amin cnm hepimize versin inş...aynen öyle hergun bas agrısı cekıyorum.carpıntılarım cogaldı.pazartesı kbb doktoruna gidiyorum kulaklarım tıkanıo sureklı ve şiddetlı bas agrısı yapıyor...of of daha 11 ay var nasl geçecek yarabbim
Hisim;sen de takma kafaya cnm.dedıgın gbı gorevı bı bellı olsun otursn yerine de bakarsn daha rahat gorusursnuz.
amin cnm hepimize versin inş...aynen öyle hergun bas agrısı cekıyorum.carpıntılarım cogaldı.pazartesı kbb doktoruna gidiyorum kulaklarım tıkanıo sureklı ve şiddetlı bas agrısı yapıyor...of of daha 11 ay var nasl geçecek yarabbim
Hisim;sen de takma kafaya cnm.dedıgın gbı gorevı bı bellı olsun otursn yerine de bakarsn daha rahat gorusursnuz.
canım izmirdede usta askerlere bazen çarşı kitlenip duruyo bende sinir oluyorum.bu ay sadece 2 kez çarşı var bizim.önceden haftada çıkıyordu.düzelecekmiş zamanla bekliyoruz bakalım..inşallah şafak azaldıkca eşinde rahat eder canım.o zaman biraz daha serbest bırakırlar.biz hep şükür edelim Allah yardım eder bize tatlım
canım böyle üzülünce inan daha zor geçiyor.460dan 335e nasıl düştüysen,335 günde öyle tek tek geçecek.sağlığına dikkat et.sen iyi olursan askerinde iyi olur hep böyle düşün.üzülmesabır sabırr...
cok haklısın canım doğru...ama elde olmuyor bazen.esim gttgnden beri baya bı süre dimdik durdum aglamadım sızlamadım ama özellikle yanına gidip döndukten sonra kötü olmaya başladım.her telefonda tutamıyorum kendımı.bu aksam isyerindyken aradı ne cok agladım.yapmamam gerek cok uzuluyo ama aglamamaya calışsamda ses tonumdan anlıyo
Sorma canım yaa bir ayda olmadık şeyler çıktı, alerjim yokken alerjim çıktı, gözlerim şişiyor, öksürük falan filan sebebini de bulamıyorlar, doktor psikolojik dedi. Daha geri kalan 14 ayda neler çıkacak bakalım Allah kerim. Ben de işlerin oturmasını bekliyorum tatlım, daha güzelini düşünelim öyle olsun ne yapalım... İyi geceler sana canım...
Amin canım ben de öyle ümit ediyorum, şoför olacak büyük ihtimalle zaten belli olsun da o zaman daha rahat edecek cep falan kullanabilecek. Sabır ve şükür ediyoruz artık bol bol...
atarsa 246 geçmiyor günlertartışmaktan sıkıldım insanlardan çok sıkıldım
Tortocum üzme kendini.Aradığında düzeltirsin yanlış anlamayı.şehit haberi duymaktan sıkıldım, telefon beklemekten sıkıldım, işin stresinden sıkıldım, rahatça görüşememekten sıkıldım, evlenmek isteyipte evlenememekten sıkıldım herşeyden çok sıkıldımmm
Yollama kız Tekirdağa selam...59 TEKİRDAĞ'a SELAM...
Eki Görüntüle 447960
Tekirdağ-Merkez
Sana sonsuzluk vaat edemem ama, Ömrümü ömrüne verebilirim sevdiğim...
...
aynen canım görüp tekrar ayrılınca dahada zorlaşıyor.bende geçen hafta ayrıldım aşkımdan.45 gün görüştük bol bol.ama ayrılıp memlekete gelince sanki yeniden gitmiş gibi oluyor.bak 8 şehidimiz oldu canım.bunları düşünerek halimize şükür edicez,sağlık olsun geçecek diycez.ağlamamak imkansız,hatta ağlayınca rahatlıyor insan.ağla rahatla ama sağlığına çoook dikkat et.birbirimize hep destek olacağız burda canım benim
canım benimkide şoför olacaktı sözde.burdurda şoför eğitimi aldı ama izmire geldi kantinci oldualakasız şeylerde olabiliyo
Kızlar gec olmus.ben yatıyorum.hepınıze ıyı geceler.ALLAH ferahlık versin hepimize...canlarımız sağ salim dönsunler yarenlerine...öptm kızlar.
evet,sonsuz hamdolsun rabbime..ins geçecek bu günler...sagol desteğin icin pınarcım ya inan insanın ici ferahlıo paylaşınca...evet ağlamak rahatlatıyo gercekten.
Hisimmmm nerdesn cnm ben kaçtım.ALLAH rahatlık versin hepinize.
Pınarcım nasılsınn?
evet,sonsuz hamdolsun rabbime..ins geçecek bu günler...sagol desteğin icin pınarcım ya inan insanın ici ferahlıo paylaşınca...evet ağlamak rahatlatıyo gercekten.
Hisimmmm nerdesn cnm ben kaçtım.ALLAH rahatlık versin hepinize.
Evet her şey olabilir sonuçta askeriyede her şeye ihtiyaç var, benim eşimin alanı ulaştırma olduğu için öyle düşünüyoruz ama artık ne derlerse o görevi yapacak el mahkum. buna da şükür...
iyiyim canım benimmm.sen nasılsın.konuşamadık epeydir canımm
rica ederim canım benim.bütün olacağızki günler hemen geçiversin..iyi geceler canım
bizimde ulaştırma canım alanı.ama işte şans hiç belli olmuyor.hesap kitap işiyle alakası yokken kantine düştü.mantığın bittiği yerde askerlik başlar derler ya aynen öyle
bizimde ulaştırma canım alanı.ama işte şans hiç belli olmuyor.hesap kitap işiyle alakası yokken kantine düştü.mantığın bittiği yerde askerlik başlar derler ya aynen öyle
Sağol canım bende iyiyim.Konuşamadık canım sen İzmirdeydin.Bende pek giremedim geceleri erken yatma düzenine geçtimÖyle yani canım yarın erken kalkmam lazım o yüzden şimdi çıkıyorum.İnşallah başka zamana eski gecelerdeki gibi uzun uzun konuşuruz.
İyi geceler canım öptüm
Öyle maalesef daha bir ayda bir sürü mantıksızlık gördük, daha neler göreceğiz kim bilir o yüzden her şeye hazırlıklı olmak lazım.... Allah iyisini nasip etsin...
şehit haberi duymaktan sıkıldım, telefon beklemekten sıkıldım, işin stresinden sıkıldım, rahatça görüşememekten sıkıldım, evlenmek isteyipte evlenememekten sıkıldım herşeyden çok sıkıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?