Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar derinsu dan haber alan var mı ne oldu ona canım benim en son kötüydü o kız şimdi gelmiyor korkmaya başladım:44:

O zaman kimsecikler uyandırmasın biziiiii
Nasılsın mercem nasıl geçiyor günler

Buralar çok sıcak ama çok şükür idare ediyoruz. Dügünler var ramazandan önce herkes yetiştirmeye çalısıyor.
Her akşam araba korna sesleri.düğün konvoyları.. Allahım bizlerede nasip et diyorumm
geri sayım yapıyoruz. ve hergeçen gün yaklaşıyoruz sabırsızlık oluyor farklı duygular işte yaa
Geçen yıl bugün gibi usta birligine teslim olmuştu.. ve bu günlere geldik ezgi çok Şükür

Evet düğün sezonu bende ancak kenardan köşeden izlemekle yetiniyorumm :)
Yaklaşıyoruz gerçekten bi yanım heyecandan duramazken bi yanımda hiç bitmeyecek diyor. Öyle korkmuşum ki rakamlardan, gözlerimde büyüyorlar.
1 sene geçti hafızalarda dün gibi..
Özgenin ve senin çok az kaldı, bizde peşinizdeyiz..

Sıra sıra hepimiz kavusucaz inşallah

ay bu çok hoşuma gitti ben de yazayım hemen tatlım
sevdicekle ben 23 buçuk yaşındayız ikimizde adanalıyız 10yıldır birlikteyiz gelince evlenecez inşallah ömrümüz yeterse bu bekleyişe

ayy maaşallah size nazar değmesin, beklediğiniz her gün hanenize yıl olarak yazılsın 13 yaşından beri, nerdeyse çocuk denecek yaştan bu yana bi birliktelik...

Şimdi Benimki Rüya ise Sizinki Nedir tahmin bile edemiyorum

hepsi gerçek :119:

Allahım ya inanmıyorum bu günleri gördüğüme
çok şükür.. binlerce.. yüzlerce şükür...

.

Bizi bi depükleyin de sıra size gelsin ya

Canım benim ya Eğer o gün imkanım olursa senin depük gecene gelip bi depükte ben atıcam bak gör

inşaAllah beklerim , senin çok az kalmış ta işte ben benim depüklenebileceğimi pek sanmıyorum aklım almıyor hayalini kuramıyorum
sizi depükledikten sonra belki inanabilirim

.

inşaAllah beklerim , senin çok az kalmış ta işte ben benim depüklenebileceğimi pek sanmıyorum aklım almıyor hayalini kuramıyorum
sizi depükledikten sonra belki inanabilirim

.

Az kaldı da bende inanamıyorum ki Korkuttu bizi bu askerlik. Sanki bi anda o rakamlar devleşecek gibi..
1 aydan düştüğümde belki gerçekten inanabilirim. Şimdi gel gitler içerisindeyiz hepimiz.
Plakalara bi gel, su gibi akıp geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…