Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide bir şey sorAcam canlar ya bu profil resmini değişemiyorum ben bu masadaki resmim kaldı öylece

bide bir şey sorAcam canlar ya bu profil resmini değişemiyorum ben bu masadaki resmim kaldı öylece

Sağ üst tarafta kullanıcı kontrol paneli var, oraya gir sol tarafta avatarı değiştir sekmesinden değiştirebilirsin canım profil resmini

Herkes Haziranı yaşarken, ben Kasımda yaşıyorum....

[video=youtube;QIsYFspvXHM]http://www.youtube.com/watch?v=QIsYFspvXHM[/video]

ya aslında o ruhuzu da değiştirmek istiyorum da beceremiyorum

ayrıca seyhan baraj gölü çok huzur verici manzarası olan bir yerdir
adanalıyık

İşte onu bilmiyorum, rumuz değiştirilemiyor sanırım. Moditörlere başvurmak lazım.....

Evet huzurlu bir manzara gerçekten... Biz de Antalyalıyız ne olmuş yani bizde de huzur verici birçok yer var

Son düzenleme:
Biraz fazla uykum var, başka da bir sıkıntı yok şu an Allaha şükür, hasretlerdeyiz....

uykun varsa uyuda rahatla biraz bende hasretlerdeyim aşkım bi şarkı armağan etti onu dinliyorum sanırım yavaş yavaş rahatlamaya başladık bin şükürrr

Ben bugün biraz erken yatacağım kızlar, çok uykum var ve bugün çok yordum kendimi, gideyim dinleneyim, kendinize iyi bakın, askerleriniz üzülmesin sonra... İyi geceler....

Hadi hadi az kaldı atıyor şafak, sağ salim...

uykun varsa uyuda rahatla biraz bende hasretlerdeyim aşkım bi şarkı armağan etti onu dinliyorum sanırım yavaş yavaş rahatlamaya başladık bin şükürrr

ceyda kızz çok özel degilse paylassana surda bize de o parcayı
ne çok duygusal olduk böyle biz burda yahuu

huzurlu güzel uykular olsun canım iyi geceler

Uyuyacağım zaten canım, rahatlamanıza sevindim canım yaa, bol bol şarkıyı dinle kendine moral ver, ben hangi şarkıyı dinlesem sevdiğim geliyor aklıma, dinlemeden de yapamıyorum.... Meğer 8 yıllık zaman az buz değilmiş, her yerde bir iz bırakırmış insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…