Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayır olsun kötü şeyler düşünme bekle bakalım anlatır sana ne olmuş
belki de o kadar kötü bir şey değildir ferah tut içini

Ara ara duruyor ara ara geçiyor senin dediğin gibi... Allah sabrını versin de geçecek bir şekilde ne yapalım... Maalesef tatil yapamayacağım, zaten annemler yanıma geliyor ev kalabalık olacak yeğenler falan bir şekilde tatil göz açıp kapayıncaya kadar biter diye düşünüyorum, bayram tatilinde de eşimi alıcam evci izniyle birleştirip bir yerlere gideceğiz, az da olsa bir tatil yapmış oluruz diye düşünüyorum....

Deryacım, sen de bu kadar takma kafana canım, evlilik arifesinde hep oluyor böyle şeyler, ben hata mı yapıyorum evlenerek diye çok kafama takmıştım o zamanlar ama geçiyor, siz de güzel günlere sahip olacaksınız inanıyorum ki, o kadar sabrettiniz gerisi gelecektir....

Canım aklına kötü şey getirme, orası öyle bir yer ki istemedikleri bir görevi bile verseler hemen moralleri bozulabiliyor, askerlik psikolojisi hasret falan derken kötü olmamak elde değil, onları da anlamak lazım, çok aşırı kötü bir şey olsa zaten mecbur paylaşırdı anında, sen içini ferah tut canım...

Son düzenleme:
Yine bugün 4 şehit haberi geldi Siir'ten... Artık doğal bir şeymiş gibi görülmeye başlandı şehit haberleri, olan gencecik evlatlarımıza, analarına, eşlerine, sevdiklerine oluyor... Bitsin artık bu kabus, daha kaç kişinin canı yanacak...

Allah mekanlarını cennet eylesin.... Allah ailelerine sabır versin...

Son düzenleme:
CANIM MEMLEKETİM 53 RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM

hep hayalimdi bu şafak

:119: :119: :119: :119: :119:

Plakalara Sadece : 69 Günümüz Kaldı..

Şafak : 150

..::emresra::..

:119: :119: :119: :119: :119:

.

CANIM MEMLEKETİM 53 RİZE'YE SELAM YOLA DEVAM

hep hayalimdi bu şafak

Benimde En Büyük Hayalimmm Memletime ve Yarimin Memleketine Selam Yollamak..
Sen Hayalini Gerçekleştirdin Sıra Bende..
Bana da nasip Olur İnşaAllah...
:132:

Son düzenleme:
Merhaba Güzel Yarenlerim..

Hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum..

Kavuştuk askerimle.. Onu ilk gördügümde ilk sarıldıgımda anladım neler çektigimi ne kadar özledigimi.. İkimizde gözyaşlarımızı tutamadık her şey çok farklıydı ama artık şükürler olsun ki Kavuştuk. Artık gitmeyecegine hep burda kalacagına hala inanamıyorum arada soruyorum gitmiyosun demi diye .. Hergün buluşuyoruz ayrı günlerin acısını çıkartıyoruz.. 1 Aya kalmadan da istemeye gelecekler.

Ben kavuştum Rabbim sizlerede nasip etsin. Birdaha ayrılık göstermesin hepimize inşallah..

Saglıcakla kalın dostlar sizi seviyorum

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:240

Plakalara gelme şafağı:159

100'lere gelme şafağı:41

Yarılama şafağı:10

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

aminnnnnnnnnnnnnn

ayy ne güzel yaa Allah mutlu mesut etsn devamı gelir inş

zaman geçmiyo off yaa

Canım yaa kaç gündür giremedim cevap yazamadım sana k.bakma ama hala sorularım bitmedi sana seni bulmuşum bırakmamkiii yarın gönderiyorum ben sevdiceğimi uçakla urfaya gidicek. seninki nasıl gitmişti? Urfaya uzakmı siverek? Yemek konusunda benimkide biraz seçicidir ama belli olmaz inş. beğenir. telefonda inşallah sıkıntı olmaz çünkü acemideyken 3 gün aramadığı oluyordu çok merak ediyordum o zaman bide ankaradaydı şimdi urfada olduğu için çok merak ederim çarşıya uzakmı alay? oraya gittikten sonra başka biyere dağıttıkları oluyormuymuş? bide canım ne kadar maaş alıyorlar? ayhh baya soru sordum galiba canım ama hiç biyerden öğrenemdik çok merak ediyoruz bir tek sen varsın k.bakma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…