He he biz de yer değiştiririz o zaman ya da deriz ki yaa askerlikte becayiş sistemi yok mu hani bizim askerler isteğe bağlı yer değiştirmek istiyorlar diye....
diimii ne harıka olur...sevenlerı ayırmayınnnn:)
Evet yaaa ah keşke... Zaten sevenleri düşünselerdi böyle mi olurdu
Şafak oldu 88 plakalara çok az kaldııııııııııııııııııı geçen sene bu zamanlarda bu günlerin hayalini kuruyordumAma şimdi gülüyorum
AZ kaldı azzzzzzzz
hic vallaen azından evlilere ayrıcalık olaydı iyidi başbakanımızda yine hevesimizı kursagımızda bıraktı zaten.kısalcaktı göya!
aman bosver canım be ertele ertele nereye kadar ya.daha hayırlı olmus.ama bide kısalsa.ah ahhOfff offf başbakan konusunu hiç açma zaten, bizi yakan da o oldu, hem tecil için 6 yıl sınırı koymuşlardı okula devam edenler için eşim bundan bakaya kaldı apar topar askere gitti 5 gün sonra 29 yaşını doldurmadığı sürece sınır yok diye yasa kabul etti, bir hafta önce kabul etseydi, şimdi erteletmiştik offf bak yine aklıma geldi sinirlendim yaa...
Askerim geldi, kavuşalı tam 5 gün oldu :) Her şey çok güzel. Ama mobilya beğenmek çok zor.... Herkese nasip etsin Allah bu kavuşma anını. Sizlere çabuk çabuk şafak attırmacalar kızlar......
süper yaaagül canım gül su gibi gecip gıdecek gerı kalanda ins.suan o hayalı bızler kuruyoruz ıns gececek.
Atarsa 460
canım Allah kavuştursun şimdiden... zor günler başlıyor senin için de. Ama bana bak ve moral bul. Ben de 460 gün burda şafak saydım, kah ağladım kah güldüm... Ve çektiğim sıkıntıların mükafatını 2 hafta önce aldım. Darısı senin ve senin gibi tüm bekleyenlerin başınaİNşallah abla yaa ya bu kadr çabuk geçeceğinii hiç tahmin etmezdim zamanın ama içten içe eriyoruz asker konvyu falan geçnce gözümden yaşlar akıyo artk msnde görüştüğümzde falan dolu dolu bakıyo nasıl bırakıp gidicem der gibii
canım belki de böylesi daha iyi olmuş, otogardan uğurlamak çok zor oluyor çünkü... Bir otobüs öyle canından bi parça kopartıp gidiyor sanki. Ben bayılıyordum, milletin kolunda döndüm eve o gece...evet yaaaben otogardan ugurlayamamıstım bile annem izin vermemişti gece cıkmama o da dert oldu içimde sabahlara kadar uçan balon gibi şişti gözlerim ağlaya sızlaya
anaaaa, kız ömür boyu şafak mı saycan yoksam:26:buarada kızlar benim askerim uzman jandarma sınavını kazandı uzman olarak kalmak istiyor askeriyede meslek olarak yani ben her ne kadar pek onaylamasam da ..işte yarın mülakatı var ankaraya gitti bakalım ne olacak rabbim hayırlısını versin
Herkese selammmmm.
ÜMRANcım sözlenmişsnz hayırlı ugurlu olsun canım sevındım:)
HİS,selam canım altta senı gordum.hadı ıns cuma hayırlı haber alacaksın tatlım.ya yazdıkların cok hoşuma gitti.hanı sizde öyle hissedıyomusunuz demişsin ya...aynen ôyle hissediyorum canım.bugunlerın ayrı birşeyi var.ve en önemlisi,gelecek guzel gunlerın hayalinı kuruyorum hergun.hergece,eşimin resmini öpüp"herşey cok guzel olacak bitanem"diyorum..o benim canım herşeyim...ahh,ahh az öncede bi sesler bi sesler dışarıdan.fırladım balkona.megerse gecen hafta komsumuzun oglu izine gelmişti onu gonderıyolarmıs arkadasları cok fena oldum agladım hemen.hemde eşimle aynı yerde askerler.arkasndan sessizce el salladım korayıma gidiyo dedim içim burkuldu...amaaaa ben de Allah kısmet ederse 1haziranda ankaradayım:)3gun kocişimleyim.
Hayal kurmak ekmeğimiz oldu canım, ben de her gece eşim gelmiş gibi hayal edip öyle uyuyabiliyorum yoksa gözüme uyku da girmiyor, ne güzel sen de yakınlarda görebileceksin eşini, sarılırsın artık bol bol...
Amin tatlım.... İnşallah....
Selam yeşimcim hosbulduk.nasılsın?şafak kac oldu?
HİS cnm,icim acıyo...anlatamam dicem ama ben anlatmasamda anlayacagını biliyorum...bunu kacıncıya dedım bilmıyorum ama yattıgı yastıgın kılıfını hala cıkaramadım ona sarılıp uyuyorum...off...ama bak sende yakında 4lerden kurtulacaksın cnm hic sıkılma.ilk gunler bende nasıl 3lere gelcem dıyodum bak buraya gelelı 92gün olmuş...şuan şafak bugun atarsa kı 45dk kaldı 362.
offff yaa sabah sabahİyiyim canım sağol sen nasılsın? şafak 275 canım.
SEni en iyi ben anlarım canım.BEnde kociş izne geldiğinde banyoda çıkardığı atleti sepetten alıp saklamıştım,görse kızardı kendimi üzüyorum diye.Kokusunu özledikçe kokluyorum,sarılıyorum ona sarılıyomuş gibi.
Sİzde henüz çocuk yoktu dimi canım?
vayyy vayyy mehtapppp var hee, hadi gözün aydınnPlakalara Gelme Şafağımız : 98
Şafak : 179
Mehtap : 3
:119: :119: :119:
.
vayyy vayyy mehtapppp var hee, hadi gözün aydınn
Olsun canım ya.Kocişin hele bi gelsin Allah nasip eder inşallah size de.amin canım sagolasın.
ay yeşim,sen bana bı ara cocuk sormustun unutmusum ya.bende yok cocuk cnm.ıns kocis gelınce tedavı olacagım.aşılama,tüp ne gerekıyosa.güle güle tatlım anladgm kadaryla senın bebis var Allah bagıslasın...ıyı geceler tatlım.
Sen bakma bize canım yaa depresifizz bizzz sszcanım Allah kavuştursun şimdiden... zor günler başlıyor senin için de. Ama bana bak ve moral bul. Ben de 460 gün burda şafak saydım, kah ağladım kah güldüm... Ve çektiğim sıkıntıların mükafatını 2 hafta önce aldım. Darısı senin ve senin gibi tüm bekleyenlerin başına
canım belki de böylesi daha iyi olmuş, otogardan uğurlamak çok zor oluyor çünkü... Bir otobüs öyle canından bi parça kopartıp gidiyor sanki. Ben bayılıyordum, milletin kolunda döndüm eve o gece...
her geliş gidişinde aynı acı... o otobüsün canımdan el sallar, benim gözlerden yaşlar süzüldükçe kıyamaz, ağlama diye işaret ederdi.. ama susmak ne mümkünotobüs kalkmadan bi daha bidaha otobüse biner öperdim onu, zor ayrılırdık , offf bee ne ağladım sabah sabah, hepsi sizin yüzünüzden
anaaaa, kız ömür boyu şafak mı saycan yoksam:26:
offff yaa sabah sabahgeçmişi okiyim dedim ama okudukça ağlattınız beni kızlarr yaaa, ilk günlerimiz geldi aklıma, herşeyi baştan yaşadım sanki... En son evden çıkarken üzerinden çıkardığı atleti kazağı 460 gün boyunca yastığımın yanında durdu, hergece koklayıp sarılmadan uyuyamadım.. o kazağın üzerinde çokkk gözyaşım var benim ahh bi dili olsa da anlatsa o kırmızı kazak, 460 gün yaşadıklarımı...
Şu mübarek günde Allah'tan hepinize dayanma gücü diliyorum kızlar..
Biz atlattık, siz de atlatın kurtulun inşallah bu azaptan, kocalarınıza sevdiklerinize kavuşun tez zamanda...
oooo bir hürgeneral daaahhaherkezeee hayırlı kandillerrrrr yarencanlarrrrrr nasılsınızz??
hiç sorma yaa .Amaan umutsuzluğaa kaapılmakk yokk tertocuum.45 gün sonra yarılıyoruuzz..Buda bir başarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?