Günaydın şafak güzelleri
Herkes şafaklarını epey bi azaltmış ben görmeyeli
Yaz ayları kışa göre biraz daha zor geçer ama sabır kızlar sabır
Hepiniz için su gibi akıp geçsin sevdiklerinizden ayrı zamanlar...
Günaydın esracım, hoşbuldum
Ewet maşallah epey azalmış şafağın canım..
Bizim de düğüne az kaldı sanırım
walla Esracım gözünü korkutmiyim ama ben askerliği aratacak günler yaşadım son zamanlarda...
Nasıl Gidiyor Peki,
Askerlik Bitince Askerlikteki Gibi Olmuyor Değil mi Yarin ,
Bitiyor tamamen hepsi :44:
Evet Sen Evlendiğinde Ben Plakalarda Olacağım
.
walla Esracım gözünü korkutmiyim ama ben askerliği aratacak günler yaşadım son zamanlarda...
Herkesin bir olmuyor tabi, bizim de askerlikten sonraki ilk zamanlar süperdi. Askerlik olgunlaştırmış diye düşünüyordum ama sonra kabus başladı...
Ayrıldık bi ara, dünya başıma yıkıldı. Kavgalar gürültüler fln.. Kötüydü yani.
Hala daha iyi değilim aslında, ne gelinlik ne eşya ne hazırlık hiçbiri gözümde yok şuanda mesela
sadece yaralarımı sarmaya çalışıyorum şuanda.
Herşeyi zamana bıraktım canım ben, hayırlısı diyorum artık.
İnşallah kimse benim gibi kötü şeyler yaşamaz esracım.
Ama şuanda o askerdeykenki özlem dolu hallerini, o hasret kokan mesajlarını, arayacak heyecanlarını, mehtap telaşelerini çok özlüyorum... Allah sizlere özletmesin inşallah
Ayy evet hisim yaa zaman duruyor sanki arada.bazen de diyorum ne çabuk geçmiş karışık duygular yaniCanım zaten dağıtıma gelmeden önce belli oluyor neresi olduğu, eğer doğu çıkarsa iznimi kullanacağım der, en azından stresini atar öyle gider....
300 lere az kaldı evet, ama zaman geçmiyor, bugün düşündüm de 10 gün olmuş eşimi bırakıp geleli, nedense bana bir ay olmuş gibi geldi, o kadar uzun yani, bu Haziran biraz uzun sürdü, halbuki 7 gün de mehtapla geçti ona rağmen böyle, diğer aylar ne yapacağız nasıl geçecek bilmiyorumAskerim iyiymiş, ama biraz fazla sıkılıyor, maalesef yapacak bir şey yok, buna da şükür, ahh bir de zaman çabuk çabuk geçse...
Artık yarından itibaren tatile giriyorum 2 ay tatilde olacağım ama eşim yanımda olmadığı için tatile de gidemiyorum bir yerlere, artık eşimin yanına gideceğim ayda bir, ondan başka evde yapacak pek bir şey yok, filim izlemek, kitap okumak, puzzle yapmak dışında
Herkesin bir olmuyor tabi, bizim de askerlikten sonraki ilk zamanlar süperdi. Askerlik olgunlaştırmış diye düşünüyordum ama sonra kabus başladı...
Hala daha iyi değilim aslında, ne gelinlik ne eşya ne hazırlık hiçbiri gözümde yok şuanda mesela
Ama şuanda o askerdeykenki özlem dolu hallerini, o hasret kokan mesajlarını, arayacak heyecanlarını, mehtap telaşelerini çok özlüyorum... Allah sizlere özletmesin inşallah
ERRES selam tatlımaltta gördüm seni...
selamm canımmm :)) nasılsın ?
kızlar ya..az önce eşim aradı..sesi iyi gelmiyodu sordum neyin var,bişeye moralin mi bozuk?dedim..biraz bozuldu ama şimdi anlatamam dedi...sonrada anons'u geldi gitti kapadı..noldu acaba ya.ceza falan mı aldı kiya hem anlatamıcan şuanda madem daha sonra söyleseydin keşke bitanem yaaa kafaya takacagımı biliyosun yani
kötü düşünme canım ama nasıl iyi olsunlar ki bir yandan şehitler bir yandan savaş çıktı çıkacak bir yandan askerliklerii çok zor zamanlardan geçiyorz hayırla çıkarız inşlalh
canım hayır olsun inşallah iyi haberler alırsın.öyle canım yaa.ama belli bişy olmuş yani.anlatamadı.hayır olsun inş taktım kafaya şimdi içim pır pır
kızlar ya..az önce eşim aradı..sesi iyi gelmiyodu sordum neyin var,bişeye moralin mi bozuk?dedim..biraz bozuldu ama şimdi anlatamam dedi...sonrada anons'u geldi gitti kapadı..noldu acaba ya.ceza falan mı aldı kiya hem anlatamıcan şuanda madem daha sonra söyleseydin keşke bitanem yaaa kafaya takacagımı biliyosun yani
Günaydın şafak güzelleri
Herkes şafaklarını epey bi azaltmış ben görmeyeli
Yaz ayları kışa göre biraz daha zor geçer ama sabır kızlar sabır
Hepiniz için su gibi akıp geçsin sevdiklerinizden ayrı zamanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?