91/3 - KIRKLARElİ
Şafak: 169
Atarsaaaaaaaaaa Düzceeeeeeeeeeee81
benden tecrübeli yarenlerim.. sizlere bir sorum olacak.. acemi birliğindeki meslek seçmeleri hakkında.. benim yarim müzisyen, bu yüzdendir ki acemilikte yapılan müzik seçmelerini bekliyoruz. bu konuda bir bilgisi olan, yada askeri müzisyen olarak askerlik yapan var mıdır? konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi beni ?
valla canım askerim bilg programcısı. ama şöför askerdeama soruyolarmıs mesleginiz ne diye
ya benimkide şöfor seçildi son anda gözlerindeki bozukluk sebebiyle elemişler.. oyüzden soruyorum,hani herkes mesleğini yapmıyordur eminim ama hiç müzisyen olarak yapan da yok mu yahu
şu kkda bir tek senn adın hafızamda.... berraksudakırmızıbalık....
nerden geldi bu nick aklna yawww
canımcım benim yarim müzisyen de bu bizim çok sevdiğimiz bir şarkıydı.. pilli bebek diye bir grubun şarkısının adı.. hani şu behzat ç. nin falan müziklerini yapan grup.. gitmeden önce bunu çalmıştı bana, askerimi yolculadığımdan beri aklımdan çıkmıyor bu şarkı.. ben de üye olurken bu ismi alıverdim hemencecik
Aaa ne güzel benimkide Kırklarelinde
55 inci mekanize piyade tugay komutanlığı'ndamı canım seninkide? Çok sevindim ya bitmiş senindarısı benim başıma inşallah geliyorum arkandan :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?