Slm kızlaaaaar nasılsınız bakalım... Ya bişe sorcam bir de şu msj alanındaki reklamları kaldırmayı bir bilen yardım etsin, çok sinirimi bozuooo... Bilen biri bana nasıl yapıldığını msj atsın lütfeeeeeeeeen
cok sagol tatlım ya ne kdr ictensn.inan bilerek girmezlık etmedim byle seylere cok önem veririm ben de...evet cok sükür hersey yolunda.daha az önce konuştm.d.gunu icin hızlı kargoyla gönderdgm mektup 1haftada yenı gtmıs.aps ucretı aldılar bide uyuzlar.ama askerim iyi cok sükür.seninkinden ne haber.yarıladınız artık ne guzel yaohhhhh beeeee !!
dedirttin bana yahu
tatlım çok merak ettim seni ya eşim kötü dedin moral bozuk anlatmıyor dedin gittin
allah dedim inşallah olumsuz berbat bişe gelmedi başına
kız burda varya senin derdin benim derdim haa insan öyle üzülüyor merak ediyor ama önemli bir şey olmadıgına çok sevindim canım
canım yaa~24~
...::: Erzincan'a Selam Olsun :::...
Bitti bittiyor son 24 günümüz özgürlüğe!
ins hersey cok gzl olacak deryacım.olumsuz bsy olacgnı aklndan gecırme rahat ol canım ki hersey ıyı gitsn.sımdıden tebrk ederim eylülde dugun demek ne guzelHİScim canım çok sağol, şükür bugünümüze de diyorum, şuanda çok önemli bir sorun yok, inşallah olmaz da.. Artık ağız tadıyla hazırlık yapmak istiyorum çünkü, zaman daralıyor gitgide...
sen nasılsın nasıl gidiyor şafak saymaca?
çok teşekkür ederim canım, düğün 16 eylülde inşallah :123:
yazdıklarınla ne kadar güc verdigını bilsen kuzum...iyi ki varsınız hepiniz.gercekten de moral deposu burası.tamam canım, albüm yaparım düğünden sonra
evet o günü iyi hatırlamak istiyorum, inşallah dış etkenler de kötü hatırlamak durumunda bırakmaz beni :26: sonuçta insan o günü hayatında kaç kez yaşayabilir ki di mi ama...
Askerlik böyle işte tatlım, kimi gün herşey normal alışmışsın gibi hissedersin, kimi gün dakikalar asır gibi gelir... Ağlarsın sızlarsın, özlersin, canın acır.. çok acır hemde... ama öyle böyle bi bakmışsın plakalara gelmişsinsonrası zaten heyecanla geçip gidiveriyor...
Mesela bana şuanda sanki askerlik dönemi 10 yıl önce flndı gibi geliyor
Bitince insan sanki hiç olmamış gibi hissediyor, garip
Kızlar ya 7si askerimin doğum günü. Yiyecek birşeyler göndereceğim ne zamandır midye istiyordu midye de göndermeyi düşünüyorum. Kargoyla 2 gün sürüyor yol, bozulm ihtimali var mı acaba ?
şafağmz kaç oldu tatlı bonbonum hç saymıorm bn hp szlerden kopya çekiorm
Kızlar ya 7si askerimin doğum günü. Yiyecek birşeyler göndereceğim ne zamandır midye istiyordu midye de göndermeyi düşünüyorum. Kargoyla 2 gün sürüyor yol, bozulm ihtimali var mı acaba ?
Sen ne kadar zamandır evlisin canım? bebiş fln var mı? Evliyken beklemek çok daha zordur eminim.. Gitmeden biz de evlenelim demişti nişanlım ama ben özellikle istemedim, çok daha zor olur diye... Allah sana sabır versin walla
ay cok şükür 4den kurtldun cnmmm
Selam kızlar Şafak 319
Şafak 33 İçel
417 uzaya selam yola devamm..
Napıyım kızlar cok ozendım sıze :)
benim de içimden uzak uzak doğuya selam diyesim geldi bu daha iyiymiş
Yarın 4. evlilik yıl dönümümüz canım, 4 yılı bitiriyoruz, henüz çocuk yok... Bir de bebek olsaydı daha zor olacaktı bizim için.... İyi ki böyle yapmışsınız evlendikten sonra daha kötü oluyor, biz de ne olacak gider gelir dedik evlendik, hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştik... Teşekkür ederim canım....
Evet canım ya sonunda kurtuldum 400 lerden, ilk adım kazasız belasız atlatıldı, yakında siz de 300 lerden kurtulacaksınız, işe bak aynı devreyiz bendeki şafağa bak off off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?