Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay süperrr bu yeşimim
Dİmi canıımm
tadını çıkar sen ohh ne güzel hiç ayrılacağını fln düşünme :):)
ÖYle yapmaya çalışıyorum canım ama günler hızla geçip gidiyorr
evet kuşum ya kısmetse 42 gun snra 299 dicez:)ins ddgn gbı gecer gder tatlım ağzın bal yesin.

ohhhh ne guzel cnm yaa.aynen tadını cıkar benım gbı yapma

Yok canım da sen naptın ki ? Allaha şükür sadece sıcaklar bunaltıyo gündüz pek dışarı çıkamıyoruzz.EVdeyizz

Ayrım olmaz ama geç giden devre için ayrı yemin töreni yapıldığını duymadım.Fakat net bilgim yok.Burada askeri geç giden arkadaşlar vardı onlardan daha net cevap gelir

Ayrım olmaz ama geç giden devre için ayrı yemin töreni yapıldığını duymadım.Fakat net bilgim yok.Burada askeri geç giden arkadaşlar vardı onlardan daha net cevap gelir

cevabın için teşekkürler.. arada ailelere kapalı yemin törenleri oluyo diye duydum bende..

cevabın için teşekkürler.. arada ailelere kapalı yemin törenleri oluyo diye duydum bende..
Anladım tam olarak bi fikrim yok tabi.Devre kaybı olarak asker gönderen arkadaşlar vardı burda yanlış hatırlamıyorsam onlar cevap verecektir.

5 gündür sesine hasretim askerimin neden aramıyo kiii

Canım benim eşim de devre kaybı gitti, acemiliğin ne zaman biteceği belli olmaz, belki kısa tutarlar belki de yeni gelen tertipler ile birleştirirler uzar acemiliği o biraz birliğe bağlı... Benim eşimi 28 gün sonra gönderdiler. Yemin törenine gelince, devre kayıplarının öyle büyük bir yemin törenleri olmuyor maalesef kaç kişiyse artık 10-15 falan diğer askerlerin önünde yemin ediyorlar aileler filan çağrılmıyor yani anlayacağın.

aa sıkıntı olmasn kuzum ya..ama sizden kaynaklı dgl sanırım bosver.kocişe sarıl hic brakma:)

selam tatlımmm ben buralardayım.ama şmdıde sen yoksun canım:)naparsn bakalım?

Evet canım bizden kaynaklı olmasa da bir takım sıkıntılar oluyor ama sorun değil, güzel geçirmeye çalışıyoruz günlerimizi, yarın gece birlikte yola çıkıyoruz, İstanbula gideceğiz, ayın 16 sında teslim edeceğim eşimi birliğine, o gün de benim doğum günüm En azından saat 3 e kadar birlikte olabileceğiz...

kaç gündür bu umutla bekliyorum hasta falanmı ki acaba

Bitanem aklına kötü şeyler getirme hemen;ben de 10 gün haber alamamıştım askerimden..Sonra aradı egıtımler falan vardı hic fırsatım olmadı dedi..
Hastalanmış olsa dahi bir arkadasıyla falan haber eder sana..

Su gibi gelsin arkadaşım.. Manisa merkez 28 günümüzü yedi bizim
Tam bilemiyorum ama tahminimce yemin töreni aynı olup askerliğe devam edilir 28 gün tamamlanınca da izine gelir. Yemin töreni çok hazırlıklı bir iş olduğundan 10-15 gün arayla yapılmaz diye düşünüyorum

inşallah canım inşallah
ama hasta olsa arkadasıyla haber vermez bana maleseff

Atarsaaa 363

:98::98:Kimileri el ele tutuşup tüm şehri dolaşırken,kimilerinin yüreği şafak sayar ayrı şehirlerde :98::98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…