Evet canım ya şu 1e 1ler gitti bizde rahatladık.
İnşallah sizde kullanmaya başlarsınız canım ya.Moral oluyo insana.
Ne güzel işte canım hem para biriktiriyosun hem zamanın geçiyo.
Çalışırsın canım ya geceleri falaan.
ahhh...
ahhhhhh.....
Atarsa şafağımız 180
yasimiinimmmgelsin plakalarrrrrr
oyy maşallahhh kübracımmm
oooo maşallahh yarılamışsınız siz de
canım maşallah, yarılayınca gerisi kolay, insan acayip hafifliyor yarılayınca... dün şafak kartımı buldum da, 230lardan sonra çizmemişim bile, düşün artık yanibitmiş kadar rahatlamışım demek
tatlım yeni işin hayırlı uğurlu olsun
ecoşummmmişe başlıyormuşsun, hayırlı olsun, çok sevindim.. darısı başımıza inşallah, bizim de iş problemimiz var şuanda :26:
ümoşun sözü çok güzel geçmiş, ve de her zamanki gibi çok güzel olmuşşş ümoşumuz
yakında gelir anlatır kendisi de..
Bu arada tatlım sen de mi bursa da yaşıyordun?
gecer gecer merak etme, ne kadar var??
442 canım yaaa daha yeni gitti eşim....
oww bılmıyordumm.. oda gecer yauu.. yakın mı barıı??
Merhabaaa canlarımmmm sözlendimde geldimmmmm :) çookk mutluyumm ama bu işler ne zormuş canlarım yaa stres heyecann insanın eli ayağı birbirine dolaşıyor ama çok şükür atlattıkkk :) söze başlamadan önce ağladımmm saçlarım makyajım yetişmediii son anda stres panik oldummNeyse geldiler el öpme hoşgeldiniz faslı iki kere istendimm :) tuzlu kahvemi içirdim hersene için bir kaşık tuz 3 kaşık tuz attımm yüzükler takıldı foto çekin onu öp bun öp derkennn bir baktık sözlenmişizzz Biz aramızda yüüzk takmıştık zaten ama bu yüzük bir başka geldi gözümüzee inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur sizler içinde askerleriniz hayırlısıyla çabucak gelirr herkes kaldıı yerden devam eder sizlerii çok seivyorummmmm iyiki varsınızzz Eki Görüntüle 424642 Eki Görüntüle 424645
Ben Ankara dayım o İzmirde, pek yakın sayılmaz, ama 10 gün içinde dağıtıma gelecek, neresi çıkacak daha belli değil....
hahahah tanıdım tamammm
Zeynoooo birde ders belası varr basımızdaaaa
kızlarrrrr selammm
Azalıyor yavaş yavaş canım yaa... Buna da şükür.... Ben şu dörtlü rakamlardan bir kurtulsam offf offff
:92:22.05.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...82 m3rc3m...
...85 stillex
...89 minnik
...88 SezgiLim1905...
90 mylovem
90 myzt
92 ehy_ea...
93 zkanbetul
...94 Eylemsaglam...
...95 nrykrkmz...
...100 acbn...
...115 bed0oykum...
174 iwran
...179 eti_cin...
...181 EmrEsra
192 seker
...193 esraburak...
...197 celinees...
...197 romromela...
...198 gizem4191...
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
251 denizgzr
...275 _CeyDa_...
275 cerenbayram
275 huzursuz01
...277 pamuksekerr32...
...277 yesim. ...
...277 p_i_n_a_r...
...280 flores
...280 okyanus1...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
315 eliif59
320 cnmsın64
363 duygum
363 superisiii
363 bOniTO
364 DerinSu
364 kubra17
364 aalis
366 omerabia
366 yener_tugba
369 goqce
369 ErreS
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
:92:22.05.2012 :92:
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...85 stillex
takmayın cok yavrularım... özledıkce yazın derdınıcı paylasın
merak etme canım dağıtımı bi atlatın, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile
.
Öyle mi dersin? :44: İnşallah sonuçta bir şekilde geçecek, zaten tek düşündüğüm onun iyi ve sağlıklı olması, rahatının yerinde olması, gayrısı bir şekilde geçecek artık neler geçmiyor ki..
Öyle mi dersin? :44: İnşallah sonuçta bir şekilde geçecek, zaten tek düşündüğüm onun iyi ve sağlıklı olması, rahatının yerinde olması, gayrısı bir şekilde geçecek artık neler geçmiyor ki..
geçecek tatlım bitecek allahın izniyle inan bende senin gibi çok bunalım oluyordum say say geçmiyor bir günde 1 yıl yasıyordum sanki o kadar takmıştım kafaya yani ama sen de zamanla hak vereceksin gercekten de o kadar kendimizi paralamanın alemi yok ama gel de anlat onu su yüreğe..o da ayrı..saglığı yerinde olsun yüreği senin için çarpsın gerisi mühim değil geçiyor bir sekilde günler ister söve söve ister seve seve...........
öyle canım, inan bana öyle bi geçiyor ki zaman anlamıyorsun,
ilk zamanlar hasret zor şafak azaldıkça hasret daha büyüyor, ve her geçen gün sana zaman geçmemiş gibi gelecek, ama bir bakacaksın 300 demişsin bir bakacaksın 199 demişsin
ben inan ki hala inanmıyorum şafağımın 180 olduguna..
hala 350lerdeymişim gibi geliyor
ama şafak 180
biraz daha geçsede artık bi rahatlasak yaaa..
.
Hasretlik de zor, beklemek de... Özellikle eşime anlatamıyorum, çok tedirgin, hergün arayıp sesimi duymadan içi rahat etmiyor, aklı hep burda, onu rahatlatmaya çalışıyorum, beni merak etme, sen kendine iyi bak diye ama işte gel de yüreğine anlat dediğiniz gibi.. Onun da alışma devri sürecek biraz ama ne yapalım dediğim gibi bir şekilde atlatacağız bu belayı... Hep beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?