canım yemekleri bilmiyorum benim sevgilim çok seçici olduğundan pek yemiyo. telefonda hemen değil ama 2 3 ay sonra rahatlıkla kullanılıyo. biz alt devrelerin gelmesini bekledik telefon sokmak için. şimdi allaha şükür rahatız. hatta şuan mesajlaşıyoruz.
telefon sokmadan öncede rahat oluyo iletişim. ben hiç konuşmadığım günü hatırlamıyorum allaha şükür. zaten allah razı olsun üst devrelerde yardım ediyo. biz telefon kullanmaya başlamadan bazen onlar veryodu rahat konuşuyodukk yanii
ayrıca yemek konusunda çok endişelenme gece 12den sonra sucuk ekmek var sanırım satın alabiliyosunn birde dışardan yemek söylüyorlar bazenn
biz de mesajlaşıyoruz hatta tartışıp kavga bile ettiğimiz oluyor
idare ediyoruz işte
allahım ayırma bizi
Bizim de bir aydı acemilik ama biz dayanamadık, kullandık izni, çok özlemiştik çünkü, bir de evli olunca insan daha bir kötü oluyor, sevgiliyken evci izni olmadığı için bence de kullanmayın, ben ayda bir gideceğim eşimin yanına evci çıkarmak için... Böylece izinden de yememiş oluruz diye düşünüyorum ama Şubatta tekrar 10 günlük falan bir izin kullanacak eşim...
kızlarr benimm çıkmam lazımmm öpüyorumm kocamannn
2 saate gelirim yne burda olursanız konuşuruz inşş
agustos da güneş size dogacak ohh ne vuslattır o şimdi ama
doğsun artık be canım ya gecen sene mayıstan beri perişan olduk[/Q
çok şükür bu da geçti canım senin için bu engel de kalkıyor bak ortadan ne güzel cancana olursunuz artık
ve biz saymaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?