Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindimm tel kullanmanıza wallaa nasıl moral oluyodur kim bilir
geceleri çalışcam artık canım yarın başlarımm napimm

canım ben şimdi çıkıyorumm öptümm kendine ii bak tortommm özledimm kızzz

ben hala çiziyorum bakalım ama cidden kolaylıyor artık bazen bakıyorum 1 hafta geçmiş çizmemişimm çok şükür geçiyor artık

allah mutlu etsin canım her sene için bir kaşık tuz ben 9 kaşık atmalıyım hahaahafincan taşar valla

ceydacım sen olmayınca çok sıkıyor buralar bizi şafak attıran olmuyor sen yoksun bu tablo bize moral yaa

merak etme canım dağıtımı bi atlatın, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile

.

Öyle mi dersin? :44: İnşallah sonuçta bir şekilde geçecek, zaten tek düşündüğüm onun iyi ve sağlıklı olması, rahatının yerinde olması, gayrısı bir şekilde geçecek artık neler geçmiyor ki..

geçecek tatlım bitecek allahın izniyle inan bende senin gibi çok bunalım oluyordum say say geçmiyor bir günde 1 yıl yasıyordum sanki o kadar takmıştım kafaya yani ama sen de zamanla hak vereceksin gercekten de o kadar kendimizi paralamanın alemi yok ama gel de anlat onu su yüreğe..o da ayrı..saglığı yerinde olsun yüreği senin için çarpsın gerisi mühim değil geçiyor bir sekilde günler ister söve söve ister seve seve...........

öyle canım, inan bana öyle bi geçiyor ki zaman anlamıyorsun,
ilk zamanlar hasret zor şafak azaldıkça hasret daha büyüyor, ve her geçen gün sana zaman geçmemiş gibi gelecek, ama bir bakacaksın 300 demişsin bir bakacaksın 199 demişsin

ben inan ki hala inanmıyorum şafağımın 180 olduguna..
hala 350lerdeymişim gibi geliyor

ama şafak 180
biraz daha geçsede artık bi rahatlasak yaaa..

.

En önemlisi de o zaten, sağlığı ve yüreği yerinde olsun başka da bir şey istemiyorum... Ben bir şekilde alışacağım bu duruma, ilk zamanlar ölüm gibi gerçekten... Tazeyken çok dokunuyor insana... Allah başka büyük dert vermesin ne diyeyim.....

Hasretlik de zor, beklemek de... Özellikle eşime anlatamıyorum, çok tedirgin, hergün arayıp sesimi duymadan içi rahat etmiyor, aklı hep burda, onu rahatlatmaya çalışıyorum, beni merak etme, sen kendine iyi bak diye ama işte gel de yüreğine anlat dediğiniz gibi.. Onun da alışma devri sürecek biraz ama ne yapalım dediğim gibi bir şekilde atlatacağız bu belayı... Hep beraber...

Evet Canım asla yüreğüne söz geçiremezsin,
büyük bir sabırla bekleyip, atlatmaktan başka çaremiz yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…