Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım böyle üzülünce inan daha zor geçiyor.460dan 335e nasıl düştüysen,335 günde öyle tek tek geçecek.sağlığına dikkat et.sen iyi olursan askerinde iyi olur hep böyle düşün.üzülme sabır sabırr...

Kızlar gec olmus.ben yatıyorum.hepınıze ıyı geceler.ALLAH ferahlık versin hepimize...canlarımız sağ salim dönsunler yarenlerine...öptm kızlar.

Sorma canım yaa bir ayda olmadık şeyler çıktı, alerjim yokken alerjim çıktı, gözlerim şişiyor, öksürük falan filan sebebini de bulamıyorlar, doktor psikolojik dedi. Daha geri kalan 14 ayda neler çıkacak bakalım Allah kerim. Ben de işlerin oturmasını bekliyorum tatlım, daha güzelini düşünelim öyle olsun ne yapalım... İyi geceler sana canım...

Amin canım ben de öyle ümit ediyorum, şoför olacak büyük ihtimalle zaten belli olsun da o zaman daha rahat edecek cep falan kullanabilecek. Sabır ve şükür ediyoruz artık bol bol...

Son düzenleme:

cok haklısın canım doğru...ama elde olmuyor bazen.esim gttgnden beri baya bı süre dimdik durdum aglamadım sızlamadım ama özellikle yanına gidip döndukten sonra kötü olmaya başladım.her telefonda tutamıyorum kendımı.bu aksam isyerindyken aradı ne cok agladım.yapmamam gerek cok uzuluyo ama aglamamaya calışsamda ses tonumdan anlıyo

aynen canım görüp tekrar ayrılınca dahada zorlaşıyor.bende geçen hafta ayrıldım aşkımdan.45 gün görüştük bol bol.ama ayrılıp memlekete gelince sanki yeniden gitmiş gibi oluyor.bak 8 şehidimiz oldu canım.bunları düşünerek halimize şükür edicez,sağlık olsun geçecek diycez.ağlamamak imkansız,hatta ağlayınca rahatlıyor insan.ağla rahatla ama sağlığına çoook dikkat et.birbirimize hep destek olacağız burda canım benim

canım benimkide şoför olacaktı sözde.burdurda şoför eğitimi aldı ama izmire geldi kantinci oldu alakasız şeylerde olabiliyo

atarsa 246 geçmiyor günler tartışmaktan sıkıldım insanlardan çok sıkıldım

Tortocum üzme kendini.Aradığında düzeltirsin yanlış anlamayı.
...59 TEKİRDAĞ'a SELAM...

Eki Görüntüle 447960
Tekirdağ-Merkez

Sana sonsuzluk vaat edemem ama, Ömrümü ömrüne verebilirim sevdiğim...

...
Yollama kız Tekirdağa selam

evet,sonsuz hamdolsun rabbime..ins geçecek bu günler...sagol desteğin icin pınarcım ya inan insanın ici ferahlıo paylaşınca...evet ağlamak rahatlatıyo gercekten.
Hisimmmm nerdesn cnm ben kaçtım.ALLAH rahatlık versin hepinize.

canım benimkide şoför olacaktı sözde.burdurda şoför eğitimi aldı ama izmire geldi kantinci oldu alakasız şeylerde olabiliyo

Evet her şey olabilir sonuçta askeriyede her şeye ihtiyaç var, benim eşimin alanı ulaştırma olduğu için öyle düşünüyoruz ama artık ne derlerse o görevi yapacak el mahkum. buna da şükür...

Hiscim,ben en son yazını atlamısım cnm ya gttin sandım...demek öksuruk ve göz şişmesı var Allah Allah.herşeyimiz pskolojk ya..neyse geçmis olsun cnm.umarım daha iyi olacagız...
Yeşimim hg tatlım.ben kacıom hoşcakalın.

Yukarda cevap yazmıştım canım sana görmedin sanırım iyi geceler canım öptüm...

Pınarcım nasılsınn?

iyiyim canım benimmm.sen nasılsın.konuşamadık epeydir canımm

rica ederim canım benim.bütün olacağızki günler hemen geçiversin..iyi geceler canım

bizimde ulaştırma canım alanı.ama işte şans hiç belli olmuyor.hesap kitap işiyle alakası yokken kantine düştü.mantığın bittiği yerde askerlik başlar derler ya aynen öyle

Sağol canım bende iyiyim.Konuşamadık canım sen İzmirdeydin.Bende pek giremedim geceleri erken yatma düzenine geçtimÖyle yani canım yarın erken kalkmam lazım o yüzden şimdi çıkıyorum.İnşallah başka zamana eski gecelerdeki gibi uzun uzun konuşuruz.
İyi geceler canım öptüm

bizimde ulaştırma canım alanı.ama işte şans hiç belli olmuyor.hesap kitap işiyle alakası yokken kantine düştü.mantığın bittiği yerde askerlik başlar derler ya aynen öyle

Öyle maalesef daha bir ayda bir sürü mantıksızlık gördük, daha neler göreceğiz kim bilir o yüzden her şeye hazırlıklı olmak lazım.... Allah iyisini nasip etsin...

kızlar aşkımcım adımı koluna kalıcı dövme yaptırdı.şımardım resmini çektim sizede göstercem

ohh ne güzel canım bide ben alışsam erken uyumaya tmm canımcım inş konuşuruz uzun uzun.öpüyorum kocaman iyi geceler canım

Öyle maalesef daha bir ayda bir sürü mantıksızlık gördük, daha neler göreceğiz kim bilir o yüzden her şeye hazırlıklı olmak lazım.... Allah iyisini nasip etsin...

amin canım benim bende cıkıyorum tatlım.memnun oldum tanıştığımıza.inş zamanla dahada tanışırız :) iyi geceler canımmm

Son düzenleme:
:119: :119: :119: :119: :119:

Plakalara Sadece : 77 Günümüz Kaldı..

Şafak : 158

..::emresra::..

:119: :119: :119: :119: :119:

.

aynen yaaaaa aynen bütün bu saydıklarına katılıyorum ceydacım askerclik oynamaktan çok sıkıldım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…