Şafak Doğan Güneeeeeeeeeeeeeeeeşşşşş
Canım üzülme hayırlısı.
Bizim 28 gündü.Acemiye gittiğinde biran önce yemin töreni olsada görsem aşkımı diyordum.Ama şimdiki aklımız olsa o izni kullanmazdık.Ama işte insan 1 ay bile dayanamıyor ilk zaman.
Konuşurken keşke 75 gün olsaydı ya da dağıtım iznini kullanmasaydık dedik aşkımla.
Valla benden yenilere tavsiye dağıtım iznini kullanmamaları.Haksız mıyım kızlarr?
bende başından beri öyle kullanmayalım diye düşünüyorumda canım ama tabiki yeri rahat olursa değilse kullanır
HEY kuzucuklar selam
benim askerim siverekte canımmm
Ayhh canım çok sevindimm yaa kaç gündür merak ediyorum nasıl biyer nasıl oluyor falan diye doğru düzgün bişey öğrenemedimdeSeni bize Allah göndderdii yaaa. :) Anlatırmısın bana biraz. Benimkinin 7'nci kor. 107'nci top. Alay komutanlığına çıktı tatlım seninkide ordamı?
Allah hepinizi kavuştursun inş kazasız belasız...........
Allah kavuştursun,hasretin tam kucagındasınşafakkk 424 kızlarr((
HEY kuzucuklar selam
Selam canım, nasılsın? Canım sıkılıyor benim de yapacak bir şey yok, filim izlemeyi düşünüyorum birazdan....Belki zaman geçer....
evt canım 107. topçu alayı.
canım için rahat olsun kötü biyer değill. urfanın en kötü problemi havanın sıcaklığııbaşka öyle büyük bi sorun yokk canım birde çarşı kısıtlı biraz. ayda 1 anca çıkıyo askerim. gerçi artık oda kalktı sanırım hiç çıkamıcak ama belli olmaz . bu iki kötü yön dışında rahat biyer
Allah kavuştursun,hasretin tam kucagındasın
Selam yavruu naber
iyidir şeker
sen nasılsın nasıl gidiyor
Aaaa hadi ya neden kısıtlı ki çarşı canım yaayemekleri falan nasıl? telefon sokabildimi içeri canım?
İyidir bebgim bildigin gibi işte.Şafak attırmaya geldim
Eskiden hıc attırmıyodum o kadar coktu kiii,ne de olsa bitmez attırmaya ne gerek var diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?