Şafak Doğan Güneeeeeeeeeeeeeeeeşşşşş
heyyyy tuba
harika bu yaa
bitti valla şafak falan kalmadı çok güzel canım allah bir daha ayrılık göstermesin dilerim
geçmiş olsun
Canım sizlerle beraber uzun zamanlar geçirdik..
Bazen Dertlendim, Bazen hüzünlendim,sevindim,mutluluktan uçtum hepsinde yanımdaydınız bana hep destek oldunuz..
Belki bu topic'i bulmasaydım sizleri bulmasaydım zaman daha yavaş gececekti bana..
Başta Ecemim,Pınar'ım Yaseminler'im,(myzt ,pamukşeker32) zeynebim(ex tertom :) Cidak'ım, Yeşim'i,Kübram (mylovem) Ümran'ım ve sayamadıgım diger arkadaşlarım sizlere çooook teşekkür ediyorum..
Bitmez bu günler, herşey çok yavaş ilerliyo derken 460 lardan bu günlere geldik.. İşte yarın Askerim Allah'ın izniyle yanımda..
Rabbim'e çok şükürler olsun bu günlerde gördüm..
Sizleri Çok seviyorum iyiki varsınız..
Canıım gözün aydın ve bu ayrılık da son olsunnCanım sizlerle beraber uzun zamanlar geçirdik..
Bazen Dertlendim, Bazen hüzünlendim,sevindim,mutluluktan uçtum hepsinde yanımdaydınız bana hep destek oldunuz..
Belki bu topic'i bulmasaydım sizleri bulmasaydım zaman daha yavaş gececekti bana..
Başta Ecemim,Pınar'ım Yaseminler'im,(myzt ,pamukşeker32) zeynebim(ex tertom :) Cidak'ım, Yeşim'i,Kübram (mylovem) Ümran'ım ve sayamadıgım diger arkadaşlarım sizlere çooook teşekkür ediyorum..
Bitmez bu günler, herşey çok yavaş ilerliyo derken 460 lardan bu günlere geldik.. İşte yarın Askerim Allah'ın izniyle yanımda..
Canım sizlerle beraber uzun zamanlar geçirdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?