Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senınkinin berbat olmasına şaşırdım canım ya sen güzel çalışmıştın:26:

Sormaa Zeynepp yaaaaaaaaaaa
İgrenctiii bu kadar zor sorular görmedim ben
Herkes böle diyorrr
Uygur osmanlı berbattı
cümle bilgisi iyiydi sadecee

Sormaa Zeynepp yaaaaaaaaaaa
İgrenctiii bu kadar zor sorular görmedim ben
Herkes böle diyorrr
Uygur osmanlı berbattı
cümle bilgisi iyiydi sadecee

Ama her bölümde öyleydi sanki.

Hani beklediğimiz banko sorular bile yoktu bi tuhaf sınavdı artık bakalım ne çıkacak

Kızlarrrrrrrrrrrrr
Oooo büşümm nerelerdesin sen

Kızlar askerimin sülüs tarihi 21 mayıs 2012 23 mayıs çarşamba günü öğlende birliğe teslim oldu. Benim şafağım 448 diye biliyordum ben ama şu internette şafak hesaplama diye bir şey varmış hesapladım şöyle bir şey çıktı kafam karıştı nedir bu işin aslı ??

Sülüs Tarihiniz

( 21 Mayıs 2012 Pazartesi )

Teskere Tarihiniz

( 21 Ağustos 2013 Çarşamba )

Çıkış Tarihiniz

( 19 Temmuz 2013 Cuma )

ŞAFAK

( 412 )

Canım şafak söyle.com dan baktın galiba.Sülüs tarihini girdikten sonra.İzin durumunu 30 gun kullanmış olarak girersen sana ham şafağını verir zaten.Sonlara doğru kullanılan izin vs durumuna göre şafağın netleşir

Çok teşekkür ederim bebeğimmm

30 günlük izin hakkı var ya canım askerlik boyunca, onu hesaplamıyorlar, yani eğer askerin hiç izin kullanmazsa 412 gün sonra teskereyi almış oluyor, ama sen 30 günlüğü kullanmış olarak hesapla, eğer kullanmazsa zaten erkenden gelir sevinirsin... Ben de 30 gün izni kullanmış olarak hesaplıyorum şafağımı....

30 gün izin kullanmış olarak girdim şafağınız 445 dedi kızlar sanırım 3 gün kardayım

30 gün izin kullanmış olarak girdim şafağınız 445 dedi kızlar sanırım 3 gün kardayım

Tamam canım artık.sonlara doğru diyelim 15 gün kullandı 15 gun olarak girer hesaplarsın.Bu şekilde saymaya devam etçSon 2-3 ay kala netleşecektir zaten

Tamam canım artık.sonlara doğru diyelim 15 gün kullandı 15 gun olarak girer hesaplarsın.Bu şekilde saymaya devam etçSon 2-3 ay kala netleşecektir zaten

Çok sağol stillex'cim ilgilendiğin için 445se 3 gün kardayım demek vallahi

Ana şafağımız 431
Mehtabımız 7

Bir hafta sonra bugün bu saatlerde yanımda olacaksın bitanem....

:98:

Çok sağol stillex'cim ilgilendiğin için 445se 3 gün kardayım demek vallahi

Oda şeyden canım her devre 460 dan saymıyor.Kimi 455 -457 felan olabiliyor.Yanlış hatırlamıyorsam sizin devre 457 den düşüyor o sebeb 3 gün kardasın Bu ara ismim Zeynep.

Hadi bakalım daha ne şekiller alacak şafağın

Çok teşekkür ederim bebeğimmm

Ben de cevap yazmıştım ama hani bana teşekkür

Memnun oldum canımm,bende Elif
Bizim devre 457den sayıyor o 3 günüde atmıştım akşama 447 olacağız inşallah deyip duruyordum şimdi 444 olacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…