öyle ama ya nasıl geçecek gerçekten puffsenin askerin nerdeydi?
aslında biz o askere gelince yakınlaştıkben ankarada yaşıyorum, o izmirde; ama şimdi yozgatta. değişik oldu bizimki her gün en az yarım saat çok rahat konuşuyoruz, haftasonları msnde saatlerce görüşüyoruz; ama sorun çıkıyor illa ki bir yerde. öyle işte ben çıkıyorum canım iyi geceler sana
Herkese ıyı aksamlar hayırlı tezkereleraşkımı cok özledim
bu gün de bi tuhaflık var, ben de acayip özledim. rüyamda gördüm, belki ondandır.
normaldır cnm ya.bide onca gun nsl gececek diye streslenıyoruz,hemen yanımızda olsnlar ıstıyoruz...hergun özleniyo ama bzen öyle bi çöküyor ki yüreğime.kalbim agrıyor resmen şuanda olduğu gibi
Bu gece ben de çok kötüyüm, nedense kendimi de iyi hissetmiyorum moral olarak, eşimi çok özledim ve zaman hiç de konuşulduğu gibi geçmiyor, bazı arkadaşlar su gibi geçiyor diye yorum yapmış ya... Benim için yavaşlatılmış modda ilerliyor, hatta ilerlemiyor bile, sayıyorum bakıyorum aynı yerdeyim sanki...
'sayıyorum bakıyorum aynı yerdeyim sanki... '
ama değilsin değil mi ?
Evet aynı yerde değilim.... Kaplumbağa hızıyla ilerliyorum... Acı veriyor bazen.... Bugün de öyle....
Evet aynı yerde değilim.... Kaplumbağa hızıyla ilerliyorum... Acı veriyor bazen.... Bugün de öyle....
Normal dışı birşey değil.. Çok zaman olur öyle, bende yaşadım, buradaki herkeste..
Gel gör şafak 45.
Rabbim sana sabırlar versin. Evli olup bu hasreti yaşamak zoruna gider insanın.
hmm anladım canımmm.. ben sen çıktın kmse kalmadı diye çıkmıştım gelmişsin sonra ynee
K.bakma canım ya siteye uzun süre bakmayınca atıyor iş yerindeyim ya bakamadım. sonra geldiğimde sende çıkmışın diye çıktım. :)
Bu arada senin askerin hangi bölükteydi tatlım ben benimkine sordumda alay bişey dedi unuttum :)
bende tam bilmiyorum canımm sorarım bugün sende tam öğren tanışırlar belki
Tamam canım sorarım :) Ama çok şükür üst devreleri iyi onlardan hep arıyor beni anlaştık hepsiyle falan dedi :)
öyle canım allah razı olsun bizede çok yardımcı oldular. neyse canım benim çıkmam gerek öğren senöptüm canımm bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?