ben alışamadm yaa sanki ben bi bebeğim oda elimi bırkmış bu kalabalıkta kaybolmşm yanlızm gibi geliyo halen
hoş buldum :) ben sizlerle tanışmak istiyorum. ben 25 yaşındayım, yozgatlıyım ama ankarada yaşıyorum askerim de 26 yaşında izmirli yozgatta askerlik yapıyorilişkimiz başlayalı 6 ay oldu
inş cnm yaa ama evde oturup sürekli onu düşününce daha kötü oluyo işte okulda kapandı çalışym dedm izin vermedikpss çalışym dyom kafa almıyo bu kafa ile şu günlerde bi haller oluyo bnde anlamadm böyle karamsar değildm normlde yoksa
canımm benim hepimiz başta öyleydik hatta bazen yine öyle oluyorum ben ama yapabileceğimiz hiç birşey yok. artık kendi kendimi teselli etmeyide öğrendim.
düşünüyorum bundan kaçamıcaz kesinlikle. mutlaka bitmesi gerekiyo bu askerliğin. e ozaman bu geçen zamanı kendime zehir edersem bende askerimde daha çok yıprancaz. pozitif bakınca mutlu olunca inan daha çabuk geçiyo zaman.
hele şu 300 den düş bak o zamn nasıl mutlu oluyosunnn
canım sen beni ilk başlarda bi görecektin.bilir işte bazı arkadaşlar.terör estirdim burda ağladım sızladım benimle ilgilenin moral verin dedim adım pınar modu kaldı300den düşmeye başlayınca biraz rahatlama başlıyor.sabır et inan zamanla alışacaksın.
kesinikle katılıyorumbi de bunu karşı tarafa yansıtınca ordaki sıkıntıları yetmiyormuş gibi bir de bizi teselli etmeye çalışıyorlar. benimki hep ben askerim senin bana moral vermen lazım deyip olumlu düşündürtmeye çalışıyor sen de öyle yapmaya çalış. bi de biz askere gitmeden önce daha uzaktık şimdi daha yakınız mesafe açısından o yüzden çok etkilenmedim. sizinkiler nerde bne kadar uzaksınız bilmiyorum
geçiçek canımm inannn
inş ya cnm inş ...sağolun desteğiniz için sizleri seviyrmmm
pamukseker sana da tşk cnmm iyiki varsızn
inş ya cnm inş ...sağolun desteğiniz için sizleri seviyrmmm
pamukseker sana da tşk cnmm iyiki varsızn
sende iyiki varsın canım. hatta iyki kk var ve biz burda birbirimizi bulup dertleşebiliyoruzzz
el birliğiyle bitircez kuzum bu askerlik denen insanı hasretten geberten uyuz durumuvalla çok kinliğim bi düşmedi su askerlik
el birliğiyle bitircez kuzum bu askerlik denen insanı hasretten geberten uyuz durumuvalla çok kinliğim bi düşmedi su askerlik
aynen yaa iyi zamn geçiyo burda topik çok konu çok bi bakmşsn saatler geçmiş tıpkı şmdiki gibiisözde bi göz atıp çıkacaktm bi saat olmş bile ben ufaktan ufaktn kaçar artkk
suriye ile şu durumda iken hiçç sanmıyom düşeceğini(
aynen bende öyle bakıp çıkcaktım hala burdayımmm
tamamm canımcımm görüşürüz ynee
iyi geceler kızlar sizlere....
görüşürz canımcım :) askerini düşnme o rahat burda havalarda gzel hiç merk etme ve birşeye fln ihtiyc duyarsanz bana ulaş mutlaka herzamn elmden geleni yaparm cnm
hayırdır canım çıkıyormusun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?