Ben geldimmm hayırlı ŞAFAK'LAR yavrularrr
Hoş geldin, sana da hayırlı şafaklar, 6 ayın kalmış, maşallah sana....
Hoşbulduumm
Evet 6 ay geçti 6 ay kaldı çok mutluyumm..
Haziran gibi iznimiz var bir de
Darısı sana ve diger güzellerimize insallah...
Düzce'den sıkıldım ,,, bi Osmaniye yapasım var
Oyalanacak birşeyler daha çıktı
Tertibim hızlı gidiyorsun
Ne mutlu canım sana yaa Allah tez zamanda doğan güneşi de göstersin... Haziranda genel anlamda herkesin mehtabı var sanırım, benim eşim de 9 Haziran da geliyor, 9 gün kaldı dört gözle kavuşacağımız günü bekliyorum, sanki teskere alıp gelecek kadar sevinçliyim vallaDoğum günümde de yanımda olmuş olacak çok mutluyum canım benim yaaa çok özledim....
01 adana yapsan da depüklesek seni olmamı?
Ay kuzum ben sanki terhis oluyor-muşum gibi bi havalardayım dünden beri bi rehavet çöktü
Amiin hepimize insallahhh...
oo 9 hazirana azcık kaldıı;hadi gözün aydın doya doya hasret giderin;dogum gününü kutlayın;sana en büyük,en güzel hediye o olucak herhalde
Benim askerim haziranın ortasında gelecek ama;tam günü belli degıl..20si falan demişti en son..
Evet en büyük en güzel hediye o olacak bana, hayatımın hediyesi o benimAz kaldı da geçmek bilmiyor heyecandan, senin de bu ay içinde ne güzel yaa böyle mehtaplar görünce mutlu oluyorum... Hayırlısıyla gelsin inşallah...
Bende de aynı durum.. Plakalar ilaç gibi geldi vallahi..
Neyse bekleriz artıkın
4-5 kişiyi hemen hemen aynı günlerde depükleyeciiizzz;çok yorucu olacak
Terhisler,mehtaplar,plakalar havada uçuyoo bu sıralar
canım bildiğim kadarıyla bulunduğu yerdeki ihtiyaca göre seçme yapılıyor.. yani yakınlarda ordu evi varsa ve müzisyen lazımsa seçebilirler. mesleğini soruyorlar zaten, ihtiyaç varsa illaki seçilir
hayırlı teskereler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?