Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şafağmz kaç oldu tatlı bonbonum hç saymıorm bn hp szlerden kopya çekiorm

Kızlar ya 7si askerimin doğum günü. Yiyecek birşeyler göndereceğim ne zamandır midye istiyordu midye de göndermeyi düşünüyorum. Kargoyla 2 gün sürüyor yol, bozulm ihtimali var mı acaba ?

[UOTE=H_İ_S;25372245]
300 lü sayılara geldik artık Allaha şükür, Şafak 399
[/QUOTE]
ay cok şükür 4den kurtldun cnmmm
cok sagol tatlım ya ne kdr ictensn.inan bilerek girmezlık etmedim byle seylere cok önem veririm ben de...evet cok sükür hersey yolunda.daha az önce konuştm.d.gunu icin hızlı kargoyla gönderdgm mektup 1haftada yenı gtmıs.aps ucretı aldılar bide uyuzlar.ama askerim iyi cok sükür.seninkinden ne haber.yarıladınız artık ne guzel ya
~24~
...::: Erzincan'a Selam Olsun :::...

Bitti bittiyor son 24 günümüz özgürlüğe!
canım yaa bıtıyo valla ohh.cok sevınıyorum adınıza.
ins hersey cok gzl olacak deryacım.olumsuz bsy olacgnı aklndan gecırme rahat ol canım ki hersey ıyı gitsn.sımdıden tebrk ederim eylülde dugun demek ne guzel
yazdıklarınla ne kadar güc verdigını bilsen kuzum...iyi ki varsınız hepiniz.gercekten de moral deposu burası.
Kızlar ya 7si askerimin doğum günü. Yiyecek birşeyler göndereceğim ne zamandır midye istiyordu midye de göndermeyi düşünüyorum. Kargoyla 2 gün sürüyor yol, bozulm ihtimali var mı acaba ?

ah cnm ya,kokar bozulur bence.istanbuldan ankaraya bile 2 gunu buluyo cnm.midye iyi bi fikir dgl gibi ama sen blrsn yinede.poğaca kek fln yapsan?sevmez mi?

Selam kızlar Şafak 319

Canım bozulur galiba çünkü benim dayımda istanbuldan aldı d.bakıra uçakla götürdü akşamı kötü olmuş çoğu çöpe gitmiş 2 gün dayanıcağını sanmıyorum bide onun eline geçene kadar 3 günü falan bulur heralde :S ama sen yinede araştır bir iyice.

Yarın 4. evlilik yıl dönümümüz canım, 4 yılı bitiriyoruz, henüz çocuk yok... Bir de bebek olsaydı daha zor olacaktı bizim için.... İyi ki böyle yapmışsınız evlendikten sonra daha kötü oluyor, biz de ne olacak gider gelir dedik evlendik, hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştik... Teşekkür ederim canım....

ay cok şükür 4den kurtldun cnmmm

Selam kızlar Şafak 319

Evet canım ya sonunda kurtuldum 400 lerden, ilk adım kazasız belasız atlatıldı, yakında siz de 300 lerden kurtulacaksınız, işe bak aynı devreyiz bendeki şafağa bak off off...

Son düzenleme:

canım olsun ya,konuştgmuz gbı işte.kısmetse biz bitirince sizde plakalara baslayacaksınız ve nasıl gectıgını anlamycksn inş...ah bi o gunlerı gorsek ahh.

Uzaya selam hesevdim bunu.

CEYDOŞUM nerelerdesin canım ?

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:232

Plakalara gelme şafağı:151

100'lere gelme şafağı:33

Yarılama şafağı:2

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…