Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarrr,hepinizin kandili kutlu olsunn...

Senin adınaa sevindim canımm, ne güzel yere düsmüs askerinn

Senin adınaa sevindim canımm, ne güzel yere düsmüs askerinn

Teşekkür ediyorum canım benim Allahım dualarımı kabul etti... Allahıma bin şükür... Tez zamanda gidip gelsinler sağ salim kavuşalım onlara....

Özledim seni,
Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir ...
Beynimi uyuşturuyor özlemin ..

460..87..

sagol canım benim..ben de pek istemedim ama ne yapalım işte bir yerden baslamak gerek geleceğimiz için

Allah kavuştursun arkadaşlar..
Bende burda 460 gün şafak saydım..
Mardin'den aldım kocamı çok şükür..
Hatta listeleri yapardım burda..
Bütün şafaklar bitmeye mahkumdur..
Allah sabır versin..

Şu programı pcnize indirip kurun..
Salyangoz sizin için yürüsün ve şafağınızı saysın..

Onutek Teskere 2003 indir - İndirnet.org

kimse yok bu saatte ama çok canım sıkkın kızlar çokkk.
saatlerdir ağlamaktan şiştim resmen.
Sabah biraz can sıkıcı konuştuk sonra ben hiç bir şey yok gibi davrandım konuyu uzatmamak için.
Ben neden öyle davranıyormuşum.
Sonra tabi tartıştığımız konu tekrar açıldı.
Baya büyük kavga ettik bana kurduğu cümle yüzünden bana bunu da söylediysen kapatıyorum artık gerek yok konuşmaya dedim telefonu kapatalım teskere alana kadar açmayacağım diyordu ki yüzüne kapadım.
sabahtan beri telefonumu değiştireceğim,izin kullanmayacağım (5 temmuzda kuzeninin düğünü vardı oraya gidecektik bende 20 haziranda yanına gidecektim beraber dönecektik buraya ) sende gelme.Bensiz kal düşün biraz diyordu.
üstüne kavga ettik.
Hayır telefonu mecbur açılacak en azından yeni hat alana kadar komutanın şoförü olduğu için o telefondan arıyor adam onu.
offf
üzgünüm çokk haklı olsam bile bunları yaşatmak askerdeki birine yakışmadı bana hiç yakışmadı
değiştirirse nasıl ulaşırım ki ben ona nasıl dayanırım onun sesini duymadan
yapmaz dimi kızlar
teselli beklemeye yüzüm yok ama yanlış yaptım oysa ki ben ona kavuşacağım diye gün sayıyordum

Evett Deryacımm Mehtabımızz var Tabi bi aksilik olmazsa

.
hadi gözün aydın tatlımmm

herkezeee hayırlı kandillerrrrr yarencanlarrrrrr nasılsınızz??
ooo tertommm uğramış buralara ama görememişim:26: insan bi dürter ben geliom die..

evet ya meslek olarak kalacak sanırım uzman jnd olarak işte tabi askerlik bitince evlencez hemen inşallah
hayırlısı olsun canım, sonuçta yanında sen olduktan sonra mekan farketmez

ben de koklar dururdum parfümünü.. ama dışarda başkasında duyarsam o kokuyu burnumun direği sızlardı, dayanamaz ağlardım... ayy canımm biz seninle karşılıklı ağlaşıp durcaz sanırım

şafak 459 ( Bitmez bu yaaaa (
biter canım biter... Allah kavuştursun, hayırlı teskereler

biter biter bitmeyen şafak var mı ?

400 leri sayan bendim şimdi plakalara çok az kaldı biter mi bu ya diyende bendim
di mi kuzum yaa, hepsi geçip bitecek inşallah...

oyyy gözün aydın canım, çokk sevindimm benim askerim de üsküdarda yapmıştı askerliğini.. Yalnız ağız alışkanlığı, hala askerim diyorum yaa kurtulamadım gitti

Canım hayırlısı olsun buraya yani Üsküdara gelmiş bende Üsküdardayım.
Rahattır burası inşallah öyle devam eder
ahahaha çok rahat üsküdar bilirim kadıköy üsküdar arası az mekik dokumadım 1 yıl boyunca

megcim canım hoşgeldin, sana imrenirdim hep, bak ben de senin gibi eski yarenlerden oldum artık, teskeremizi aldık çok şükür

canım bu tarz kavgalar etmemeye çalış, ne kadar haklı olsanda alttan almaya çabala... askerlik bitince hepsini burnundan fitil fitil getirirsin
bence hattını değiştirmeden önce ona ulaşıp aranızı düzeltmeye bak.. eğer inatçıysa sonradan çok üzülebilirsin. o yüzden geç kalmadan ona ulaşmaya bak canım

Kıyamam yaa.. Böylesi hayırlıymış hem uğurlamak çok zor görmemişsin iyi ki..

Eveet kısmet nasipp herkes öyle diyo ama bilmiyorum son kez sarılablseydim iyiydi [/QUOTE]

canım benimm yaa hoşgeldin kervanaa sendeee benim askerim geleli 3 ay olduu 460 bitti gitti gzünde çok büyütme olur muu günler farketmesekte çabuk geçiyor sabır güzelim hergün biraz daha sabır oinşallah iyi bir yere düşer askerliğide rahat eder askerinn Allah onu sana bağışlasınnn hayırlı teskerelerrr

bu sALyangoz olayını anlamadım ben indirdim falan ama bişe olmadı yani:44::44:

Şafak 456 :'( ASkeriim gidiyo şu an yolda allahım sabıır ver bana yarabbiiim

Kıyamam sana canım ya
Zor canım biliyorum ne desem boş gelir belki sana ama zamanla alışcaksın daha iyi olacaksın düşün ilk günün acısı gibi olsa hergün dayanılır mı bu acıya ..

Örnek vereyim insanların anaları babaları ölüyor ertesi gün yemek yiyorsun uyuyorsun mecbursun yasamak için...

Seninki askere gitti sizin için gitti önünüz açılsın mutlu olun diye gitti.. Öyle ya hepimizin ki öyle ..
Bende karalar bagladım agladım neler yasadım ama bak plakalara geldim sayılır ..
Yıpratma kendini sen bilinçli bi kardesimsin konusmalarından hep onu anlıyorum..

Bana teyzem gönderdiğim zaman askerimi şöyle bir kelime demişti,,, Evet Yasemin sıra önünüzdeki kocaman dagı un ufacık etmekte ..
O koca büyük engeli aşıyoruz işte,, sizinde öyle olacak merak etme ..

Şükret bi yerde Agustosa kalmadı agustos gelince 3 ayınız bitmiş olacak,,, hep ii taraftarlarından düşün tamam mı kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…