Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:119: :119: :119: :119: :119:

Plakalara Sadece : 72 Günümüz Kaldı..

Şafak : 153

..::emresra::..

:119: :119: :119: :119: :119:

.

Tuba'cımm gözün aydın,Allah ayırmasın bir daha..
Darısı bizlere insallah...
157

Şafak Doğan Güneeeeeeeeeeeeeeeeşşşşş

Kavuşmuşsundur artık askerine sanırım, Allah bir daha ayrılık göstermesin, bir daha üzmesin, darısı da başımıza diyorum, bol bol tadını çıkarın ayrı kaldığınız günlerin...

bende başından beri öyle kullanmayalım diye düşünüyorumda canım ama tabiki yeri rahat olursa değilse kullanır

bende başından beri öyle kullanmayalım diye düşünüyorumda canım ama tabiki yeri rahat olursa değilse kullanır

Bizim de bir aydı acemilik ama biz dayanamadık, kullandık izni, çok özlemiştik çünkü, bir de evli olunca insan daha bir kötü oluyor, sevgiliyken evci izni olmadığı için bence de kullanmayın, ben ayda bir gideceğim eşimin yanına evci çıkarmak için... Böylece izinden de yememiş oluruz diye düşünüyorum ama Şubatta tekrar 10 günlük falan bir izin kullanacak eşim...

benim askerim siverekte canımmm

Ayhh canım çok sevindimm yaa kaç gündür merak ediyorum nasıl biyer nasıl oluyor falan diye doğru düzgün bişey öğrenemedimde Seni bize Allah göndderdii yaaa. :) Anlatırmısın bana biraz. Benimkinin 7'nci kor. 107'nci top. Alay komutanlığına çıktı tatlım seninkide ordamı?

evt canım 107. topçu alayı.

canım için rahat olsun kötü biyer değill. urfanın en kötü problemi havanın sıcaklığıı başka öyle büyük bi sorun yokk canım birde çarşı kısıtlı biraz. ayda 1 anca çıkıyo askerim. gerçi artık oda kalktı sanırım hiç çıkamıcak ama belli olmaz. bu iki kötü yön dışında rahat biyer

Son düzenleme:
Selam canım, nasılsın? Canım sıkılıyor benim de yapacak bir şey yok, filim izlemeyi düşünüyorum birazdan.... Belki zaman geçer....

tesekkür ederim canım iyiyim çok şükür
evet aksamları cips kola film iyi gidiyor
ben de öyle yapıyorum

Aaaa hadi ya neden kısıtlı ki çarşı canım yaa yemekleri falan nasıl? telefon sokabildimi içeri canım?

Aaaa hadi ya neden kısıtlı ki çarşı canım yaa yemekleri falan nasıl? telefon sokabildimi içeri canım?

canım yemekleri bilmiyorum benim sevgilim çok seçici olduğundan pek yemiyo. telefonda hemen değil ama 2 3 ay sonra rahatlıkla kullanılıyo. biz alt devrelerin gelmesini bekledik telefon sokmak için. şimdi allaha şükür rahatız. hatta şuan mesajlaşıyoruz .

telefon sokmadan öncede rahat oluyo iletişim. ben hiç konuşmadığım günü hatırlamıyorum allaha şükür. zaten allah razı olsun üst devrelerde yardım ediyo. biz telefon kullanmaya başlamadan bazen onlar veryodu rahat konuşuyodukk yanii

ayrıca yemek konusunda çok endişelenme gece 12den sonra sucuk ekmek var sanırım satın alabiliyosunn birde dışardan yemek söylüyorlar bazenn

Son düzenleme:
İyidir bebgim bildigin gibi işte.Şafak attırmaya geldim
Eskiden hıc attırmıyodum o kadar coktu kiii,ne de olsa bitmez attırmaya ne gerek var diyordum

he yaaa çok sıkıntılı bu askerlik harbiden
say say bitmiyor yahu
kafaya takmazsan su gibi akıyor ama o da ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…