Dİmi canıımmay süperrr bu yeşimim
ÖYle yapmaya çalışıyorum canım ama günler hızla geçip gidiyorrtadını çıkar sen ohh ne güzel hiç ayrılacağını fln düşünme :):)
evet kuşum ya kısmetse 42 gun snra 299 dicez:)ins ddgn gbı gecer gder tatlım ağzın bal yesin.
ohhhh ne guzel cnm yaa.aynen tadını cıkar benım gbı yapma
..bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın..
erkek arkadaşım 6 haziranda sünüsünü aldı.. yol izniyle , manisa merkez piyade olarak, 9 haziranda teslim oldu birliğine..
gitmesi gereken tertipten geç gitti aslında , onlar muhtemelen 22 haziranda yemin töreni yapıp izine gelecekler.. bu durumda bizim yemin törenimiz ne zaman olur ve acemiligi ne kadar sürer bilginiz varmı..? oradan henüz hiçbirşey söylememişler.. :44:
Dİmi canıımm
ÖYle yapmaya çalışıyorum canım ama günler hızla geçip gidiyorr
Yok canım da sen naptın ki ? Allaha şükür sadece sıcaklar bunaltıyo gündüz pek dışarı çıkamıyoruzz.EVdeyizz
Ayrım olmaz ama geç giden devre için ayrı yemin töreni yapıldığını duymadım.Fakat net bilgim yok.Burada askeri geç giden arkadaşlar vardı onlardan daha net cevap gelir
Anladım tam olarak bi fikrim yok tabi.Devre kaybı olarak asker gönderen arkadaşlar vardı burda yanlış hatırlamıyorsam onlar cevap verecektir.cevabın için teşekkürler.. arada ailelere kapalı yemin törenleri oluyo diye duydum bende..
Vardır bir sebebi tatlımm,üzülmee
Arar mutlaka..Askeriyede yogunluk eksik olmuyor..Aniden birşeyler cıkıyor..
Teşekkürler adaşım.. Seninde bitmiş maşallah
Şafagım 10 uff çok sıkıştırıyo çoooook
İyi geceler kızlaaaar
erkek arkadaşım 6 haziranda sünüsünü aldı.. yol izniyle , manisa merkez piyade olarak, 9 haziranda teslim oldu birliğine..
gitmesi gereken tertipten geç gitti aslında , onlar muhtemelen 22 haziranda yemin töreni yapıp izine gelecekler.. bu durumda bizim yemin törenimiz ne zaman olur ve acemiligi ne kadar sürer bilginiz varmı..? oradan henüz hiçbirşey söylememişler.. :44:
aa sıkıntı olmasn kuzum ya..ama sizden kaynaklı dgl sanırım bosver.kocişe sarıl hic brakma:)
selam tatlımmm ben buralardayım.ama şmdıde sen yoksun canım:)naparsn bakalım?
kaç gündür bu umutla bekliyorum hasta falanmı ki acaba
Bitanem aklına kötü şeyler getirme hemen;ben de 10 gün haber alamamıştım askerimden..Sonra aradı egıtımler falan vardı hic fırsatım olmadı dedi..
Hastalanmış olsa dahi bir arkadasıyla falan haber eder sana..
şafgak 250 tatlım yaa daha yolum var benim allahım askerlerimizi korusun senin ki bitti ama süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?