hepinizin gecesi iyi olsun yarenler..
şafak 446
benden tecrübeli yarenlerim.. sizlere bir sorum olacak.. acemi birliğindeki meslek seçmeleri hakkında.. benim yarim müzisyen, bu yüzdendir ki acemilikte yapılan müzik seçmelerini bekliyoruz. bu konuda bir bilgisi olan, yada askeri müzisyen olarak askerlik yapan var mıdır? konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi beni ?
canımcım benim yarim müzisyen de bu bizim çok sevdiğimiz bir şarkıydı.. pilli bebek diye bir grubun şarkısının adı.. hani şu behzat ç. nin falan müziklerini yapan grup.. gitmeden önce bunu çalmıştı bana, askerimi yolculadığımdan beri aklımdan çıkmıyor bu şarkı.. ben de üye olurken bu ismi alıverdim hemencecik
hepinizin gecesi iyi olsun yarenler..
şafak 446
kızlar plakalarda olanlar çok olunca renklendi topic harika oldu vallaaa
Canım benim bildiğim kadarıyla orduevlerine müzisyen er olarak alabiliyorlar, yada askeri bandoya da alabiliyorlar ama her zaman mesleğe göre de bakmıyorlar biraz da şans işi.... İyi yerlere iyi komutanlara düşer umarım, gerisi çok da önemli değil...
He he iyiymiş yaa sadece biraz fazla uzun o kadar, kendi nickime göre düşününce uzun geldi tabii ki banaBenim de eşimle benim isimlerimizin bir de soy ismimizin baş harfleri, böyle anlamlı bir nick oluşturdu...
Senin de gecen hayırlı olsun canım, benim uzun bir gece olacak, akşam biraz uyudum hiç uykum yok ayrıca not girişi yapıyorum e-okula... Bir sürü iş var... Bir sürü de gün var hem şafağa hem mehtaba... Şu iki üç gündür hiç geçmiyor durdu sanki zaman....
Emin olun onlar siz böyle şafak sayarken daha bi umutla deviriyorlar mehtapları şafakları.Allah herkesi tez zamanda kavuştursun, herkesin yarine hayırlı tezkereler nasip etsin
Evet yaa harika oldu, keşke bizler de plakalarda olsaydık ne güzel olurdu, o günleri de göreceğiz inşallah...
kızlar plakalarda olanlar çok olunca renklendi topic harika oldu vallaaa
Evet yaa harika oldu, keşke bizler de plakalarda olsaydık ne güzel olurdu, o günleri de göreceğiz inşallah...
Yaseminim sizde gelince renklendireceksiniz devre olarakCeyda Yeşim Pınar ohoo bir renklenmede sizden
Yaseminim sizde gelince renklendireceksiniz devre olarakCeyda Yeşim Pınar ohoo bir renklenmede sizden
canım bildiğim kadarıyla bulunduğu yerdeki ihtiyaca göre seçme yapılıyor.. yani yakınlarda ordu evi varsa ve müzisyen lazımsa seçebilirler. mesleğini soruyorlar zaten, ihtiyaç varsa illaki seçilirbenden tecrübeli yarenlerim.. sizlere bir sorum olacak.. acemi birliğindeki meslek seçmeleri hakkında.. benim yarim müzisyen, bu yüzdendir ki acemilikte yapılan müzik seçmelerini bekliyoruz. bu konuda bir bilgisi olan, yada askeri müzisyen olarak askerlik yapan var mıdır? konuda bilgisi olan aydınlatabilir mi beni ?
o günlerde gelcek inş canımmm
Göreceksiniz canım.Bir gün bitecek günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?