Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Superısı hosgeldın cnm.

CSRCVCV gecen görundun benı sormuşsn sagolasn ıyıyız cnm askermde ben de sükür.sen nerelerdesin bakim yoksun ortalıkta.

Elbette ki çıkacaktır sorun, askerlik işi kolay değil, onların da psikolojileri bozuluyor maalesef.... Yanlış anlaşılmalar filan illa ki olacaktır....

Herkese ıyı aksamlar hayırlı tezkereleraşkımı cok özledim

bu gün de bi tuhaflık var, ben de acayip özledim. rüyamda gördüm, belki ondandır.

normaldır cnm ya.bide onca gun nsl gececek diye streslenıyoruz,hemen yanımızda olsnlar ıstıyoruz...hergun özleniyo ama bzen öyle bi çöküyor ki yüreğime.kalbim agrıyor resmen şuanda olduğu gibi

Bu gece ben de çok kötüyüm, nedense kendimi de iyi hissetmiyorum moral olarak, eşimi çok özledim ve zaman hiç de konuşulduğu gibi geçmiyor, bazı arkadaşlar su gibi geçiyor diye yorum yapmış ya... Benim için yavaşlatılmış modda ilerliyor, hatta ilerlemiyor bile, sayıyorum bakıyorum aynı yerdeyim sanki...

Son düzenleme:

'sayıyorum bakıyorum aynı yerdeyim sanki... '
ama değilsin değil mi ?

Evet aynı yerde değilim.... Kaplumbağa hızıyla ilerliyorum... Acı veriyor bazen.... Bugün de öyle....

Normal dışı birşey değil.. Çok zaman olur öyle, bende yaşadım, buradaki herkeste..
Gel gör şafak 45.
Rabbim sana sabırlar versin. Evli olup bu hasreti yaşamak zoruna gider insanın.

Yarenlere.....

[video=youtube;uD_zqgkYoQU]http://www.youtube.com/watch?v=uD_zqgkYoQU&feature=share[/video]​

Son düzenleme:
47 MARDİN'E SELAM YOLA DEVAM

Evet aynı yerde değilim.... Kaplumbağa hızıyla ilerliyorum... Acı veriyor bazen.... Bugün de öyle....

Tickerimdaki uğur böcekleri kaplumbağa olsa yeridir yani.... :44:

Normal dışı birşey değil.. Çok zaman olur öyle, bende yaşadım, buradaki herkeste..
Gel gör şafak 45.
Rabbim sana sabırlar versin. Evli olup bu hasreti yaşamak zoruna gider insanın.

Evet hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntılı durumları, hatta bazılarımız belki de daha ağır yaşıyorlar, bu halimize de şükür, zaten benim gibi aynı sıkıntıları yaşayan insanlar olduğu için buradayım, beni anlayabilecek kişiler burada... Allah hepimize sabır versin... O günleri de göreceğiz....

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:234

Plakalara gelme şafağı:153

100'lere gelme şafağı:35

Yarılama şafağı:4

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

hmm anladım canımmm.. ben sen çıktın kmse kalmadı diye çıkmıştım gelmişsin sonra ynee

K.bakma canım ya siteye uzun süre bakmayınca atıyor iş yerindeyim ya bakamadım. sonra geldiğimde sende çıkmışın diye çıktım. :)
Bu arada senin askerin hangi bölükteydi tatlım ben benimkine sordumda alay bişey dedi unuttum :)

:119: :119: :119: :119: :119:

Plakalara Sadece : 63 Günümüz Kaldı..

Şafak : 144

..::emresra::..

:119: :119: :119: :119: :119:

.

bende tam bilmiyorum canımm sorarım bugün sende tam öğren tanışırlar belki

Tamam canım sorarım :) Ama çok şükür üst devreleri iyi onlardan hep arıyor beni anlaştık hepsiyle falan dedi :)

öyle canım allah razı olsun bizede çok yardımcı oldular. neyse canım benim çıkmam gerek öğren sen öptüm canımm bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…