Allah sabır versin canım sana da... Gün geçtikçe azalıyor günler ama biz de mi azalıyoruz ne? Sağlığımızdan da olacağız...
kızlar aşkımcım adımı koluna kalıcı dövme yaptırdı.şımardım resmini çektim sizede göstercem
Eki Görüntüle 447999
Sorma canım yaa bir ayda olmadık şeyler çıktı, alerjim yokken alerjim çıktı, gözlerim şişiyor, öksürük falan filan sebebini de bulamıyorlar, doktor psikolojik dedi. Daha geri kalan 14 ayda neler çıkacak bakalım Allah kerim. Ben de işlerin oturmasını bekliyorum tatlım, daha güzelini düşünelim öyle olsun ne yapalım... İyi geceler sana canım...
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine paralama kendini ..biliyorum çok zor zamanlar ilk zamanlar ama yolumuz uzun.. güçlü olmamız lazım..allahtan gani gani sabır diliyorum bizlere
vayyyy güzel olmuş çok net
teşekkürler canımbu ilk yapıldığı gün çekildi.şimdi daha güzelmiş öyle dedi.ben olsam cesaret edemem.bide yapılırken gördüm çok korkunç
canım izmirdede usta askerlere bazen çarşı kitlenip duruyo bende sinir oluyorum.bu ay sadece 2 kez çarşı var bizim.önceden haftada çıkıyordu.düzelecekmiş zamanla bekliyoruz bakalım..inşallah şafak azaldıkca eşinde rahat eder canım.o zaman biraz daha serbest bırakırlar.biz hep şükür edelim Allah yardım eder bize tatlım
cok haklısın canım doğru...ama elde olmuyor bazen.esim gttgnden beri baya bı süre dimdik durdum aglamadım sızlamadım ama özellikle yanına gidip döndukten sonra kötü olmaya başladım.her telefonda tutamıyorum kendımı.bu aksam isyerindyken aradı ne cok agladım.yapmamam gerek cok uzuluyo ama aglamamaya calışsamda ses tonumdan anlıyo
aynen canım görüp tekrar ayrılınca dahada zorlaşıyor.bende geçen hafta ayrıldım aşkımdan.45 gün görüştük bol bol.ama ayrılıp memlekete gelince sanki yeniden gitmiş gibi oluyor.bak 8 şehidimiz oldu canım.bunları düşünerek halimize şükür edicez,sağlık olsun geçecek diycez.ağlamamak imkansız,hatta ağlayınca rahatlıyor insan.ağla rahatla ama sağlığına çoook dikkat et.birbirimize hep destek olacağız burda canım benim
geçer diyorlar..sayılı gün..
elbet geçecek allah ömür verdikçe..ama
..ömür de geçiyor bee..çok zaman şu askerlik..
7 ay oldu gideli..insanın ömrü tükeniyor beklerken..ve kahretsin ki hep şu aklımda..
ya onu son kez göremeden buralarda ölürsem..
işte bir tek bu korkutuyor insanı..her seyin bir sonu var nihayetinde..ama umarım askerlik son bulmadan ömrüm son bulmaz
vayyyy güzel olmuş çok net
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine paralama kendini ..biliyorum çok zor zamanlar ilk zamanlar ama yolumuz uzun.. güçlü olmamız lazım..allahtan gani gani sabır diliyorum bizlere
ben de çok korkuyorum dövmeden yaa yoksa şimdiye çoktan yaptırmıştım bitane
dişlerime dolgu olacak ona bile ödüm kopuyor hala gidemedim cesaret edip doktora korkuyom yaaa
cidden yaa günler düştükçe geçmiyor...
çok saçma bir şey bu esasen ama öyle yaw
geçmedimi geçmiyor arkadaş
geçiyo geçiyo bak saate duruyomu yelkovan yookk :)demek ki geçiyo:)
öle düşünsenz hiç geçmez yarenler
selamm kızalrrrr
selamm kızalrrrr
öyle tabi zaman durmaz akar da kafaya takıp çizince tek tek günleri zor geçiyor
bide deli gibi büyüyünce özlem içinde
offfff...............
heyy ceyda selam
hadi attır şafağımızı yaa sen olmayınca vallahi geçmiyor
slm hoşgeldin tatlmm :)
şafakları attıracan ne güzl:)
aynı duygulr emin ol hepimizde var ama beklemekten başka çare yok
bi arkadalımında dediği gibi GİTMEK MECBURİYETSE,BEKLEMEK FARZDİR :98:
bizde öyle yada böyle ağlayarak da deli gibi özleyerekde olsa bekleyecez ..sana tavsyem bol bol içini yazıya dök çok ii geliyo hatta bi ajanda tut günlk oraya ne hissettiklerini yaz o gelncede hediye olarak ona ver çok sevinir:)bnde öle yapıym
cidden yaa günler düştükçe geçmiyor...
çok saçma bir şey bu esasen ama öyle yaw
geçmedimi geçmiyor arkadaş
slm hoşgeldin tatlmm :)
şafakları attıracan ne güzl:)
aynı duygulr emin ol hepimizde var ama beklemekten başka çare yok
bi arkadalımında dediği gibi GİTMEK MECBURİYETSE,BEKLEMEK FARZDİR :98:
bizde öyle yada böyle ağlayarak da deli gibi özleyerekde olsa bekleyecez ..sana tavsyem bol bol içini yazıya dök çok ii geliyo hatta bi ajanda tut günlk oraya ne hissettiklerini yaz o gelncede hediye olarak ona ver çok sevinir:)bnde öle yapıym
selamm kızalrrrr
evet inşallahh:)
kızlar yarın bi sınavım var ben bugun erkenden kaçayımm
kendinize cici bakınn
hayırlı geceler:)
Öyle canım ya geçmedi mi geçmiyor işte meret... Ama buna da şükredelim, onlar yerlerinde iyi olsunlar da, nefes almaları bile yeter... Bak bugün yaralı askerlerimizden biri daha şehit oldu... Allah rahmet eylesin gani gani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?