Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet Canım asla yüreğüne söz geçiremezsin,
büyük bir sabırla bekleyip, atlatmaktan başka çaremiz yok..

Kesinlikle..... Bizde bu güç var...

Her ne kadar yanımda değilse bile, çok özlüyor olsam bile bu durumun getirmiş olduğu sıcacık bir duygu var içimde.... Birbirimizi düşünmemiz ve hep iyi şeyler temenni etmemiz, güzel günlere olan hayallerimiz vs. içimi ısıtıyor... Ayrı bir duygu yoğunluğu var bu durumun... Siz de hissediyor musunuz?

.......................................442....................................

Son düzenleme:

Öyle valla tortom Askerlik sağolsun küçük şeylerden mutlu olmayı öğretti
İyi geceler tortom.Arada gel artık .Uzuun uzun muabbetlerimizi özledimm

90 Lara güle güle, bir daha olmayacaksınız ....
Şafak : 89

Hedef : 79

İşte tam 1 sene oldu sülüs tarihimize ...

23 Mayıs 2011 - 23 Mayıs 2012

Sağlıkla gel sevgilim, sağlıkla dön gel bana canım sevgilim ...
Deliler gibi aşığım sana

Tebrik ediyorum canım, çok yakışmışsınız, Allah tamamına erdirsin inşallah.... Bitirdin şafak saymayı sözlendin oh ne güzel maşallah size.....

teşekkür ediyorum caınmm çok sağolll amin inşallahh hayırlısıylaa Allahtan devamını canıgönülden istiyoruzzzz isteyen herkesee nasip olur inşalahhh :))

ben hala çiziyorum bakalım ama cidden kolaylıyor artık bazen bakıyorum 1 hafta geçmiş çizmemişimm çok şükür geçiyor artık
işte ilk günler hergün çiziyorsun, hatta günde birkaç kez çizip hemen günleri bitirmek istiyorsun.. sonraları 2-3 günde bir çizmeye başlıyor insan... öyle böyle derken bir bakmışsın yarılamışsın, sonra bi bakmışsın 100lerdesin... sonra plakalar gelince su gibi geçiyor... ama son 1hafta 10 gün kala kalp çarpmaları, mide bulantıları, midende kelebek uçuşmaları, olduğun yere sığamamalar, zamanın durması.. vb. olaylar cereyan etmeye başlıyor zaman biraz yavaşlıyor... ama sonunda sevdiğine kavuşuyorsun

Ben Ankara dayım o İzmirde, pek yakın sayılmaz, ama 10 gün içinde dağıtıma gelecek, neresi çıkacak daha belli değil....
hayırlısıyla güzel yerler çıkar inşallah canım...

kesinlikle, çok güzel ifade etmişsin

sağol canımm Allah hepimizi mutlu etsin inşallahhh 9 kaşık tuzzz öylemiii off maşallahh aşkınızaa canım yaa

aminn canım aminn 9 yıl oldu hala bekliyorum 460 ne ki kala kala 274 kaldı zaten gözümü kapatıyorum bak kapattım açınca bitecek

Zaman geçmek bilmez önce
Sonra yıllar sayamazsın
Bir bakmışsın geçip gitmiş
Hayat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…