Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya o kadar konustuk o kadar muhabbet ettik seninle gidecek diyordun daha cok vardı o gün geldi cattı..
üzülüyorsun biliyorum ama geçeçek bitecek ii ol ..

canım ya o kadar konustuk o kadar muhabbet ettik seninle gidecek diyordun daha cok vardı o gün geldi cattı..
üzülüyorsun biliyorum ama geçeçek bitecek ii ol ..

İNşallah abla yaa ya bu kadr çabuk geçeceğinii hiç tahmin etmezdim zamanın ama içten içe eriyoruz asker konvyu falan geçnce gözümden yaşlar akıyo artk msnde görüştüğümzde falan dolu dolu bakıyo nasıl bırakıp gidicem der gibii

Sizi böyle görünce başa sarıp yaşıyorum herşeyi.. Allah yardımcınız olsun canım..

Ya bekliyoduuk askerliğii ama böyle değiil bi anda geldi çattı sankii zaman o kadr çabuk geçti ki bu kadr çabk geldiğini anlamadık hazırlayamadık kendmizii rabbim güç versinn hepimiizzee ama yüreğimin bu kadr çok yandığınıı daha önce hissetmemiştiim Amiiinn cümlemize yardım etsin rabbim

Kıyamam ben sana valla ilk zamanlarım geliyor aklıma
Nasıl geçiçek derken bak 1 seneyi doldurduk biz sıra sizede gelecek ..

Ne desem bilemiyorum Allah sabır versin

evet yaaa ben otogardan ugurlayamamıstım bile annem izin vermemişti gece cıkmama o da dert oldu içimde sabahlara kadar uçan balon gibi şişti gözlerim ağlaya sızlaya

Bİz uzak ayrı şehirlerdeyiz ama çok şükür gönüllerimiz bir bende yolcu edemiycem vedalaşamadn gidicek Geçen ay annesiyle gelmişti yanımıza ama 1 ay geçtii iştee benimde içime dert oluyo zatenn aglamak istememe gerk bile yok gözyaşlarıma engel olamıyoruum

Herkes bu durumu yaşıyor sanırım. Bende askeriyenin opraya gidene kadar farkında değildim tam orada dank etti çocuğumu kaybetmişim gibi koydu valla.. Bu burhanlar çok sürmeyecek merak etme.. Bi şekilde kabullenip alışıyorsun işte.

evet yaaa ben otogardan ugurlayamamıstım bile annem izin vermemişti gece cıkmama o da dert oldu içimde sabahlara kadar uçan balon gibi şişti gözlerim ağlaya sızlaya

Kıyamam yaa.. Böylesi hayırlıymış hem uğurlamak çok zor görmemişsin iyi ki..

Kıyamam ben sana valla ilk zamanlarım geliyor aklıma
Nasıl geçiçek derken bak 1 seneyi doldurduk biz sıra sizede gelecek ..

Ne desem bilemiyorum Allah sabır versin

Amiiin abla geçer dimii
Bi de ilk defa bu kadr çok ayrı kalıcak ailesinden benden o kadr üzgün ki kmseyi üzmemek için bişey demiyo ama gözleryle anlatıyo bana içinin kan ağladığını görebiliyorum ben çok zormuş siz bu yollardan geçtiniz ama sizin içinde hala zor olduğunu biliyoruum allah hepimizin yardımcısı olsuun rabbime emanet ettim artıık Allahım onu korusuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…