Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben alışamadm yaa sanki ben bi bebeğim oda elimi bırkmış bu kalabalıkta kaybolmşm yanlızm gibi geliyo halen

canım sen beni ilk başlarda bi görecektin.bilir işte bazı arkadaşlar.terör estirdim burda ağladım sızladım benimle ilgilenin moral verin dedim adım pınar modu kaldı 300den düşmeye başlayınca biraz rahatlama başlıyor.sabır et inan zamanla alışacaksın.

hoş buldum :) ben sizlerle tanışmak istiyorum. ben 25 yaşındayım, yozgatlıyım ama ankarada yaşıyorum askerim de 26 yaşında izmirli yozgatta askerlik yapıyor ilişkimiz başlayalı 6 ay oldu

hoşgeldin canım aramıza bende 25 yaşındayım.konyada yaşıyorum.askerim izmir/gaziemirde askerlik yapıyor:) şafak 236 :)

geçiçek canımm inannn

kesinikle katılıyorum bi de bunu karşı tarafa yansıtınca ordaki sıkıntıları yetmiyormuş gibi bir de bizi teselli etmeye çalışıyorlar. benimki hep ben askerim senin bana moral vermen lazım deyip olumlu düşündürtmeye çalışıyor sen de öyle yapmaya çalış. bi de biz askere gitmeden önce daha uzaktık şimdi daha yakınız mesafe açısından o yüzden çok etkilenmedim. sizinkiler nerde bne kadar uzaksınız bilmiyorum

inş ya cnm inş ...sağolun desteğiniz için sizleri seviyrmmm

pamukseker sana da tşk cnmm iyiki varsızn

aslında uzaklığa bnde alışkınım çnkü o ıspartda ben istanbulda yaşıyordum yılda 1 2 ay görüşüyorduk. tabiki bu bana biraz kolaylık sağladı ama şimdi diyorum o zamanlardaki özlem özlem değilmiş. özlemenin ne demek olduğunu ben şu son 7 ayda anladımmm

inş ya cnm inş ...sağolun desteğiniz için sizleri seviyrmmm

pamukseker sana da tşk cnmm iyiki varsızn

el birliğiyle bitircez kuzum bu askerlik denen insanı hasretten geberten uyuz durumu valla çok kinliğim bi düşmedi su askerlik

sende iyiki varsın canım . hatta iyki kk var ve biz burda birbirimizi bulup dertleşebiliyoruzzz

aynen yaa iyi zamn geçiyo burda topik çok konu çok bi bakmşsn saatler geçmiş tıpkı şmdiki gibii sözde bi göz atıp çıkacaktm bi saat olmş bile ben ufaktan ufaktn kaçar artkk

aynen yaa iyi zamn geçiyo burda topik çok konu çok bi bakmşsn saatler geçmiş tıpkı şmdiki gibii sözde bi göz atıp çıkacaktm bi saat olmş bile ben ufaktan ufaktn kaçar artkk

aynen bende öyle bakıp çıkcaktım hala burdayımmm

tamamm canımcımm görüşürüz ynee

aynen bende öyle bakıp çıkcaktım hala burdayımmm

tamamm canımcımm görüşürüz ynee

görüşürz canımcım :) askerini düşnme o rahat burda havalarda gzel hiç merk etme ve birşeye fln ihtiyc duyarsanz bana ulaş mutlaka herzamn elmden geleni yaparm cnm

görüşürz canımcım :) askerini düşnme o rahat burda havalarda gzel hiç merk etme ve birşeye fln ihtiyc duyarsanz bana ulaş mutlaka herzamn elmden geleni yaparm cnm

ayyyy allah razı olsunn canımmm. inan çok mutlu etti bu sözün beniii çok ama çokk sağollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…