Selam kızlarrr
Şafaktan bi haber gezip,tozup eğleniyoruzz bide hava bu kadar sıcak olmasaa valla başka bişey istemicem
Yalnız cumartesi gününün gelmesini hiç istemiyoruum.Ayrılık var yineeama düşünmicem tadını çıkarıyorum kocişin
Selam kızlarrr
Şafaktan bi haber gezip,tozup eğleniyoruzz bide hava bu kadar sıcak olmasaa valla başka bişey istemicem
Yalnız cumartesi gününün gelmesini hiç istemiyoruum.Ayrılık var yineeama düşünmicem tadını çıkarıyorum kocişin
selamm kızlar en yakın arkdaşlarımdan birinin pazartesi düğünü varr ona sürpriz hazırlamak istiyorumm bi fikri olan varmııııııı
evet kuşum ya kısmetse 42 gun snra 299 dicez:)ins ddgn gbı gecer gder tatlım ağzın bal yesin.Selam canım.Azalmış şafağın 300 leri bitirmene az kalmış sonrası kolay zaten 200 lerdi 100 lerdi biter gider
Selam kızlarrr
ŞAFAK 436Benim gibi şafağı daha dörtyüzlerde olan varmı kızlar
evet kuşum ya kısmetse 42 gun snra 299 dicez:)ins ddgn gbı gecer gder tatlım ağzın bal yesin.
ohhhh ne guzel cnm yaa.aynen tadını cıkar benım gbı yapma
...65 VAN'a SELAM...
Eki Görüntüle 444068
Van
Hadi gel bu gece rüyama yine...Bir huzur ısmarla bana...
...
urfaya da bekleriz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?