yok canım dahaa. askerlik bittikten sonra kısmetsee :123:
İnşallah tatlım aileler biliyormu? evlenince senmi oraya gidiceksin? :S
canım onun ailesi biliyor. benimde babam ve abimler dışında herkes biliyo.
ama nerde yaşıcağımız hala belli değil malesef
Anladım canım zor bir karar ya hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah :) sen okuyormusun çalışıyormusun tatlım?
amin canım hep öyle dua ediyorum zaman hayırlısı neyse o olsun inşben geçen sene liseyi bitirdim çalışmıyorum evdeyim canımm sen ?
İnşallah canım benim :) Bende geçen sene bitirdim canım bitirir bitirmez işe başladım yarın 1 senem doluyor işte :)
ne güzel canım nerde çalışıyosun. bu arada sevgilin kaç yaşında senn:44:
Merterde bambi ayakkabının merkezinde ön muhasebede çalışyorum canım :) askerim 20 yaşında canım :)
selamm kızlar şafak 205 :))))))
ne güzel canımm şafağınnn 100lere 6 kala
Allah kavuştursun canım inş. su gibi geçip gider.Bnm askerm Sivas Şarkışla da şafak 234.
Ben uyuyordum
Bu saatte bizim kızlar gelmez
Külkedisi gibi gece 12 de damlar onlar
Esracığım
Herkese ıyı aksamlar hayırlı tezkereleraşkımı cok özledim
Kızlar nişanlım vanda askerlik yapıyo usta bırlığıne dun gıttı bugun aradı konustuk diğer askerlerın anlatımına gore acayıp devrecılık varmıs ust devreler gecenın bı vaktı bunları uykudan uyandırıp yerlere kovayla su dokup paspas yaptırıyolarmıs bızımkı nerdeyse gelmıs 30 yasına boyle şeyler yasarsa kesın orada sorun cıkartır cok korkuyorum doğrumudur acaba bu soylenılenler ? Bu da yetmezmıs gıbı bugune kadar nerdeyse doğru durust teror olayı olmayan vanda dünden beri polis şehit oluyo ilçe baskanı kacırılıyo kalbım yerınden cıkıcak gıbıyım suanda. Daha 419 gun var ben hergunu bu şekilde yureğim ağzımda gecırırsem o gelene kadar psıkolojım bozulmus olup ilişkimize zarar verırım kesın napıcam bilmıyorum askeri doğudakı arkadaslar sızden yardım ıstıyorum iyi ve kotu yanlarını paylaşabilirmisiniz benımle ??
bu gün de bi tuhaflık var, ben de acayip özledim. rüyamda gördüm, belki ondandır.
normaldır cnm ya.bide onca gun nsl gececek diye streslenıyoruz,hemen yanımızda olsnlar ıstıyoruz...hergun özleniyo ama bzen öyle bi çöküyor ki yüreğime.kalbim agrıyor resmen şuanda olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?