bide bir şey sorAcam canlar ya bu profil resmini değişemiyorum ben bu masadaki resmim kaldı öylece
Sağ üst tarafta kullanıcı kontrol paneli var, oraya gir sol tarafta avatarı değiştir sekmesinden değiştirebilirsin canım profil resmini
tesekkür ederim oldu canım
Gördüm canım becermişsin, ama rumuzunla çelişkili bir resim olmuş, zira çok huzurlu bir manzara
ya aslında o ruhuzu da değiştirmek istiyorum da beceremiyorum
ayrıca seyhan baraj gölü çok huzur verici manzarası olan bir yerdir
adanalıyık
İşte onu bilmiyorum, rumuz değiştirilemiyor sanırım. Moditörlere başvurmak lazım.....
Evet huzurlu bir manzara gerçekten... Biz de Antalyalıyız ne olmuş yani bizde de huzur verici birçok yer var
Selam Ceyda canım nasılsın bugün?
İyi geceler canım, başarılar bu arada...
iyiyimm canımm sağol sen nasılsın?
Biraz fazla uykum var, başka da bir sıkıntı yok şu an Allaha şükür, hasretlerdeyiz....
uykun varsa uyuda rahatla birazbende hasretlerdeyim aşkım bi şarkı armağan etti onu dinliyorum sanırım yavaş yavaş rahatlamaya başladık bin şükürrr
Ben bugün biraz erken yatacağım kızlar, çok uykum var ve bugün çok yordum kendimi, gideyim dinleneyim, kendinize iyi bakın, askerleriniz üzülmesin sonra...İyi geceler....
Hadi hadi az kaldı atıyor şafak, sağ salim...
artık 7. ayın içine giriyoruz biraz rahatlayalımm yaa hakkımız bizim
uykun varsa uyuda rahatla birazbende hasretlerdeyim aşkım bi şarkı armağan etti onu dinliyorum sanırım yavaş yavaş rahatlamaya başladık bin şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?