yine gitti güneş evine ..akşam olunca daha bir hüzün oluyor ben de bugün de onsuz bitti diyorumm
evet genelde akşam daha da bi koyuyor insana yahele gece yataga girince baslıyorsun işte iyice düşünmeye kurmaya üretmeye ..
neyse bitecek diyelim geçelim bu günlerde geride kalcak ..
bu arada 2 taraftan vurduk muhabbetin dibine:13:
evet genelde akşam daha da bi koyuyor insana yahele gece yataga girince baslıyorsun işte iyice düşünmeye kurmaya üretmeye ..
neyse bitecek diyelim geçelim bu günlerde geride kalcak ..
bu arada 2 taraftan vurduk muhabbetin dibine:13:
kanka gibiydik her yerde birlikte takılırdık kocaaamaaaan bir boşluk işte..alışamıyor insan
he yaa bir ora bur bura başım döndü muhabbete vurduk valla
kanka gibiydik her yerde birlikte takılırdık kocaaamaaaan bir boşluk işte..alışamıyor insan
he yaa bir ora bur bura başım döndü muhabbete vurduk valla
iyi oldu zaman geçirdik :13:
ah canım yaa yeni mi gönderdin
Atarsa 460
Atarsa 460
canım ya o kadar konustuk o kadar muhabbet ettik seninle gidecek diyordun daha cok vardı o gün geldi cattı..
üzülüyorsun biliyorum ama geçeçek bitecek ii ol ..
Hoşgeldin aramıza.. Su gibi geçip gitsin inşallah.
yok göndermedim cuma gönderiyorumm ama şafk attırmaya bugün başlıyoruzz
silüs alındı bilet ayrıldı yolculuk hüznü çöktü..offff off
allah kavuştursun canımm
Hoşbuulduuum amiiin amiiin inşallah
Sizi böyle görünce başa sarıp yaşıyorum herşeyi.. Allah yardımcınız olsun canım..
Sizi böyle görünce başa sarıp yaşıyorum herşeyi.. Allah yardımcınız olsun canım..
İNşallah abla yaa ya bu kadr çabuk geçeceğinii hiç tahmin etmezdim zamanın ama içten içe eriyoruz asker konvyu falan geçnce gözümden yaşlar akıyo artk msnde görüştüğümzde falan dolu dolu bakıyo nasıl bırakıp gidicem der gibii
evet yaaaben otogardan ugurlayamamıstım bile annem izin vermemişti gece cıkmama o da dert oldu içimde sabahlara kadar uçan balon gibi şişti gözlerim ağlaya sızlaya
Ya bekliyoduuk askerliğii ama böyle değiil bi anda geldi çattı sankii zaman o kadr çabuk geçti ki bu kadr çabk geldiğini anlamadık hazırlayamadık kendmizii rabbim güç versinn hepimiizzee ama yüreğimin bu kadr çok yandığınıı daha önce hissetmemiştiim Amiiinn cümlemize yardım etsin rabbim
evet yaaaben otogardan ugurlayamamıstım bile annem izin vermemişti gece cıkmama o da dert oldu içimde sabahlara kadar uçan balon gibi şişti gözlerim ağlaya sızlaya
Kıyamam ben sana valla ilk zamanlarım geliyor aklıma
Nasıl geçiçek derken bak 1 seneyi doldurduk biz sıra sizede gelecek ..
Ne desem bilemiyorum Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?