ayy evttt onada çok seviniyorum. artık her geçen gün yaklaşıyolarbir ara hiç hareket bile etmiyolardıı
ayy baktıkça mutlu oluyorum yaaa
323askerim bile saymıyor ben sayıyorum ya aslında ben de saymıyordum sizlerden gördüm bi de çok ince düşünceliyimdir güya birden 460tan 324 e geldiğimizi görünce bi heveslendim ki sormayın
aynen canım ilk 2 ay adım atmadı şu kızcağız
say canım sayy bazen can sıkıyo saymak ama bazende inanılmaz mutlu ediyo.
bizim şafağımız; 324... merhaba kızlar, beni de alın aranıza :)
kızlar şu suriyeyle durumumuz ne olacak?haberleri izliyo musunuz?Stingercileri sınıra göndermişler benim askerimin de gitme ihtimali var sizce durum ne olur?canım çok sıkkın
ben koşsun istiyorum aslındaa
öyleymiş valla ama tek tek sayınca nasıl geçer bilmiyorum:44: ona söyleyince çok şaşırcak
,
ne güzel olurdu kız
ben koşsun istiyorum aslındaa
benm kız yerinde sayıyoo yaa
şafak 346çokkkkkkkk karanlık
yok canım uçsun ötesi yok uçmanın
benm kız yerinde sayıyoo yaa
şafak 346çokkkkkkkk karanlık
dimiiiyarın bi kalksakk 3 ay kalsa öbür gün sarılsalar falann ahhh ahhhh nerde o günlerrr
hyır hyırr yerinde saymıyo artık sennkiiartık gerilemeyee başlamışşş ayy bu kız ilerleyince zamanın geçtiğini anlıyo insann
üzülme canım bi bakmışsın ilerlemiş.inan alışınca zaman daha çabuk geçiyor
ben alışamadm yaa sanki ben bi bebeğim oda elimi bırkmış bu kalabalıkta kaybolmşm yanlızm gibi geliyo halen
hoş buldum :) ben sizlerle tanışmak istiyorum. ben 25 yaşındayım, yozgatlıyım ama ankarada yaşıyorum askerim de 26 yaşında izmirli yozgatta askerlik yapıyorilişkimiz başlayalı 6 ay oldu
canımm benim hepimiz başta öyleydik hatta bazen yine öyle oluyorum ben ama yapabileceğimiz hiç birşey yok. artık kendi kendimi teselli etmeyide öğrendim.
düşünüyorum bundan kaçamıcaz kesinlikle. mutlaka bitmesi gerekiyo bu askerliğin. e ozaman bu geçen zamanı kendime zehir edersem bende askerimde daha çok yıprancaz. pozitif bakınca mutlu olunca inan daha çabuk geçiyo zaman.
hele şu 300 den düş bak o zamn nasıl mutlu oluyosunnn
hoş buldum :) ben sizlerle tanışmak istiyorum. ben 25 yaşındayım, yozgatlıyım ama ankarada yaşıyorum askerim de 26 yaşında izmirli yozgatta askerlik yapıyorilişkimiz başlayalı 6 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?