Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DÜZCE'ye selam yola devam

81

Canım benim bildiğim kadarıyla orduevlerine müzisyen er olarak alabiliyorlar, yada askeri bandoya da alabiliyorlar ama her zaman mesleğe göre de bakmıyorlar biraz da şans işi.... İyi yerlere iyi komutanlara düşer umarım, gerisi çok da önemli değil...

He he iyiymiş yaa sadece biraz fazla uzun o kadar, kendi nickime göre düşününce uzun geldi tabii ki bana Benim de eşimle benim isimlerimizin bir de soy ismimizin baş harfleri, böyle anlamlı bir nick oluşturdu...

hepinizin gecesi iyi olsun yarenler..

şafak 446

Senin de gecen hayırlı olsun canım, benim uzun bir gece olacak, akşam biraz uyudum hiç uykum yok ayrıca not girişi yapıyorum e-okula... Bir sürü iş var... Bir sürü de gün var hem şafağa hem mehtaba... Şu iki üç gündür hiç geçmiyor durdu sanki zaman....

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:268

Plakalara gelme şafağı:187

100'lere gelme şafağı:69

Yarılama şafağı:38

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Emin olun onlar siz böyle şafak sayarken daha bi umutla deviriyorlar mehtapları şafakları.Allah herkesi tez zamanda kavuştursun, herkesin yarine hayırlı tezkereler nasip etsin

Emin olun onlar siz böyle şafak sayarken daha bi umutla deviriyorlar mehtapları şafakları.Allah herkesi tez zamanda kavuştursun, herkesin yarine hayırlı tezkereler nasip etsin

Amin canım yaaa hepimizin sevdiceğine sağ salim kavuştursun Allah....

.. Şafak : 177 ..

Plakalara Sadece : 96 Günn..

:119: :119: :119:

.

Son düzenleme:
kızlar plakalarda olanlar çok olunca renklendi topic harika oldu vallaaa

Yaseminim sizde gelince renklendireceksiniz devre olarak Ceyda Yeşim Pınar ohoo bir renklenmede sizden

Evet yaa harika oldu, keşke bizler de plakalarda olsaydık ne güzel olurdu, o günleri de göreceğiz inşallah...

Göreceksiniz canım.Bir gün bitecek günler.

canım bildiğim kadarıyla bulunduğu yerdeki ihtiyaca göre seçme yapılıyor.. yani yakınlarda ordu evi varsa ve müzisyen lazımsa seçebilirler. mesleğini soruyorlar zaten, ihtiyaç varsa illaki seçilir
hayırlı teskereler olsun inşallah

Burası soğuk, soğuk odalar
Yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar aman
Soğuk, soğuk olanlar
Vurdum dibe kadar halimden yalnız uyuyanlar anlar...

o günlerde gelcek inş canımmm

Yaseminim sizde gelince renklendireceksiniz devre olarak Ceyda Yeşim Pınar ohoo bir renklenmede sizden

Göreceksiniz canım.Bir gün bitecek günler.

Elbette ki bitecek, güzel günler gelecek, o günlerin umuduyla yaşıyoruz yoksa dayanılır mıydı hiç Bak bu ayı da bitirdik, mayıs da bitti Allahım , haziran da izne geldi gitti tatil oldu falan filan derken biter, çabuk çabuk geçer günler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…