...64 UŞAK'a SELAM...
Eki Görüntüle 444839
Uşak-Merkez
Başkalarıyla gülmenin ne kadar boş ve anlamsız olduğunu, seninle gülünce anladıım.
...
yarın Şanlıurfa'ya geliyorsunuz canım ne hazirlim size
evet yaa ins cnm sagol.Geçer kuzum geçer bir gün bir bakmışsın her şey geride kalmış
ohh hosgeldın tatlımm ne guzel yaa safagı orada azalttın dönunce hersey harıka olsn ıns cnm.kızlar iyi geceler hepinizeben geldimmmmmmm.evimdeyim bugün geldim izmirden.doya doya 1.5 ay geçirdik aşkımla.iki konyalı izmiri fethettik hasret giderdik,güzel güzel anılar biriktirdik ayrılırken gene üzülüp ağladık ama olsun şükür herşeye.eylülde izne gelecek nasıl olsa şafağımda epeyce ilerledi çok mutluyum
anammmm bitmiş ya kız:)Teşekkürler adaşım.. Seninde bitmiş maşallah
Şafagım 10 uff çok sıkıştırıyo çoooook
İyi geceler kızlaaaar
ben kocisin yanındayken hep ağladım dönecegmı dusunup ve hasta oldum kuzum.o yuzden ddm yapma bnm gibi diyeDİmi canıımm
ÖYle yapmaya çalışıyorum canım ama günler hızla geçip gidiyorr
Yok canım da sen naptın ki ? Allaha şükür sadece sıcaklar bunaltıyo gündüz pek dışarı çıkamıyoruzz.EVdeyizz
ah cnm ya.ben gecen gun sadece 1gun duyamadım ödum koptu anlıyorum senı.ama mutlaka bi görev vermşlerdir.aklına kötu syler getrme.sonucta hasta da olsa arardı bence merak edecegnı bildigi icin.arayamayacagı bi konumdadır şuan cnm sabret.5 gündür sesine hasretim askerimin neden aramıyo kiii
Göz açıp kapayıncaya kadar bitcek tatlım sende yakında 10'dan geriye sayacaksın depügüne gelecem haa
bitirmişsin cnm maşallahh
darısı bizim başımıza biz daha 300 lerrde dolanıyorz
anammmm bitmiş ya kız:)bide ne dio bak bak
[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
haha inşallah canım benim yaaa çabucak gelsin o günler tubam tabiki gel depüğüme mutlaka
...:::son 9:::...
...:::son 9:::...
yarın Şanlıurfa'ya geliyorsunuz canım ne hazirlim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?