Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
24/05/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TEZKERECİ DEVRE

:123:…tuba_34 = 30 HAKKARİ’ye yaselam yola devam :123:
:123:…Phoenix = 66 YOZGAT’a selam yola devam :123:
:123:…solovoi = 76 IĞDIR’a selam yola devam :123:
:123:…nrykrkmz = 76 IĞDIR’a selam yola devam :123:
:123:…m3rc3m = 80 OSMANİYE’ye selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Son düzenleme:

bugün regaip kandili kızlar hayırlara vesile olsun inşallah niyetliyim bide mal gibi oldum yaa oruc tutalım dedik

..huzursuz01;hayırlı olsun canımm..
Herkesin kandili mübarek olsun...

Son düzenleme:
Ah sağol canım yaa evet gülmeye o kadar ihtiyacım var ki artık uzun bi yolculuk bu çok yorulduk :26:
Geçecek canım
ins tatlım ya.bız daha basndayız ama simdiden yorulduk gercekten
hee olsun cnm ya...evet kısa donem olsun bızde cok ıstedık ama esım ünv.bı turlu bitiremedı kaldı hep.
amin deryacım.kıyamam agladın demek.ama sende benı aglattın sımdı hebende atkısını kokluyorum hergece.bugun onun parfumunden aldım sıkıcam odama
Allah bagıslasın yesımcım ay ne tatlıdır o şimdiıns askerlık sonrası bıze de nasıp olur.
mülakatı geçti bugün kızlar askerim uzman jandarma sınavına girmişti mülakat bugündü

oo hadı bakalım hayırlısı olsun cnm...
Benım esım gecen dıyo kı;cok guldum ama ya:)hayatım dıyo,er olmak zoruma gidiyo,uzman cavus sınavlarına gırıcem ben:)tabı kim bırakıcaksa:)benımkının yaşı da var malum zoruna gıdıyomus bak bak:)

kızlaaarr hayırlı kandiller.hepımıze hayırlı tezkereler.sevdıceklerımız sağ salım dönsun zaman su gıbı aksın ve askerlık kısalsın inşALLAH.AMİN.

biter biter bitmeyen şafak var mı ?

400 leri sayan bendim şimdi plakalara çok az kaldı biter mi bu ya diyende bendim

Kızlar bugün eşimden haber aldım öldüm öldüm dirildim valla, morali çok bozuktu dağıtım bilgilerimiz geldi, sabahtan beri moralim çok bozuk Türkiye nin bir ucuna gidiyorum dedi. Hakkari Yüksekova'ya dedi. Başımdan kaynar sular döküldü inan ki... Sonra da güldü sesi neşeli geliyordu, meğerse şaka yapmış manyak yaa kalpten gidiyordum. İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde sürücü er olarak yapacak inşallah, ustalığı belli oldu. Ankara ya daha da yakınlaştı canım benim yaa çok özledim sevdiğimi, yakında gelecek dağıtım iznine, ne zaman geleceği belli değil, biran önce gelsin de sarılayım Bitaneme...

Derinsuuuuuu.... Duy beni duy.... Dün gece şakasını yapmıştık ayol gerçek oldu, başka şey diyeymişsin keşke.... Bak şimdi

Bu arada benim gibi hasretle yeni tanışan arkadaşlar gelmiş... Uzun dönem şafağına başlamışlar, hayırlı olsun arkadaşlar... Allah kavuştursun tez zamanda, su gibi gidip gelsinler, iyi yerlere düşsünler inşallah... Bu mübarek kandil gecesi bol bol dua edin sevdiceğinize... Ben de yeni ayrıldım daha 16 gün oldu... 16 ay gibi geldi şimdiden... Allah hepimize sabır versin....

Hayırlı olsun canım.. Umarım rahat eder. Güzel yere çıkmış bak

Hayırlı olsun canım.. Umarım rahat eder. Güzel yere çıkmış bak

Öyle canım yaa inşallah rahat eder, tek temennim o.... Bugün mutluyum bu güzel haberler sayesinde, bir de yakında gelecek yaa oooo benden mutlusu yok... Ağzım kulaklarımda geziyorum.... Allahım herkesi sevdiğine tez elden sağ salim bağışlasın.....

Canım hayırlısı olsun buraya yani Üsküdara gelmiş bende Üsküdardayım.
Rahattır burası inşallah öyle devam eder

Canım hayırlısı olsun buraya yani Üsküdara gelmiş bende Üsküdardayım.
Rahattır burası inşallah öyle devam eder

Teşekkür ediyorum canım benim... Hepimizin askeri rahat huzurlu ve sağlıklı olur inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…