Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
323 askerim bile saymıyor ben sayıyorum ya aslında ben de saymıyordum sizlerden gördüm bi de çok ince düşünceliyimdir güya birden 460tan 324 e geldiğimizi görünce bi heveslendim ki sormayın

say canım sayy bazen can sıkıyo saymak ama bazende inanılmaz mutlu ediyo.

bizim şafağımız; 324... merhaba kızlar, beni de alın aranıza :)

hoşgeldn tatlım :)

kızlar şu suriyeyle durumumuz ne olacak?haberleri izliyo musunuz?Stingercileri sınıra göndermişler benim askerimin de gitme ihtimali var sizce durum ne olur?canım çok sıkkın

Allah hepsinin yardımcısı olsun senin asker nerde?

ben koşsun istiyorum aslındaa

ne güzel olurdu kız

hoş buldum :) ben sizlerle tanışmak istiyorum. ben 25 yaşındayım, yozgatlıyım ama ankarada yaşıyorum askerim de 26 yaşında izmirli yozgatta askerlik yapıyor ilişkimiz başlayalı 6 ay oldu

ben alışamadm yaa sanki ben bi bebeğim oda elimi bırkmış bu kalabalıkta kaybolmşm yanlızm gibi geliyo halen

canımm benim hepimiz başta öyleydik hatta bazen yine öyle oluyorum ben ama yapabileceğimiz hiç birşey yok. artık kendi kendimi teselli etmeyide öğrendim.
düşünüyorum bundan kaçamıcaz kesinlikle. mutlaka bitmesi gerekiyo bu askerliğin. e ozaman bu geçen zamanı kendime zehir edersem bende askerimde daha çok yıprancaz. pozitif bakınca mutlu olunca inan daha çabuk geçiyo zaman.
hele şu 300 den düş bak o zamn nasıl mutlu oluyosunnn

Son düzenleme:
hoş buldum :) ben sizlerle tanışmak istiyorum. ben 25 yaşındayım, yozgatlıyım ama ankarada yaşıyorum askerim de 26 yaşında izmirli yozgatta askerlik yapıyor ilişkimiz başlayalı 6 ay oldu

bende 19 yaşındayım. sevgilim 24 3 yıldır beraberiz. askerimde bende ıspartalıyız. ben istanbulda yaşıyorum askerim ıspartadaydı. şimdi şanlıurfada askerlik yapıyoo

inş cnm yaa ama evde oturup sürekli onu düşününce daha kötü oluyo işte okulda kapandı çalışym dedm izin vermedi kpss çalışym dyom kafa almıyo bu kafa ile şu günlerde bi haller oluyo bnde anlamadm böyle karamsar değildm normlde yoksa

mrb cnm ben 20 yaşndym sevglm 21 ikimzde Urfalıyız :) ilşkimz başlayalı 19 ay oldu :) Allah siznkinide daim etsn sizide kavştursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…