Offf yaa can mı dayanır, sabır taşı olsa çatlar... Böylesi eziyet bize....
canım belki de böylesi daha iyi olmuş, otogardan uğurlamak çok zor oluyor çünkü... Bir otobüs öyle canından bi parça kopartıp gidiyor sanki. Ben bayılıyordum, milletin kolunda döndüm eve o gece...
her geliş gidişinde aynı acı... o otobüsün canımdan el sallar, benim gözlerden yaşlar süzüldükçe kıyamaz, ağlama diye işaret ederdi.. ama susmak ne mümkünotobüs kalkmadan bi daha bidaha otobüse biner öperdim onu, zor ayrılırdık , offf bee ne ağladım sabah sabah, hepsi sizin yüzünüzden
anaaaa, kız ömür boyu şafak mı saycan yoksam:26:
evet ya meslek olarak kalacak sanırım uzman jnd olarak işte tabi askerlik bitince evlencez hemen inşallah
mülakatı geçti bugün kızlar askerim uzman jandarma sınavına girmişti mülakat bugündü
Hayırlı olsun kuzum.
ins tatlım ya.bız daha basndayız ama simdiden yorulduk gercektenAh sağol canım yaa evet gülmeye o kadar ihtiyacım var ki artık uzun bi yolculuk bu çok yorulduk :26:
Geçecek canım
hee olsun cnm ya...evet kısa donem olsun bızde cok ıstedık ama esım ünv.bı turlu bitiremedı kaldı hep.Yok canım internetimde sorun oluştu o yüzden bilgisayar aç kapa yaptım, evet ertelemek nereye kadar bir açıdan hayırlı oldu bizim için ama o zaman kısa dönem olacaktı o yüzden canım sıkılmıştı, ne yapalım vardır bunda bir hayır belki daha iyi yerlerde yapar askerliğini....
amin deryacım.kıyamam agladın demek.ama sende benı aglattın sımdı hecanım Allah kavuştursun şimdiden... zor günler başlıyor senin için de. Ama bana bak ve moral bul. Ben de 460 gün burda şafak saydım, kah ağladım kah güldüm... Ve çektiğim sıkıntıların mükafatını 2 hafta önce aldım. Darısı senin ve senin gibi tüm bekleyenlerin başına
canım belki de böylesi daha iyi olmuş, otogardan uğurlamak çok zor oluyor çünkü... Bir otobüs öyle canından bi parça kopartıp gidiyor sanki. Ben bayılıyordum, milletin kolunda döndüm eve o gece...
her geliş gidişinde aynı acı... o otobüsün canımdan el sallar, benim gözlerden yaşlar süzüldükçe kıyamaz, ağlama diye işaret ederdi.. ama susmak ne mümkünotobüs kalkmadan bi daha bidaha otobüse biner öperdim onu, zor ayrılırdık , offf bee ne ağladım sabah sabah, hepsi sizin yüzünüzden
anaaaa, kız ömür boyu şafak mı saycan yoksam:26:
offff yaa sabah sabahgeçmişi okiyim dedim ama okudukça ağlattınız beni kızlarr yaaa, ilk günlerimiz geldi aklıma, herşeyi baştan yaşadım sanki... En son evden çıkarken üzerinden çıkardığı atleti kazağı 460 gün boyunca yastığımın yanında durdu, hergece koklayıp sarılmadan uyuyamadım.. o kazağın üzerinde çokkk gözyaşım var benim ahh bi dili olsa da anlatsa o kırmızı kazak, 460 gün yaşadıklarımı...
Şu mübarek günde Allah'tan hepinize dayanma gücü diliyorum kızlar..
Biz atlattık, siz de atlatın kurtulun inşallah bu azaptan, kocalarınıza sevdiklerinize kavuşun tez zamanda...
Allah bagıslasın yesımcım ay ne tatlıdır o şimdiOlsun canım ya.Kocişin hele bi gelsin Allah nasip eder inşallah size de.
Benimki bebişlikten çıktı canım 3 yaşında.
Sen bakma bize canım yaa depresifizz bizzz ssz
Öyle böyle geçiyor canım da içindeyken geçmiyomuş gibi geliyo işte.
Amin canım inşallah kavuşuruz kısa zamanda.
oooo bir hürgeneral daaahhasaygıyla eğiliyoruum.
Sağol canım.Sanada hayırlı kandiller.
Nasıl gidiyor şafaksızz hayatt?
mülakatı geçti bugün kızlar askerim uzman jandarma sınavına girmişti mülakat bugündü
biter biter bitmeyen şafak var mı ?
400 leri sayan bendim şimdi plakalara çok az kaldı biter mi bu ya diyende bendim
umarm çabucak gecer bu gunler yaa :/
Kızlar bugün eşimden haber aldım öldüm öldüm dirildim valla, morali çok bozuktu dağıtım bilgilerimiz geldi, sabahtan beri moralim çok bozuk Türkiye nin bir ucuna gidiyorum dedi. Hakkari Yüksekova'ya dedi. Başımdan kaynar sular döküldü inan ki... Sonra da güldü sesi neşeli geliyordu, meğerse şaka yapmış manyak yaa kalpten gidiyordum. İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde sürücü er olarak yapacak inşallah, ustalığı belli oldu. Ankara ya daha da yakınlaştı canım benim yaa çok özledim sevdiğimi, yakında gelecek dağıtım iznine, ne zaman geleceği belli değil, biran önce gelsin de sarılayım Bitaneme...
Derinsuuuuuu.... Duy beni duy.... Dün gece şakasını yapmıştık ayol gerçek oldu, başka şey diyeymişsin keşke.... Bak şimdi
Hayırlı olsun canım.. Umarım rahat eder. Güzel yere çıkmış bak
Kızlar bugün eşimden haber aldım öldüm öldüm dirildim valla, morali çok bozuktu dağıtım bilgilerimiz geldi, sabahtan beri moralim çok bozuk Türkiye nin bir ucuna gidiyorum dedi. Hakkari Yüksekova'ya dedi. Başımdan kaynar sular döküldü inan ki... Sonra da güldü sesi neşeli geliyordu, meğerse şaka yapmış manyak yaa kalpten gidiyordum. İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesinde sürücü er olarak yapacak inşallah, ustalığı belli oldu. Ankara ya daha da yakınlaştı canım benim yaa çok özledim sevdiğimi, yakında gelecek dağıtım iznine, ne zaman geleceği belli değil, biran önce gelsin de sarılayım Bitaneme...
Derinsuuuuuu.... Duy beni duy.... Dün gece şakasını yapmıştık ayol gerçek oldu, başka şey diyeymişsin keşke.... Bak şimdi
Canım hayırlısı olsun buraya yani Üsküdara gelmiş bende Üsküdardayım.
Rahattır burası inşallah öyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?