Yarından sonra ordayım canımsen Urfa'damısın :26:
Evet cnm urfadayım :))askerin siverekte ise işi kolaydır gözn arkada kalmasın :)sen nerelisn ?
vardııı bi zamanlarr ama sende 300 lere inince 400 dekilere böle dersn artk kız
üzme cnını Allah büyük :)
kızlar iyi geceler hepinizeben geldimmmmmmm.evimdeyim bugün geldim izmirden.doya doya 1.5 ay geçirdik aşkımla.iki konyalı izmiri fethettik hasret giderdik,güzel güzel anılar biriktirdik ayrılırken gene üzülüp ağladık ama olsun şükür herşeye.eylülde izne gelecek nasıl olsa şafağımda epeyce ilerledi çok mutluyum
canım ben ıspartalıyım ama istanbulda yaşıyorum. sevgilim ıspartada yaşıyordu.
benmde kızkardeşm ıspartada oluyo okul dönemi:)
nasılsınnn balımmmmm özledim seniii
iyiyim canım şükür.yol yorgunuyum ama heryerim ağrıyo.eve geldik bi sürü iş yaptıkbide ablamdan,serkandan,yeğenimden ayrılmak çok ağlattı yeğenim teyze kurbanın oluyum gitme diye ağladı otobüsün arkasından çok kötü oldum ay çok zor bu gurbetlik.ama inş eylülde gelecekler.4 gözle eylülü bekliyoruz şimdiden.iki özlediğim kişi vardı izmirde bide serkan gitti 3 oldu.izmirde kaldı canımın yarısı:2: senide çok özledim ay.doğru düzgün haberleşemedik.sende iyisin demi tatlım benim
iyi olmaya çalışıyorum canım benimmmaynıyım ben yine bildiğin gibi.
eylülde nişan olcakmı kuzum sizin??:44::44:
ohh ohh adaşım benim bitti seninki ne güzel hayırlı teskereler olsunnnnn
Teşekkürler adaşım.. Seninde bitmiş maşallah
Şafagım 10 uff çok sıkıştırıyo çoooook
İyi geceler kızlaaaar
hayyy maşalllahhhhhhkuzum bitmiş sizin artık.10 ne demek yaaa 9-8-7-6-5-4-3-2-1 eeee bitiverdi kafayı yerim o günlere bi geleyimde
bende çıkıyorum kızlar.yasemincikkkk açmadın faceyi alacağın olsuniyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?