Kızlar bugün eşimden haber aldım öldüm öldüm dirildim valla, morali çok bozuktu dağıtım bilgilerimiz geldi, sabahtan beri moralim çok bozuk Türkiye nin bir ucuna gidiyorum dedi. Hakkari Yüksekova'ya dedi. Başımdan kaynar sular döküldü inan ki... Sonra da güldü sesi neşeli geliyordu, meğerse şaka yapmış manyak yaa kalpten gidiyordum. İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde sürücü er olarak yapacak inşallah, ustalığı belli oldu. Ankara ya daha da yakınlaştı canım benim yaa çok özledim sevdiğimi, yakında gelecek dağıtım iznine, ne zaman geleceği belli değil, biran önce gelsin de sarılayım Bitaneme...
Derinsuuuuuu.... Duy beni duy.... Dün gece şakasını yapmıştık ayol gerçek oldu, başka şey diyeymişsin keşke.... Bak şimdi
Senin adınaa sevindim canımm, ne güzel yere düsmüs askerinn
ins tatlım ya.bız daha basndayız ama simdiden yorulduk gercekten
hee olsun cnm ya...evet kısa donem olsun bızde cok ıstedık ama esım ünv.bı turlu bitiremedı kaldı hep.
amin deryacım.kıyamam agladın demek.ama sende benı aglattın sımdı hebende atkısını kokluyorum hergece.bugun onun parfumunden aldım sıkıcam odama
Allah bagıslasın yesımcım ay ne tatlıdır o şimdiıns askerlık sonrası bıze de nasıp olur.
oo hadı bakalım hayırlısı olsun cnm...
Benım esım gecen dıyo kı;cok guldum ama ya:)hayatım dıyo,er olmak zoruma gidiyo,uzman cavus sınavlarına gırıcem ben:)tabı kim bırakıcaksa:)benımkının yaşı da var malum zoruna gıdıyomus bak bak:)
kızlaaarr hayırlı kandiller.hepımıze hayırlı tezkereler.sevdıceklerımız sağ salım dönsun zaman su gıbı aksın ve askerlık kısalsın inşALLAH.AMİN.
hadi gözün aydın tatlımmmEvett Deryacımm Mehtabımızz varTabi bi aksilik olmazsa
.
ooo tertommm uğramış buralara ama görememişim:26: insan bi dürter ben geliom die..herkezeee hayırlı kandillerrrrr yarencanlarrrrrr nasılsınızz??
hayırlısı olsun canım, sonuçta yanında sen olduktan sonra mekan farketmezevet ya meslek olarak kalacak sanırım uzman jnd olarak işte tabi askerlik bitince evlencez hemen inşallah
ben de koklar dururdum parfümünü.. ama dışarda başkasında duyarsam o kokuyu burnumun direği sızlardı, dayanamaz ağlardım... ayy canımm biz seninle karşılıklı ağlaşıp durcaz sanırımins tatlım ya.bız daha basndayız ama simdiden yorulduk gercekten
hee olsun cnm ya...evet kısa donem olsun bızde cok ıstedık ama esım ünv.bı turlu bitiremedı kaldı hep.
amin deryacım.kıyamam agladın demek.ama sende benı aglattın sımdı hebende atkısını kokluyorum hergece.bugun onun parfumunden aldım sıkıcam odama
Allah bagıslasın yesımcım ay ne tatlıdır o şimdiıns askerlık sonrası bıze de nasıp olur.
oo hadı bakalım hayırlısı olsun cnm...
Benım esım gecen dıyo kı;cok guldum ama ya:)hayatım dıyo,er olmak zoruma gidiyo,uzman cavus sınavlarına gırıcem ben:)tabı kim bırakıcaksa:)benımkının yaşı da var malum zoruna gıdıyomus bak bak:)
kızlaaarr hayırlı kandiller.hepımıze hayırlı tezkereler.sevdıceklerımız sağ salım dönsun zaman su gıbı aksın ve askerlık kısalsın inşALLAH.AMİN.
biter canım biter... Allah kavuştursun, hayırlı teskerelerşafak 459( Bitmez bu yaaaa (
di mi kuzum yaa, hepsi geçip bitecek inşallah...biter biter bitmeyen şafak var mı ?
400 leri sayan bendim şimdi plakalara çok az kaldı biter mi bu ya diyende bendim
oyyy gözün aydın canım, çokk sevindimmKızlar bugün eşimden haber aldım öldüm öldüm dirildim valla, morali çok bozuktu dağıtım bilgilerimiz geldi, sabahtan beri moralim çok bozuk Türkiye nin bir ucuna gidiyorum dedi. Hakkari Yüksekova'ya dedi. Başımdan kaynar sular döküldü inan ki... Sonra da güldü sesi neşeli geliyordu, meğerse şaka yapmış manyak yaa kalpten gidiyordum. İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde sürücü er olarak yapacak inşallah, ustalığı belli oldu. Ankara ya daha da yakınlaştı canım benim yaa çok özledim sevdiğimi, yakında gelecek dağıtım iznine, ne zaman geleceği belli değil, biran önce gelsin de sarılayım Bitaneme...
Derinsuuuuuu.... Duy beni duy.... Dün gece şakasını yapmıştık ayol gerçek oldu, başka şey diyeymişsin keşke.... Bak şimdi
ahahahaCanım hayırlısı olsun buraya yani Üsküdara gelmiş bende Üsküdardayım.
Rahattır burası inşallah öyle devam eder
megcim canım hoşgeldin, sana imrenirdim hep, bak ben de senin gibi eski yarenlerden oldum artık, teskeremizi aldık çok şükürAllah kavuştursun arkadaşlar..
Bende burda 460 gün şafak saydım..
Mardin'den aldım kocamı çok şükür..
Hatta listeleri yapardım burda..
Bütün şafaklar bitmeye mahkumdur..
Allah sabır versin..
Şu programı pcnize indirip kurun..
Salyangoz sizin için yürüsün ve şafağınızı saysın..
Onutek Teskere 2003 indir - İndirnet.org
canım bu tarz kavgalar etmemeye çalış, ne kadar haklı olsanda alttan almaya çabala... askerlik bitince hepsini burnundan fitil fitil getirirsinkimse yok bu saatte ama çok canım sıkkın kızlar çokkk.
saatlerdir ağlamaktan şiştim resmen.
Sabah biraz can sıkıcı konuştuk sonra ben hiç bir şey yok gibi davrandım konuyu uzatmamak için.
Ben neden öyle davranıyormuşum.
Sonra tabi tartıştığımız konu tekrar açıldı.
Baya büyük kavga ettik bana kurduğu cümle yüzünden bana bunu da söylediysen kapatıyorum artık gerek yok konuşmaya dedim telefonu kapatalım teskere alana kadar açmayacağım diyordu ki yüzüne kapadım.
sabahtan beri telefonumu değiştireceğim,izin kullanmayacağım (5 temmuzda kuzeninin düğünü vardı oraya gidecektik bende 20 haziranda yanına gidecektim beraber dönecektik buraya ) sende gelme.Bensiz kal düşün biraz diyordu.
üstüne kavga ettik.
Hayır telefonu mecbur açılacak en azından yeni hat alana kadar komutanın şoförü olduğu için o telefondan arıyor adam onu.
offf
üzgünüm çokk haklı olsam bile bunları yaşatmak askerdeki birine yakışmadı bana hiç yakışmadı
değiştirirse nasıl ulaşırım ki ben ona nasıl dayanırım onun sesini duymadan
yapmaz dimi kızlar
teselli beklemeye yüzüm yok ama yanlış yaptımoysa ki ben ona kavuşacağım diye gün sayıyordum
Kıyamam yaa.. Böylesi hayırlıymış hem uğurlamak çok zor görmemişsin iyi ki..
Allah kavuştursun arkadaşlar..
Bende burda 460 gün şafak saydım..
Mardin'den aldım kocamı çok şükür..
Hatta listeleri yapardım burda..
Bütün şafaklar bitmeye mahkumdur..
Allah sabır versin..
Şu programı pcnize indirip kurun..
Salyangoz sizin için yürüsün ve şafağınızı saysın..
Onutek Teskere 2003 indir - İndirnet.org
Şafak 456 :'( ASkeriim gidiyo şu an yolda allahım sabıır ver bana yarabbiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?