kızlar ya..az önce eşim aradı..sesi iyi gelmiyodu sordum neyin var,bişeye moralin mi bozuk?dedim..biraz bozuldu ama şimdi anlatamam dedi...sonrada anons'u geldi gitti kapadı..noldu acaba ya.ceza falan mı aldı kiya hem anlatamıcan şuanda madem daha sonra söyleseydin keşke bitanem yaaa kafaya takacagımı biliyosun yani
Ayy evet hisim yaa zaman duruyor sanki arada.bazen de diyorum ne çabuk geçmiş karışık duygular yaniama bak eşim gelecek diye dün diyodun sanki ve üstünden kaç gün geçmiş.ben de mehtaba yeni gün saydım sanki ama 3 gün sonra 1 ay olacak eşimin yanından geleli...:26:ahh kıyamam ya tatil yapmıcaksın demek.inan beni de heryerden çagırıyorlar ama içim buruk hiç içimden gelmiyor...yemek yerken bile eşimin sevdigi birşey varsa bazen hiç agzıma koyamıyorum dediginiz gibi suç işliyormuşum gibi geliyor...
Deryacıgım,gerçekten ben de üzüldüm şimdi okuyuncaAllahım tüm olmusuzlukları uzak etsin canım.belki ikinizi de evlilik stresi sarmıştır canım ya.zamana bırak hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.o da şimdi yeni geldi adapte olması belki uzun sürecektir...inan bana ben bile evli oldugum halde bazen korkuyorum...hep hayal kuruyoruz ya mesela gelince şöyle yapıcaz gelince böyle olacak diye;sonra da diyorum ki kendi kendime,"ya geldiginde hiçbirşey hayal ettigimiz gibi olmazsa,ya o yine bazı insanlara taviz gösterip o insanlar yüzünden hayatımızı mahvedersek"...geçmişte herkese ben de eşim de çok taviz verdik,iyilik etmeye çalıştık sonra bu bize çok afedersiniz büyük kazıklar olarak geri döndü ve hala daha ceremesini çekiyoruz...ben burada şu evliligimizin geçen 7 yılını anlatsam roman olur yani bazen hiçbirşey hayal ettigimiz gibi gitmeyebilir canım ama eger o insan senin için hayırlıysa ve olacaksa bi şekilde ama zorlukla ama kolaylıkla herşey aşılır.yeter ki birbirinize bagınız saglam olsun...sizin konuları bilmiyorum ama dertleşmek istersen gerçekten her aman hazırım canım.bi özel mesajın yeterli.belki senin göremedigin bazı şeyleri biz uzaktan görür yardımcı olmaya çalışırız
kızlar ya..az önce eşim aradı..sesi iyi gelmiyodu sordum neyin var,bişeye moralin mi bozuk?dedim..biraz bozuldu ama şimdi anlatamam dedi...sonrada anons'u geldi gitti kapadı..noldu acaba ya.ceza falan mı aldı kiya hem anlatamıcan şuanda madem daha sonra söyleseydin keşke bitanem yaaa kafaya takacagımı biliyosun yani
derinsu naptı acaba kılar bilgisi olan wrmı mrk ettm eşimin sesi ii gelmio demşti en son:26:
hatayda askerim yok ama adanada ben varım olmaz mı
aminnnnnnnnnnnnnnMerhaba Güzel Yarenlerim..
Hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum..
Kavuştuk askerimle.. Onu ilk gördügümde ilk sarıldıgımda anladım neler çektigimi ne kadar özledigimi.. İkimizde gözyaşlarımızı tutamadık her şey çok farklıydı ama artık şükürler olsun ki Kavuştuk. Artık gitmeyecegine hep burda kalacagına hala inanamıyorum arada soruyorum gitmiyosun demi diye.. Hergün buluşuyoruz ayrı günlerin acısını çıkartıyoruz.. 1 Aya kalmadan da istemeye gelecekler.
Ben kavuştum Rabbim sizlerede nasip etsin. Birdaha ayrılık göstermesin hepimize inşallah..
Saglıcakla kalın dostlar sizi seviyorum
olur valla niye olmasınki yakınsın benm askerime (
Ceyda gelse,şafakları attırıverse,keyiflensek gözümüz gönlümüz açılsaaa
canım yemekleri bilmiyorum benim sevgilim çok seçici olduğundan pek yemiyo. telefonda hemen değil ama 2 3 ay sonra rahatlıkla kullanılıyo. biz alt devrelerin gelmesini bekledik telefon sokmak için. şimdi allaha şükür rahatız. hatta şuan mesajlaşıyoruz.
telefon sokmadan öncede rahat oluyo iletişim. ben hiç konuşmadığım günü hatırlamıyorum allaha şükür. zaten allah razı olsun üst devrelerde yardım ediyo. biz telefon kullanmaya başlamadan bazen onlar veryodu rahat konuşuyodukk yanii
ayrıca yemek konusunda çok endişelenme gece 12den sonra sucuk ekmek var sanırım satın alabiliyosunn birde dışardan yemek söylüyorlar bazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?