurtuldun he askerlikten
Nasıl güzel bişi dimi

sağoll kuzummm, darısı başına
walla çok tuhaf bi duygu, son günler sanki şaka gibi geliyordu, gelmice ya da izine gelip döncekmiş gibi... sivil hayatı ikimiz de unutmuşuz.. hatta hala burada olduğuna inanamıyorum, işten çıktığım gibi yanına kaçıyorum, gözlerimle görünce anca inanıyorum gerçekten burada olduğuna
çünkü son zamanlarda artık sadece tlfda sesini duyduğum biri olmaya başlamıştı... yüzünü görmek kokusunu içine çekebilmek, elini tutabilmek fln çok garip bişey... o da ben de hala tam olarak alışamadık

Saol canım benim ya darısı basımıza insallah..
Allahım bir daha ayrılık göstermesin bizlere

Saol canım benim ya darısı basımıza insallah..
Allahım bir daha ayrılık göstermesin bizlere
Aminnn canımm aminnn, Allah sevenleri hiç ayrı bırakmasın, çok zor....
sen napıosun, nasıl gidio? plakalara az kalmış

Aminnn canımm aminnn, Allah sevenleri hiç ayrı bırakmasın, çok zor....
sen napıosun, nasıl gidio? plakalara az kalmış

Napim tatlım aynı bildiğin gibi devam 460 dediğim günü bilirsin bak 90 oldum :)
Plakalarada çok az kaldı inanamıyorum deryam ya çok tuhaf 1 sene oldu olacak eyyy zaman diyorum yani

Napim tatlım aynı bildiğin gibi devam 460 dediğim günü bilirsin bak 90 oldum :)
Plakalarada çok az kaldı inanamıyorum deryam ya çok tuhaf 1 sene oldu olacak eyyy zaman diyorum yani
ewet yaa çok tuhaf duygular cidden.. plakalara gelince de nasıl bittiğine inanamayacaksın, gör bak sadece son 1 hafta fln zor geçiyor biraz, o da zaten tuzu biberi, sonunda kavuşmak var

yasmintoşummmm yaaa evet sormaa askerliği yedik yüzüğüde taktık artık resmennn birbirimizin olduğumuzu ilan ettik ya çok güzel bir duygu gerçektenn Allah isteyen herkese nasip etsinn önümüzdeki maçlara bakıyoruz artık amaa bizim yolumuz epey uzun gibii Allah sonumuzu hayır etsinn :)

Allah tamamına erdirsin ümrannn
Resimler harikaydıı

ewet yaa çok tuhaf duygular cidden.. plakalara gelince de nasıl bittiğine inanamayacaksın, gör bak sadece son 1 hafta fln zor geçiyor biraz, o da zaten tuzu biberi, sonunda kavuşmak var

Ay herkes öyle söylüyor ya plakalardan sonra akıp gidiyormus cok hevesliyim canım ya ..
Aksın gitsin defolsun hayatımızdan askerlik.
Yeterince bunalım takıldık artık gülelim.

Olsun canım benim siz sevin bi şekil kavusursunuz bak bize 7 yıl olacak hala evlenemedük
Anca sıra geliyor ya okul iş askerlik derken

Tebrik ediyorum canım, çok yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin inşallah.... Bitirdin şafak saymayı sözlendin oh ne güzel maşallah size.....

Eşim dün aradığında söyledi, cuma günü yemin edeceklermiş, sonra dağıtım olacak heyecan içindeyim, bir hafta gelecek yanıma... İnşallah Ankara çıkar Allahım... Bol bol dua edeceğim....

Ümraannn tebrik ederim kuzuumm

Allah tamamını erdirsin canıımmÇok mutlu olun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…