Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak oldu 88 plakalara çok az kaldııııııııııııııııııı geçen sene bu zamanlarda bu günlerin hayalini kuruyordum Ama şimdi gülüyorum
AZ kaldı azzzzzzzz

Şafak oldu 88 plakalara çok az kaldııııııııııııııııııı geçen sene bu zamanlarda bu günlerin hayalini kuruyordum Ama şimdi gülüyorum
AZ kaldı azzzzzzzz

süper yaaa gül canım gül su gibi gecip gıdecek gerı kalanda ins.suan o hayalı bızler kuruyoruz ıns gececek.

hic vallaen azından evlilere ayrıcalık olaydı iyidibaşbakanımızda yine hevesimizı kursagımızda bıraktı zaten.kısalcaktı göya!

Offf offf başbakan konusunu hiç açma zaten, bizi yakan da o oldu, hem tecil için 6 yıl sınırı koymuşlardı okula devam edenler için eşim bundan bakaya kaldı apar topar askere gitti 5 gün sonra 29 yaşını doldurmadığı sürece sınır yok diye yasa kabul etti, bir hafta önce kabul etseydi, şimdi erteletmiştik offf bak yine aklıma geldi sinirlendim yaa...

Askerim geldi, kavuşalı tam 5 gün oldu :) Her şey çok güzel. Ama mobilya beğenmek çok zor.... Herkese nasip etsin Allah bu kavuşma anını. Sizlere çabuk çabuk şafak attırmacalar kızlar......

aman bosver canım be ertele ertele nereye kadar ya.daha hayırlı olmus.ama bide kısalsa.ah ahh
Askerim geldi, kavuşalı tam 5 gün oldu :) Her şey çok güzel. Ama mobilya beğenmek çok zor.... Herkese nasip etsin Allah bu kavuşma anını. Sizlere çabuk çabuk şafak attırmacalar kızlar......

ohh darısı bize.gözunaydın cnm.amann tek derdın mobılya olsun:)

süper yaaa gül canım gül su gibi gecip gıdecek gerı kalanda ins.suan o hayalı bızler kuruyoruz ıns gececek.

Ah sağol canım yaa evet gülmeye o kadar ihtiyacım var ki artık uzun bi yolculuk bu çok yorulduk :26:
Geçecek canım

Yok canım internetimde sorun oluştu o yüzden bilgisayar aç kapa yaptım, evet ertelemek nereye kadar bir açıdan hayırlı oldu bizim için ama o zaman kısa dönem olacaktı o yüzden canım sıkılmıştı, ne yapalım vardır bunda bir hayır belki daha iyi yerlerde yapar askerliğini....

Plakalara Gelme Şafağımız : 98

Şafak : 179

Mehtap : 3

:119: :119: :119:

.

Son düzenleme:

canım Allah kavuştursun şimdiden... zor günler başlıyor senin için de. Ama bana bak ve moral bul. Ben de 460 gün burda şafak saydım, kah ağladım kah güldüm... Ve çektiğim sıkıntıların mükafatını 2 hafta önce aldım. Darısı senin ve senin gibi tüm bekleyenlerin başına

evet yaaa ben otogardan ugurlayamamıstım bile annem izin vermemişti gece cıkmama o da dert oldu içimde sabahlara kadar uçan balon gibi şişti gözlerim ağlaya sızlaya
canım belki de böylesi daha iyi olmuş, otogardan uğurlamak çok zor oluyor çünkü... Bir otobüs öyle canından bi parça kopartıp gidiyor sanki. Ben bayılıyordum, milletin kolunda döndüm eve o gece...

her geliş gidişinde aynı acı... o otobüsün canımdan el sallar, benim gözlerden yaşlar süzüldükçe kıyamaz, ağlama diye işaret ederdi.. ama susmak ne mümkün otobüs kalkmadan bi daha bidaha otobüse biner öperdim onu, zor ayrılırdık , offf bee ne ağladım sabah sabah, hepsi sizin yüzünüzden

anaaaa, kız ömür boyu şafak mı saycan yoksam:26:

offff yaa sabah sabah geçmişi okiyim dedim ama okudukça ağlattınız beni kızlarr yaaa, ilk günlerimiz geldi aklıma, herşeyi baştan yaşadım sanki... En son evden çıkarken üzerinden çıkardığı atleti kazağı 460 gün boyunca yastığımın yanında durdu, hergece koklayıp sarılmadan uyuyamadım.. o kazağın üzerinde çokkk gözyaşım var benim ahh bi dili olsa da anlatsa o kırmızı kazak, 460 gün yaşadıklarımı...
Şu mübarek günde Allah'tan hepinize dayanma gücü diliyorum kızlar..
Biz atlattık, siz de atlatın kurtulun inşallah bu azaptan, kocalarınıza sevdiklerinize kavuşun tez zamanda...

Olsun canım ya.Kocişin hele bi gelsin Allah nasip eder inşallah size de.
Benimki bebişlikten çıktı canım 3 yaşında.

Sen bakma bize canım yaa depresifizz bizzz ssz
Öyle böyle geçiyor canım da içindeyken geçmiyomuş gibi geliyo işte.
Amin canım inşallah kavuşuruz kısa zamanda.

herkezeee hayırlı kandillerrrrr yarencanlarrrrrr nasılsınızz??
oooo bir hürgeneral daaahha saygıyla eğiliyoruum.
Sağol canım.Sanada hayırlı kandiller.
Nasıl gidiyor şafaksızz hayatt?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…