Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:254

Plakalara gelme şafağı:173

100'lere gelme şafağı:55

Yarılama şafağı:24

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

kızlar iyi geceler hepinize ben geldimmmmmmm.evimdeyim bugün geldim izmirden.doya doya 1.5 ay geçirdik aşkımla.iki konyalı izmiri fethettik hasret giderdik,güzel güzel anılar biriktirdik ayrılırken gene üzülüp ağladık ama olsun şükür herşeye.eylülde izne gelecek nasıl olsa şafağımda epeyce ilerledi çok mutluyum

pınarımmmm hoşgeldinnn kuzummmmmm

nasılsınnn balımmmmm özledim seniii

iyiyim canım şükür.yol yorgunuyum ama heryerim ağrıyo.eve geldik bi sürü iş yaptık bide ablamdan,serkandan,yeğenimden ayrılmak çok ağlattı yeğenim teyze kurbanın oluyum gitme diye ağladı otobüsün arkasından çok kötü oldum ay çok zor bu gurbetlik.ama inş eylülde gelecekler.4 gözle eylülü bekliyoruz şimdiden.iki özlediğim kişi vardı izmirde bide serkan gitti 3 oldu.izmirde kaldı canımın yarısı:2: senide çok özledim ay.doğru düzgün haberleşemedik.sende iyisin demi tatlım benim

iyi olmaya çalışıyorum canım benimmm aynıyım ben yine bildiğin gibi.

eylülde nişan olcakmı kuzum sizin??:44::44:

Teşekkürler adaşım.. Seninde bitmiş maşallah

Şafagım 10 uff çok sıkıştırıyo çoooook

İyi geceler kızlaaaar

hayyy maşalllahhhhhh kuzum bitmiş sizin artık.10 ne demek yaaa 9-8-7-6-5-4-3-2-1 eeee bitiverdi kafayı yerim o günlere bi geleyimde

bende çıkıyorum kızlar.yasemincikkkk açmadın faceyi alacağın olsun iyi geceler kızlar

..bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın..
erkek arkadaşım 6 haziranda sünüsünü aldı.. yol izniyle , manisa merkez piyade olarak, 9 haziranda teslim oldu birliğine..
gitmesi gereken tertipten geç gitti aslında , onlar muhtemelen 22 haziranda yemin töreni yapıp izine gelecekler.. bu durumda bizim yemin törenimiz ne zaman olur ve acemiligi ne kadar sürer bilginiz varmı..? oradan henüz hiçbirşey söylememişler.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…