Memnun oldum canımm,bende Elif
Bizim devre 457den sayıyor o 3 günüde atmıştım akşama 447 olacağız inşallah deyip duruyordum şimdi 444 olacağız inşallah
Ben de cevap yazmıştım ama hani bana teşekkür
Memnun oldun canım.
böyle fazla düşmeler süper oluyor
Teşekkür ederim canım... Az kaldı az....
Heyecandan farketmemişim H_İ_S'cim ya kusuruma bakmaaa Sanada çoooookkk teşekkür ederimmm
Evlimiydin canım sen yoksa benmi karıştırıyorum :26:
Evet canım evliyim, doğru hatırlıyorsun bravo sana
Baktın 3 gün birden düştü heyecan yaptın tabii di mi
Okuduklarımdan aklımda kalmış
Sizin beklemeler daha zor oluyor sanırım.Sevigili beklemekte zor ama eş beklemek büyük bir sabır işi
Evet canım yaa evlenmeden önce sorun olmaz yapar gelir diyorduk, ama öyle değilmiş maalesef evliyken daha bir zormuş, beklemek de gitmek de... Daha 25 gün oldu bir hafta sonra mehtap var ama ben teskereyi alıp gelecek sanıyorum o denli yani 25 gün oldu 15 ay bizim gözümüzde... Nasıl geçecek 400 küsur gün bilmiyorum artık... Onun aklı bende, benim aklım onda...
Elbet geçecek canım zaman.Önemli olan sabrı sabit tutmakta.
Sözlerin bir önemi olmuyor tek gereken yaşamak bu zamanı.Öyle bi an geliyor geriye bakıyorsun 400 gün kalmış derken ben bu 400 günü nasıl geçirmişim diyorsun
Zaman denen olgu zaten çok garip bir şey, bazen uğraşsan geçmez, bazen bakarsın ki su olup akmış... Asıl sıkıntı sabır zaten, söz konusu ona katlanmak.... Bir şekilde sabredilecek, bir şekilde geçecek daha ötesi yok...
Sorma sorma hemde nasıl ağzım kulaklarımda valla
İlaç gibi geldi vallahi Zeynep'cim
Halbuki 3 gün de neymiş dersin, askerlikte balla börek vallahi, 1 günün bile çok önemi var
İlerleyen zamanlarda kullanılmayan izinler yol hakları felan düşüldüğünde bu ilaçlardan alacaksın yine
İlerleyen zamanlarda kullanılmayan izinler yol hakları felan düşüldüğünde bu ilaçlardan alacaksın yine
Başka şey olsa 3-5 günün lafını mı edeceğiz derdim ama vallahi 3 saatin bile kavgasını ederim
Evet yaaa o yüzden 30 gün fazladan hesaplıyorum, gerçi biz sanırım o 30 günü yiyeceğiz, bu gidişle dayanamayacağız....
Ay kızlar bildilendirin beni yol izni şafaktan mı düşüyor
Ay kızlar bildilendirin beni yol izni şafaktan mı düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?