Kızlarrr yarın sınavıı olan herkese başarılar diliyorummm
Allah hepimizin yardımcısı olsunn
evet.ALLAH gercekten plakalara gectgmız gnlerıde gostersn ıns.sagol deryacımmm.erken başlamışsın tatlım plakalara
bu arada iyi yolculuklar, tadını çıkart
amin cnm ya.ama saatler gectıkce uzuntum artıyo.dun gezdık.bugun de gezdık dinlenıyoruz şuan.kocis uyuyakaldı kıyamam:)alıstılar tabı erken yat erken kalk.mumkun oldugunca dolu dolu gecırıyoruz cnm ama yarını dusunmeden edemıyorum.durup durup aglıyorumAyyy ne güzel DerinSucum yaaa, Allah daha güzel kavuşmalar yaşatsın inşallah... Tadını çıkart eşinle günlerinin.... Ben de haftaya kavuşacağım inşallah eşime.... Gerçekten çok heyecanlı bir bekleyiş....
Hayırlı yolculuklar canım.Askerinle bol bol hasret gider
Selam kızlarr, nabersinizz?
Derinsu canım gözün aydın.Tadını çıkarın birlikteliğinizin gideciğini düşünme şimdiden.
kızlar nasılsınz ? nasıl geçti sınav ?
ay buarada şu resimli plaka saymalara hastayımm fotoğrafın içine atlayasım geliyor ne kadar güzel yerlermiş çok göresim geldi
evet.ALLAH gercekten plakalara gectgmız gnlerıde gostersn ıns.sagol deryacımmm.
amin cnm ya.ama saatler gectıkce uzuntum artıyo.dun gezdık.bugun de gezdık dinlenıyoruz şuan.kocis uyuyakaldı kıyamam:)alıstılar tabı erken yat erken kalk.mumkun oldugunca dolu dolu gecırıyoruz cnm ama yarını dusunmeden edemıyorum.durup durup aglıyorum..sizin mehtabada az kaldı cnm şmdiden gozunaydın:)
sagol tatlım.hersey cok guzel.ama şu benım derin dusuncelerım,şimdiden uzulmelerım olmasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?