Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın Deryacımmm, Hoşgeldin
Evvvett Azalttık Şafakları Çok Şükür
bak bana 4 Ay'a düştümmmm
Senin Düğün Şafağında Azalmış MaşaAllah

.

Günaydın esracım, hoşbuldum
Ewet maşallah epey azalmış şafağın canım..
Bizim de düğüne az kaldı sanırım

Nasıl Gidiyor Peki,
Askerlik Bitince Askerlikteki Gibi Olmuyor Değil mi Yarin ,
Bitiyor tamamen hepsi :44:
Evet Sen Evlendiğinde Ben Plakalarda Olacağım

.

Nasıl Gidiyor Peki,
Askerlik Bitince Askerlikteki Gibi Olmuyor Değil mi Yarin ,
Bitiyor tamamen hepsi :44:
Evet Sen Evlendiğinde Ben Plakalarda Olacağım

.
walla Esracım gözünü korkutmiyim ama ben askerliği aratacak günler yaşadım son zamanlarda...
Herkesin bir olmuyor tabi, bizim de askerlikten sonraki ilk zamanlar süperdi. Askerlik olgunlaştırmış diye düşünüyordum ama sonra kabus başladı...
Ayrıldık bi ara, dünya başıma yıkıldı. Kavgalar gürültüler fln.. Kötüydü yani.
Hala daha iyi değilim aslında, ne gelinlik ne eşya ne hazırlık hiçbiri gözümde yok şuanda mesela
sadece yaralarımı sarmaya çalışıyorum şuanda.
Herşeyi zamana bıraktım canım ben, hayırlısı diyorum artık.
İnşallah kimse benim gibi kötü şeyler yaşamaz esracım.
Ama şuanda o askerdeykenki özlem dolu hallerini, o hasret kokan mesajlarını, arayacak heyecanlarını, mehtap telaşelerini çok özlüyorum... Allah sizlere özletmesin inşallah

Deryacım ya çok üzüldüm gerçekten :26:
ne desem bilemedim, inşaAllah herşey çok çok düzelir mutlu mesut olursunuz,
belki oda düğüntelaşı falan çok streslenmişse ister istemez kötü davranışlar sergileyebilir
inşaallah hepsini atlatırsınızz..
Rabbim güzel bir evlilik yaşatsın size..
az değil 15 ay bekledin onu..
normal zamanını bilemiyorum ama bir kızın sabırla sadakatle 15 ay bir erkeği beklemesi bir erkeğin o kıza ömür boyu hizmet etmesi gonlünü hoş tutmasıyla eş değer :)

düzelecektir :)
güzel haberlerle bekliyorum seni inşaAllah :)

.

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:241

Plakalara gelme şafağı:160

100'lere gelme şafağı:42

Yarılama şafağı:11

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ayy evet hisim yaa zaman duruyor sanki arada.bazen de diyorum ne çabuk geçmiş karışık duygular yaniama bak eşim gelecek diye dün diyodun sanki ve üstünden kaç gün geçmiş.ben de mehtaba yeni gün saydım sanki ama 3 gün sonra 1 ay olacak eşimin yanından geleli...:26:ahh kıyamam ya tatil yapmıcaksın demek.inan beni de heryerden çagırıyorlar ama içim buruk hiç içimden gelmiyor...yemek yerken bile eşimin sevdigi birşey varsa bazen hiç agzıma koyamıyorum dediginiz gibi suç işliyormuşum gibi geliyor...

Deryacıgım,gerçekten ben de üzüldüm şimdi okuyuncaAllahım tüm olmusuzlukları uzak etsin canım.belki ikinizi de evlilik stresi sarmıştır canım ya.zamana bırak hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.o da şimdi yeni geldi adapte olması belki uzun sürecektir...inan bana ben bile evli oldugum halde bazen korkuyorum...hep hayal kuruyoruz ya mesela gelince şöyle yapıcaz gelince böyle olacak diye;sonra da diyorum ki kendi kendime,"ya geldiginde hiçbirşey hayal ettigimiz gibi olmazsa,ya o yine bazı insanlara taviz gösterip o insanlar yüzünden hayatımızı mahvedersek"...geçmişte herkese ben de eşim de çok taviz verdik,iyilik etmeye çalıştık sonra bu bize çok afedersiniz büyük kazıklar olarak geri döndü ve hala daha ceremesini çekiyoruz...ben burada şu evliligimizin geçen 7 yılını anlatsam roman oluryani bazen hiçbirşey hayal ettigimiz gibi gitmeyebilir canım ama eger o insan senin için hayırlıysa ve olacaksa bi şekilde ama zorlukla ama kolaylıkla herşey aşılır.yeter ki birbirinize bagınız saglam olsun...sizin konuları bilmiyorum ama dertleşmek istersen gerçekten her aman hazırım canım.bi özel mesajın yeterli.belki senin göremedigin bazı şeyleri biz uzaktan görür yardımcı olmaya çalışırız

deryacım çok üzüldüm ya yaşadıklarına ama ben askerlik psikolojisini henüz atlamadığını düşünerek ve kısa süre içinde her şeyin yoluna gireceğine inanıyorm sende inan .her şey bzim için ve her şer hayıra işaret .ALLAH kolaylık verir canım .

kızlar ya..az önce eşim aradı..sesi iyi gelmiyodu sordum neyin var,bişeye moralin mi bozuk?dedim..biraz bozuldu ama şimdi anlatamam dedi...sonrada anons'u geldi gitti kapadı..noldu acaba ya.ceza falan mı aldı kiya hem anlatamıcan şuanda madem daha sonra söyleseydin keşke bitanem yaaa kafaya takacagımı biliyosun yani

kötü düşünme canım ama nasıl iyi olsunlar ki bir yandan şehitler bir yandan savaş çıktı çıkacak bir yandan askerliklerii çok zor zamanlardan geçiyorz hayırla çıkarız inşlalh

kötü düşünme canım ama nasıl iyi olsunlar ki bir yandan şehitler bir yandan savaş çıktı çıkacak bir yandan askerliklerii çok zor zamanlardan geçiyorz hayırla çıkarız inşlalh

öyle canım yaa.ama belli bişy olmuş yani.anlatamadı.hayır olsun inş taktım kafaya şimdi içim pır pır

Hayrolsun canım,üzme kendini.Önemsiz birşeydir insallah.O kadar hassaslasıyorlar ki askerde belki de ufak bi sorundur ama onu kendine büyüüük dert etmiştir,öyle düşün.

aminnn ayol çabucak gecsin şu günler senin gibi özgür olalım bizde günleri saymaktan bıktım
rahat rahat yasayamıyorum günü yaa aklım hep şafaklarda kahretsin

ah tatlım benim ya çok üzüldüm şu anda inan..
o kadar bekle gün say oturup dert yan geçmesin günler ömrünün 460 gününü zehir et kendini parala niye gecmiyor diye
sonunda ayrılık girsin araya bi ton problem yaratılsın falan..
off çok zor allah sabır versin sana canım yaa
cidden çok canım sıkıldı
asker yolu beklemek çok zor ona sadık kalarak deli gibi özleyerek gün saymak çok beter bişe ..
inşallah her şey düzelir sevginiz galip gelecek ben inanıyorum üzme kendini paralama derya her şeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…