Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:253

Plakalara gelme şafağı:172

100'lere gelme şafağı:54

Yarılama şafağı:23

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Geçer kuzum geçer bir gün bir bakmışsın her şey geride kalmış
evet yaa ins cnm sagol.
ohh hosgeldın tatlımm ne guzel yaa safagı orada azalttın dönunce hersey harıka olsn ıns cnm.
Teşekkürler adaşım.. Seninde bitmiş maşallah

Şafagım 10 uff çok sıkıştırıyo çoooook

İyi geceler kızlaaaar
anammmm bitmiş ya kız:)bide ne dio bak bak
ben kocisin yanındayken hep ağladım dönecegmı dusunup ve hasta oldum kuzum.o yuzden ddm yapma bnm gibi diye
5 gündür sesine hasretim askerimin neden aramıyo kiii
ah cnm ya.ben gecen gun sadece 1gun duyamadım ödum koptu anlıyorum senı.ama mutlaka bi görev vermşlerdir.aklına kötu syler getrme.sonucta hasta da olsa arardı bence merak edecegnı bildigi icin.arayamayacagı bi konumdadır şuan cnm sabret.
[QUOT]=H_İ_S;25095513]Canım benim eşim de devre kaybı gitti, acemiliğin ne zaman biteceği belli olmaz, belki kısa tutarlar belki de yeni gelen tertipler ile birleştirirler uzar acemiliği o biraz birliğe bağlı... Benim eşimi 28 gün sonra gönderdiler. Yemin törenine gelince, devre kayıplarının öyle büyük bir yemin törenleri olmuyor maalesef kaç kişiyse artık 10-15 falan diğer askerlerin önünde yemin ediyorlar aileler filan çağrılmıyor yani anlayacağın.

Evet canım bizden kaynaklı olmasa da bir takım sıkıntılar oluyor ama sorun değil, güzel geçirmeye çalışıyoruz günlerimizi, yarın gece birlikte yola çıkıyoruz, İstanbula gideceğiz, ayın 16 sında teslim edeceğim eşimi birliğine, o gün de benim doğum günüm En azından saat 3 e kadar birlikte olabileceğiz... [/QUOTE]

yarın burdasınız demek.şimdiden Allah kavuştrsun kuzum ne guzel kendı ellernle teslim etceksin.hayırlı olsun cnm.ins cok rahat eder.

bitirmişsin cnm maşallahh

darısı bizim başımıza biz daha 300 lerrde dolanıyorz

Sonlara yaklaşınca dahada bi günler yavaşladı yahu Amin canım darısı başınıza

anammmm bitmiş ya kız:)bide ne dio bak bak

[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

Valla bitiyo galiba canım ya oyşş terledim

haha inşallah canım benim yaaa çabucak gelsin o günler tubam tabiki gel depüğüme mutlaka

İnşallah canım gelcem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…