- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
öyle, doğru diyorsun. bu ara problemler var gittiğinden beri her gün konuşuyorduk ama bi haftada sadece 2 gün konuştuk şu an hiçbir şey göremiyorum ondan karamsarlaştım biraz
Evet konuşamayınca çok kötü oluyor, merak et dur, için içini yesin, bir yandan sesini duymak için çıldır, zor yani, ama eli erince arayacaktır....
bizimki arayamamaktan değil maalesef aramak istememektenankaraya gelecek. düzelmesi için gelmesini bekliyorum gelene kadar da aramıcam o da aramıcak
Düzelir inşallah canım yaa zamana bırakmak lazım, bizim en çok işimiz zamanla zaten...
evet kesinlikle öyle arasam sürekli sıkıntılardan bahsetsem onun da canını sıkıcam en iyisi bu zaten hasta
Evet en iyisi o, ama bazen sesinizi duymanız iyi şeylerden konuşmanız ikinize de iyi gelebilir.... Geçmiş olsun bu arada....
bu ara bende pek iyi bir şey yok o da sürekli yatıyor yatak istirahati verdiler çarşıya bile çıkamadı. ben 24ünde yanına gitmiştim dönerken çok saçma bir muhabbet attı ortaya sanırım geliyorum diye üzüldü ama farklı yansıttı çünkü duygularını rahat ifade edebilen biri değil. ben de kırıldığımı anlamasını istiyorum. düzelecek ama ararsam olmaz biliyorum. bu yüzden sabretcem ona öğretiyorlrmış orda sabrı!!!
Sen çok alınmışsın belli ki... Uzaklaşınca böyle sorunlar olabiliyor maalesef ki ama düzelir, merak etme her şeyi zamana bırakmak da fayda var, biraz uzaklaşmak da iyi gelebilir....
Hoşbuldum Yasemin'im nasılsın
valla bilmiyorum canım :S
kızlar kusura bakmayın tam konuşurken çıkmak zorunda kaldımmaskerim arayınca kapattım inş yne konuşuruz bigünn
büşümmmmmKızlarrrrrrrr Günaydıııııınnnnn
büşümmmmm
herkese günaydın asker yarenleriiii
iyiyim kuzuuumm sen napıosun bakiyimNapıyorsunnn bitanemmmmmm
iyiyim kuzuuumm sen napıosun bakiyim
özledim kız seni de bu topiği de, herkesiiiii
Büşraaaaa iyi misin kuzum sen, güneş mi geçti başına seninKuzum bende uzun süredir ilk defa giriyorum sizi görmek içinaskerlik baya bi azalmışşş Kaça kaç gitmişti senin askerin :26::44:
Büşraaaaa iyi misin kuzum sen, güneş mi geçti başına senin
91/1 dik biz ayolşimdi 2. askerliğimi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?