fıstıkk... gelemedim ne zamandır askerimin yanındaydım dağıtım izni için.. tabi internet falan hak getire bilgisayarları bile açmadıkbelli oldu izmirden antalyaya düştü canım benim.. mesleği kurtardı diyebilirim.. senin askerinin usta birliği belli miydi?
çok zormuş ya böle görüp tekrar yollamak HİS.. fenalardayım
Evet canım yaa görüp de tekrar uğurlamak daha çok koyuyor... Bir de bizim izinde bir takım olmadık sıkıntılar çıktı, akrabalar aileler derken eşimle çok da fazla zaman harcayamadık ne yazık ki... Ama az da olsa görüşebilmek çok güzeldi... Sonu kötü bitse de...
Ne güzel benim memleketime çıkmış askerinin yeri... Memleket olarak çok güzel, inşallah komutanları da iyi olur canım benim... Su gibi yapar gelir askerliğini... Benim eşimin İstanbul Üsküdar Kuleli Askeri Lisesine çıkmıştı canım, 2 hafta oldu ben de onu yerine teslim edip geldim... Bana bir ayı geçti gibi geldi... Zor ama katlanacağız bir şekilde....
yaa.. aynı dediğin gibi oluyo..işte aileler de görmek istiyorlar, akrabalar geliyor, arkadaşlar bigünü bize ayır diyor.. zaten 5gün falan kalabildi benim yarim 6.günün akşamı bindi otobüse.. ama dediğin gibi başbaşa kalamasan da yanyana olmak çok güzel bir duygu.. allaha şükrettim her yüzüne baktığımda, bana delirmişim gibi bakıyodu en son bıraktığımda.. çok zor HİS.. alışıcaz dediğin gibi alışıcaz tabiki de ama yine de çok zor be..
evet antalya çok güzel diyorlar,inanılmaz sıcak nefes alamadım ilk geldiğimde falan dedi benimki ama.. senin askerinde benim yarimin memleketindeistanbulda çok rahat diyorlar askerlik için umarım hepsinin su gibi geçer gider askerlikleri, ama yanıma geldiğinde daha iyi anladım ki çok yıpranıyorlar HİS.. telefonlarda pek bişey belli etmiyorlar ama yüzüne bakıp anlatırken yaşananları gözlerinden anlıyosun nekadar zorlandıklarını.. isyan edesin geliyo ama ben dağıtırsam o naapar diye düşünüyosun yine susuyosun falan.. böle böle geçicek işte güzelim ya.. 1 ayı yedik bitti.. 41 günlük asker oldu benimkisi.. bi gün olucak 141 günlük asker oldu dicez, sonra yarısı bitti dicez.. biticek bu günler elbet..
Canım yaa kaç gündür giremedim cevap yazamadım sana k.bakmaama hala sorularım bitmedi sana seni bulmuşum bırakmamkiii yarın gönderiyorum ben sevdiceğimi uçakla urfaya gidicek. seninki nasıl gitmişti? Urfaya uzakmı siverek? Yemek konusunda benimkide biraz seçicidir ama belli olmaz inş. beğenir. telefonda inşallah sıkıntı olmaz çünkü acemideyken 3 gün aramadığı oluyordu çok merak ediyordum o zaman bide ankaradaydı şimdi urfada olduğu için çok merak ederim çarşıya uzakmı alay? oraya gittikten sonra başka biyere dağıttıkları oluyormuymuş? bide canım ne kadar maaş alıyorlar? ayhh baya soru sordum galiba canım ama hiç biyerden öğrenemdik çok merak ediyoruz bir tek sen varsın k.bakma ya
yarılamaya 5 kala
>>>> 235 <<<<
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?