Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düzce'den sıkıldım ,,, bi Osmaniye yapasım var
Oyalanacak birşeyler daha çıktı

Hoşbulduumm
Evet 6 ay geçti 6 ay kaldı çok mutluyumm..
Haziran gibi iznimiz var bir de
Darısı sana ve diger güzellerimize insallah...

Ne mutlu canım sana yaa Allah tez zamanda doğan güneşi de göstersin... Haziranda genel anlamda herkesin mehtabı var sanırım, benim eşim de 9 Haziran da geliyor, 9 gün kaldı dört gözle kavuşacağımız günü bekliyorum, sanki teskere alıp gelecek kadar sevinçliyim valla Doğum günümde de yanımda olmuş olacak çok mutluyum canım benim yaaa çok özledim....

Bu Mayıs ayı ne çabuk geçti hiç birşey anlamadım cidden darısı Haziranın basına inşallah
Ağustos gel artık gel

Amiin hepimize insallahhh...
oo 9 hazirana azcık kaldıı;hadi gözün aydın doya doya hasret giderin;dogum gününü kutlayın;sana en büyük,en güzel hediye o olucak herhalde
Benim askerim haziranın ortasında gelecek ama;tam günü belli degıl..20si falan demişti en son..

Evet en büyük en güzel hediye o olacak bana, hayatımın hediyesi o benim Az kaldı da geçmek bilmiyor heyecandan, senin de bu ay içinde ne güzel yaa böyle mehtaplar görünce mutlu oluyorum... Hayırlısıyla gelsin inşallah...

Terhisler,mehtaplar,plakalar havada uçuyoo bu sıralar

Yarenlerim... Bugün konuştum sevdiceğimle beeen Müzisyen seçilmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…