Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah sabır versin canım sana da... Gün geçtikçe azalıyor günler ama biz de mi azalıyoruz ne? Sağlığımızdan da olacağız...

geçer diyorlar..sayılı gün..
elbet geçecek allah ömür verdikçe..ama
..ömür de geçiyor bee..çok zaman şu askerlik..
7 ay oldu gideli..insanın ömrü tükeniyor beklerken..ve kahretsin ki hep şu aklımda..
ya onu son kez göremeden buralarda ölürsem..
işte bir tek bu korkutuyor insanı..her seyin bir sonu var nihayetinde..ama umarım askerlik son bulmadan ömrüm son bulmaz

teşekkürler canım bu ilk yapıldığı gün çekildi.şimdi daha güzelmiş öyle dedi.ben olsam cesaret edemem.bide yapılırken gördüm çok korkunç

ben de çok korkuyorum dövmeden yaa yoksa şimdiye çoktan yaptırmıştım bitane
dişlerime dolgu olacak ona bile ödüm kopuyor hala gidemedim cesaret edip doktora korkuyom yaaa

cnm halinize şükredin benm asker şırnakta bizde çarşı hiç yok düşün artk

anlıyolr maalesf cnm geçmiş olsun çok hırpalama kendini biz burdayız derdini sıkntını bize yansıt askerini üzme kendine de dikkat et ki kocan gelince seni yıpranmş görnce üzülmesn cnm

aynenn

vayyyy güzel olmuş çok net

Allah korusun canım yaa, elbet Allah kavuşmamızı nasip edecektir. İyi düşünelim iyi olsun değil mi? Allah en hayırlısını bilir.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine paralama kendini ..biliyorum çok zor zamanlar ilk zamanlar ama yolumuz uzun.. güçlü olmamız lazım..allahtan gani gani sabır diliyorum bizlere

Teşekkür ederim canım, ilk zamanlar zor geçiyor, ama bana gittikçe daha da zorlaşacakmış gibi geliyor yaa, Allah sonumuzu hayır etsin bakalım, evliyken cidden çok zormuş

ben de çok korkuyorum dövmeden yaa yoksa şimdiye çoktan yaptırmıştım bitane
dişlerime dolgu olacak ona bile ödüm kopuyor hala gidemedim cesaret edip doktora korkuyom yaaa

Ben de kesin yaptırırdım, ama korkuyorum :18:

cidden yaa günler düştükçe geçmiyor...
çok saçma bir şey bu esasen ama öyle yaw
geçmedimi geçmiyor arkadaş

geçiyo geçiyo bak saate duruyomu yelkovan yookk :)demek ki geçiyo:)

öle düşünsenz hiç geçmez yarenler

öyle tabi zaman durmaz akar da kafaya takıp çizince tek tek günleri zor geçiyor
bide deli gibi büyüyünce özlem içinde
offfff...............

selamm kızalrrrr

slm hoşgeldin tatlmm :)

şafakları attıracan ne güzl:)

öyle tabi zaman durmaz akar da kafaya takıp çizince tek tek günleri zor geçiyor
bide deli gibi büyüyünce özlem içinde
offfff...............

aynı duygulr emin ol hepimizde var ama beklemekten başka çare yok

bi arkadalımında dediği gibi GİTMEK MECBURİYETSE,BEKLEMEK FARZDİR :98:

bizde öyle yada böyle ağlayarak da deli gibi özleyerekde olsa bekleyecez ..sana tavsyem bol bol içini yazıya dök çok ii geliyo hatta bi ajanda tut günlk oraya ne hissettiklerini yaz o gelncede hediye olarak ona ver çok sevinir:)bnde öle yapıym

heyy ceyda selam

hadi attır şafağımızı yaa sen olmayınca vallahi geçmiyor

selam canım

attırcam kız sabretttt erken daha

beraber attırcazz canımmmm :)))

evet inşallahh:)

kızlar yarın bi sınavım var ben bugun erkenden kaçayımm

kendinize cici bakınn

hayırlı geceler:)

cidden yaa günler düştükçe geçmiyor...
çok saçma bir şey bu esasen ama öyle yaw
geçmedimi geçmiyor arkadaş

Öyle canım ya geçmedi mi geçmiyor işte meret... Ama buna da şükredelim, onlar yerlerinde iyi olsunlar da, nefes almaları bile yeter... Bak bugün yaralı askerlerimizden biri daha şehit oldu... Allah rahmet eylesin gani gani

var var bir ajandam karalayıp duruyorum zaten canım

offf ya mekanı cennet olsun inşallah çok zor genç ölüm çok allah yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…