merhaba canım.nick için yöneticilere mesaj atıyorsun nickimi ... nickle değiştirmek istiyorum diyeceksin.bir kere değiştirme hakkın var iyi düşün canım :))ya kızlar şu nicki nasıl değiştirebilirim acaba bilen var mı
merhaba canım.nick için yöneticilere mesaj atıyorsun nickimi ... nickle değiştirmek istiyorum diyeceksin.bir kere değiştirme hakkın var iyi düşün canım :))
Canım yaa kaç gündür giremedim cevap yazamadım sana k.bakmaama hala sorularım bitmedi sana seni bulmuşum bırakmamkiii yarın gönderiyorum ben sevdiceğimi uçakla urfaya gidicek. seninki nasıl gitmişti? Urfaya uzakmı siverek? Yemek konusunda benimkide biraz seçicidir ama belli olmaz inş. beğenir. telefonda inşallah sıkıntı olmaz çünkü acemideyken 3 gün aramadığı oluyordu çok merak ediyordum o zaman bide ankaradaydı şimdi urfada olduğu için çok merak ederim çarşıya uzakmı alay? oraya gittikten sonra başka biyere dağıttıkları oluyormuymuş? bide canım ne kadar maaş alıyorlar? ayhh baya soru sordum galiba canım ama hiç biyerden öğrenemdik çok merak ediyoruz bir tek sen varsın k.bakma ya
cnm Urfalı olarak bildiklerime cevap vereym:)
siverek çok uzak değil ama çok yakında değil 96 km var aralarında...
tlf konusundada bence sıkıntısı olmaz yardım ederler diye düşünüyorum...
diğer soruları bilemicem ama yeri iyi gözün arkada kalmasın dua et komutanlarıda iyi olsun şimdiden Allah kavuştursun:))
Çok saol canım ya İnşallah iyi geçer. Allahım inş. iyilerle karşılaştırır bütün askerlerimizi
Senin askerinide Allahım sana tez vakitti kavuşturur inş. canım :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özledim ASKERİM seni çokkk :98:
Ne zamandır görmüyorsun canım
Evet canım ya bende acemeliğe gönderdiğimde ilk haftası 1 ay gibi gelmişti şimdi 14 ay nasıl durucam diyorum offgörmeyli 1 ay olsu herhalde toplam gideli 3 ay oldu ama bana çok uzun bir zaman gibi geliyo zaman hiç geçmiyo hiçç(
Ayhh Canım ben ilk gönderdiğimde mafolmuştum şimdi yarın ustaya gönderiyorum hayırlısıyla artık nasıl olurum bilmiyorumacemi çabuk geçiyo da gelip gittiklerinde daha kötü oluyo insan
ilk gittiğinde ağlamamştm ama izne geldiğinde son görüşmemizde sarılıp ağlaşmıştık off hiç çıkmıyo aklımdan
Ayhh Canım ben ilk gönderdiğimde mafolmuştum şimdi yarın ustaya gönderiyorum hayırlısıyla artık nasıl olurum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?