Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim canım evde oturmaktan sıkılınca yine kk ya başladım vakit geçirmek için. Allah Kavuştursun canım yeniden.

İyi yapmışsın canım yaa sıkılırsan facebooktan olsun buradan olsun mesaj at haberleşelim canım benim... Teşekkür ediyorum, kavuşacağız inşallah Allahın izniyle... Zor olacak ama yapacak şimdilik bir şey yok maalesef....

8 askerimizin şehit olduğu bir günde özlemden ve şafaktan bahsetmek belki de utanç verici olacak ama eşimi çok özledim, şimdiden... Şafak 414

Allahım tüm askerlerimizi sen koru Yarabbim

şehit haberi duymaktan sıkıldım, telefon beklemekten sıkıldım, işin stresinden sıkıldım, rahatça görüşememekten sıkıldım, evlenmek isteyipte evlenememekten sıkıldım herşeyden çok sıkıldımmm

atarsa 246 geçmiyor günler tartışmaktan sıkıldım insanlardan çok sıkıldım

Offf offf daha şimdiden ben de aynı durumdayım canım yaaa, biz de doğru düzgün konuşamıyoruz, beklemek, hasret, korku her şey bir taraftan, bir de insanların lakırdıları... Ne zaman bitecek bu işkence...

Son düzenleme:
Offff offff içimde bir sıkıntı var, belki bu şarkı biraz hafifletir acımızı....

[video=youtube;YP7ghF9pwys]http://www.youtube.com/watch?v=YP7ghF9pwys[/video]

Selam kızlar iyi geceler...sehitlerimize cok üzüldum icim cız ettı duyunca ALLAH askerlerımıze el uzatan o sıfatsızları ki onlara ne desek az,iki cihanda helak etsin,topunun cezasını versın.evet ERREScim katılıyorum.vatan sağolsun ama artık askerlerimiz de sagolsun bıktık konusamaz haldeyiz.mekanınız cennet olsun ana kuzuları geride kalanlarada bol sabır yarabbim.nolur askerlerimizi koru.

Hayırdır kuzucum :26:

çok sıkıldım zeyno

Offf offf daha şimdiden ben de aynı durumdayım canım yaaa, biz de doğru düzgün konuşamıyoruz, beklemek, hasret, korku her şey bir taraftan, bir de insanların lakırdıları... Ne zaman bitecek bu işkence...

bitermi hiç biri biter biri başlar sıkıntıların

çok sıkıldım zeyno

bitermi hiç biri biter biri başlar sıkıntıların

Sanırım dönem dönem böyle psikolojimiz etkilenecek, bunalmanın dibindeyiz. Sabahları otobüsle Etimesguttaki askeri birliklerin önünden geçiyorum. Her gün geçmek zorundayım Allah kahretsin lanet yerlerden. Oraları gördükçe daha kötü oluyorum, hani burnunun direği sızlamak diye bir deyim var ya, insanın gerçekten burnunun direği sızlar mı yaa, sızlıyor işte vallahi sızlıyor billahi sızlıyor... Bazen dayanamıyorum, nefessiz kalıyorum sanki....

şehit olanlardan birinin 1 temmuzda düğünü varmış

Zaten ya düğünü vardır, ya baba olacaktır, ya da daha senesini doldurmamış bebeği vardır, genç oldukları için böyle olma ihtimalleri yüksek, ne acı değil mi? Halbuki dağdakilerin kaybedecek hiç bir şeyi yok...

ahh ahh hele tartışında yanlış anlaşılınca zaman hiç geçmiyo

Allah belasını versin onların

:92: 20.06.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...86 bed0oykum...

…87 og2501…

...171 acbn...

…145 iwran…

...150 eti_cin...

...152 EmrEsra…

…163 seker…

...164 esraburak...

...168 celinees...

...168 romromela...

...169 gizem4191...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...218 okyanus1...

…222 denizgzr…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...246 _CeyDa_...

…246 cerenbayram…

…246 huzursuz01…

...248 pamuksekerr32...

...248 yesim. ...

...248 p_i_n_a_r...

...251 flores…

…286 eliif59…

…291 cnmsın64…

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

…333 fatihatice03…

…334 duygum…

…334 superisiii…

…334 bOniTO…

…335 DerinSu…

…335 kubra17…

…335 aalis…

… 337 omerabia…

…337 yener_tugba…

…340 goqce…

…340 ErreS…

…358 SeNLeYM…

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

…414 H_İ_S…

…430 Kayra95..

…426 BerrakSudakiKirmiziBalik…

…429 Brrk…

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

Son düzenleme:
çok şükür 248 oldu şafak kızlar.460dan düştüğüm günleri düşününce şükür ediyorum.çok kahrımı çekti aramızda bazı kuzucuklar yemiştim beyinlerini nasıl geçecek bu zaman diye

iyi geceler hiscim.. arada olucak böle umutsuzluklar çaresizlikler geçiçek inş rabbim izin vericek Allah şehit ailelerine ve biz gibi asker bekleyenlere sabrın en büyügünü versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…