Hakkari'de çatışma: 8 askerimiz şehit oldu
8 ŞEHİT, 16 ASKER YARALI, 10 PKK'LI ÖLÜ
Teşekkür ederim canım evde oturmaktan sıkılınca yine kk ya başladım vakit geçirmek için. Allah Kavuştursun canım yeniden.
atarsa 246 geçmiyor günlertartışmaktan sıkıldım insanlardan çok sıkıldım
atarsa 246 geçmiyor günlertartışmaktan sıkıldım insanlardan çok sıkıldım
şehit haberi duymaktan sıkıldım, telefon beklemekten sıkıldım, işin stresinden sıkıldım, rahatça görüşememekten sıkıldım, evlenmek isteyipte evlenememekten sıkıldım herşeyden çok sıkıldımmm
Hayırdır kuzucum :26:
Offf offf daha şimdiden ben de aynı durumdayım canım yaaa, biz de doğru düzgün konuşamıyoruz, beklemek, hasret, korku her şey bir taraftan, bir de insanların lakırdıları... Ne zaman bitecek bu işkence...
çok sıkıldım zeyno
bitermi hiç biri biter biri başlar sıkıntıların
şehit olanlardan birinin 1 temmuzda düğünü varmış
Sanırım dönem dönem böyle psikolojimiz etkilenecek, bunalmanın dibindeyiz. Sabahları otobüsle Etimesguttaki askeri birliklerin önünden geçiyorum. Her gün geçmek zorundayım Allah kahretsin lanet yerlerden. Oraları gördükçe daha kötü oluyorum, hani burnunun direği sızlamak diye bir deyim var ya, insanın gerçekten burnunun direği sızlar mı yaa, sızlıyor işte vallahi sızlıyor billahi sızlıyor... Bazen dayanamıyorum, nefessiz kalıyorum sanki....
Zaten ya düğünü vardır, ya baba olacaktır, ya da daha senesini doldurmamış bebeği vardır, genç oldukları için böyle olma ihtimalleri yüksek, ne acı değil mi? Halbuki dağdakilerin kaybedecek hiç bir şeyi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?