Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle, doğru diyorsun. bu ara problemler var gittiğinden beri her gün konuşuyorduk ama bi haftada sadece 2 gün konuştuk şu an hiçbir şey göremiyorum ondan karamsarlaştım biraz

Evet konuşamayınca çok kötü oluyor, merak et dur, için içini yesin, bir yandan sesini duymak için çıldır, zor yani, ama eli erince arayacaktır....

Evet konuşamayınca çok kötü oluyor, merak et dur, için içini yesin, bir yandan sesini duymak için çıldır, zor yani, ama eli erince arayacaktır....

bizimki arayamamaktan değil maalesef aramak istememekten ankaraya gelecek. düzelmesi için gelmesini bekliyorum gelene kadar da aramıcam o da aramıcak

bizimki arayamamaktan değil maalesef aramak istememekten ankaraya gelecek. düzelmesi için gelmesini bekliyorum gelene kadar da aramıcam o da aramıcak

Düzelir inşallah canım yaa zamana bırakmak lazım, bizim en çok işimiz zamanla zaten...

evet kesinlikle öyle arasam sürekli sıkıntılardan bahsetsem onun da canını sıkıcam en iyisi bu zaten hasta

Evet en iyisi o, ama bazen sesinizi duymanız iyi şeylerden konuşmanız ikinize de iyi gelebilir.... Geçmiş olsun bu arada....

Evet en iyisi o, ama bazen sesinizi duymanız iyi şeylerden konuşmanız ikinize de iyi gelebilir.... Geçmiş olsun bu arada....

bu ara bende pek iyi bir şey yok o da sürekli yatıyor yatak istirahati verdiler çarşıya bile çıkamadı. ben 24ünde yanına gitmiştim dönerken çok saçma bir muhabbet attı ortaya sanırım geliyorum diye üzüldü ama farklı yansıttı çünkü duygularını rahat ifade edebilen biri değil. ben de kırıldığımı anlamasını istiyorum. düzelecek ama ararsam olmaz biliyorum. bu yüzden sabretcem ona öğretiyorlrmış orda sabrı!!!

Sen çok alınmışsın belli ki... Uzaklaşınca böyle sorunlar olabiliyor maalesef ki ama düzelir, merak etme her şeyi zamana bırakmak da fayda var, biraz uzaklaşmak da iyi gelebilir....

Sen çok alınmışsın belli ki... Uzaklaşınca böyle sorunlar olabiliyor maalesef ki ama düzelir, merak etme her şeyi zamana bırakmak da fayda var, biraz uzaklaşmak da iyi gelebilir....

aslında biz o askere gelince yakınlaştık ben ankarada yaşıyorum, o izmirde; ama şimdi yozgatta. değişik oldu bizimki her gün en az yarım saat çok rahat konuşuyoruz, haftasonları msnde saatlerce görüşüyoruz; ama sorun çıkıyor illa ki bir yerde. öyle işte ben çıkıyorum canım iyi geceler sana

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:235

Plakalara gelme şafağı:154

100'lere gelme şafağı:36

Yarılama şafağı:5

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Kuzum bende uzun süredir ilk defa giriyorum sizi görmek için askerlik baya bi azalmışşş Kaça kaç gitmişti senin askerin :26::44:
Büşraaaaa iyi misin kuzum sen, güneş mi geçti başına senin
91/1 dik biz ayol şimdi 2. askerliğimi yapıyorum

Büşraaaaa iyi misin kuzum sen, güneş mi geçti başına senin
91/1 dik biz ayol şimdi 2. askerliğimi yapıyorum

Yaaaaa ne bilimmmm girdiğim mi var kk ya evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor o zman öyle sorym :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…