çok sağol tatlım, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahAyy ne güzel canım yaa İnşallah Allahım bizede tez zamanda o günlerimizi gösterir
Hayırlı olsun bu arada canım.. :)
çok sağol tatlım, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
çok sağol tatlım, darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
tmm canım söylerimm ben bugünn konuştuğumuzdaa
Maşallah maşallah 41 kere maşallah
Kızlar hepiniz coşmuşsunuz yaa bu ne güzel şafaklar böyle
Nasıl sevindirik oldum okurken anlatamam canlarım
148
seker sen bizim tertipsinnnnn
senin şafak listemize alalım gelsene 91/3 topiğineee
.
Balım bizim ki biraz tuhaf yaaama yine de gelecemm bananeee
Hani kısa dönem askerler varya,benim askerim 343.kısa dönemdi normalde.5.5 ay yapıp gelecekti.
Ama yedek subaylık sınavını kazandı,uzun dönem astegmen olarak yapıyor
Sizin askerlerin ve 92 teptiplerin komutanı oldu yani 24 yasında daha
Karısık bisey ama yine de gelecem sizin topikee,ben de 91/3 sayılırım az biraz
anladım tamam evet hatırladım şimdi,
olsun bizdensin sende şafaklarımız çok yakın birbirine :119:
.
HİScim canım çok sağol, şükür bugünümüze de diyorum, şuanda çok önemli bir sorun yok, inşallah olmaz da.. Artık ağız tadıyla hazırlık yapmak istiyorum çünkü, zaman daralıyor gitgide...
Canım benim nasıl gidiyor düğün hazırlıkları, önemli bir sorun yok gibi gözüküyor.... İnşallah her hey gönlüncedir...
çok teşekkür ederim canım, düğün 16 eylülde inşallah :123:Deryaa dügün ne zaman hayırlısıyla,ay çok heyecanlı
Tebrik ederim,mutluluklarrr
çok teşekkür ederim canım, düğün 16 eylülde inşallah :123:
HİScim canım çok sağol, şükür bugünümüze de diyorum, şuanda çok önemli bir sorun yok, inşallah olmaz da.. Artık ağız tadıyla hazırlık yapmak istiyorum çünkü, zaman daralıyor gitgide...
sen nasılsın nasıl gidiyor şafak saymaca?
çok teşekkür ederim canım, düğün 16 eylülde inşallah :123:
tamam canım, albüm yaparım düğünden sonraSüpeerrr
Gelinligini,dügün resimlerini falan ekle buraya bakarız olur mu?
evet o günü iyi hatırlamak istiyorum, inşallah dış etkenler de kötü hatırlamak durumunda bırakmaz beni :26: sonuçta insan o günü hayatında kaç kez yaşayabilir ki di mi ama...Bir iyi bir kötü debeleniyoruz işte, dönem dönem yokluyor ama öyle ya da böyle geldik 300 lere yavaş yavaş indireceğiz başka çaresi yok...
Senin düğüne de az kalmış yaa ne güzel Allah bozmasın canım... Sevindim senin adına... Bugünlerin tadını çıkar... Sonra geri gelmiyor, o günün zaten nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun telaştan, sonra keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demektense, içinden nasıl geliyorsa onu yap, o gün senin günün olacak...
tamam canım, albüm yaparım düğünden sonraSüpeerrr
Gelinligini,dügün resimlerini falan ekle buraya bakarız olur mu?
evet o günü iyi hatırlamak istiyorum, inşallah dış etkenler de kötü hatırlamak durumunda bırakmaz beni :26: sonuçta insan o günü hayatında kaç kez yaşayabilir ki di mi ama...Bir iyi bir kötü debeleniyoruz işte, dönem dönem yokluyor ama öyle ya da böyle geldik 300 lere yavaş yavaş indireceğiz başka çaresi yok...
Senin düğüne de az kalmış yaa ne güzel Allah bozmasın canım... Sevindim senin adına... Bugünlerin tadını çıkar... Sonra geri gelmiyor, o günün zaten nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun telaştan, sonra keşke şöyle yapsaydım böyle yapsaydım demektense, içinden nasıl geliyorsa onu yap, o gün senin günün olacak...
tamam canım, albüm yaparım düğünden sonra
evet o günü iyi hatırlamak istiyorum, inşallah dış etkenler de kötü hatırlamak durumunda bırakmaz beni :26: sonuçta insan o günü hayatında kaç kez yaşayabilir ki di mi ama...
Askerlik böyle işte tatlım, kimi gün herşey normal alışmışsın gibi hissedersin, kimi gün dakikalar asır gibi gelir... Ağlarsın sızlarsın, özlersin, canın acır.. çok acır hemde... ama öyle böyle bi bakmışsın plakalara gelmişsinsonrası zaten heyecanla geçip gidiveriyor...
Mesela bana şuanda sanki askerlik dönemi 10 yıl önce flndı gibi geliyor
Bitince insan sanki hiç olmamış gibi hissediyor, garip
bizde dış etken genelde nişanlım oluo daDış etkenler elbette olabilir ama umursamadan sakin davranırsan kendini de eşini de üzmezsin, o günü de iyi hatırlarsın... İnşallah hiç bir sorun olmadan atlatırsınız canım...
Evet bazen çok acıtıyor, çok bunaltıyor ama bir şekilde geçiyor ağır aksak da olsa.... Bitse de hiç olmamış, hiç yaşanmamış gibi hissettirip hissettirmediği önemli de değil, yeter ki bitsin...
bizde dış etken genelde nişanlım oluo daneyse hayırlısı artık :123:
geçecek canım geçecek.. bak bu topiğin eskisine bi git bak istersen, 100bin sayfadan sonra yenisi açıldı.. o eski topikte ben 400lerdeyken.. hele ki 330lardayken yazdıklarımı bi okusan... çok canım yanıodu o günlerde.. nefes alamıodum, ölüodum sanki..
bitmez diyordum.. zaman geçmiyor diyordum.. çoookk ağladım buralarda, arkadaşlarım çookk teselli etiler beni..
o yüzden de kopamıyorum işte bu topikten, askerlik biteli 2 ay olacak nerdeyse, hala hergün gelip okuyorum sizin yazdıklarınızı..
bu topik olmasaydı napardım bilmem
en büyük ilaç sabır
Sen ne kadar zamandır evlisin canım? bebiş fln var mı? Evliyken beklemek çok daha zordur eminim.. Gitmeden biz de evlenelim demişti nişanlım ama ben özellikle istemedim, çok daha zor olur diye... Allah sana sabır versin wallaEvet canım en büyük şey sabır, ama sabrın sonu da olmuyor değil çoğu zaman... Ama dediğin gibi burası büyük destek gerçekten, hele ki yaz ayları hiç geçmek bilmiyor, millet tatilde asker yolu beklemek hele ki o senin eşinse, canından cansa gerçekten zor, öyle böyle buralarda yeni tanıştığım beni anlayan yarenlerle vakit geçirmek gerçekten beni çok rahatlatıyor... İyi ki burası var... Yoksa daha zor geçerdi...
Evlenirken çıkıyor öyle çiftlerden kaynaklı sorunlar canım yaa daha sonra gülerek hatırlayacaksınız inan... Ya da o gün problem etmediğiniz bir şeyi aylar yıllar sonra o günü hatırlayınca birden problem edivereceksiniz öyle olduğu zamanlar da oluyorAcısıyla tatlısıyla güzel bir dönem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?